Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Beyaz esya tavsiyesi *Çözüldü,Arçelik Alınmıştır*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Özlem Can

Meraklı
Yeni Üye
Arkadaslar merhaba, evleniyorum ve beyaz eşya ve kücük ev aletleri tavsiyesi bekliyorum. Vestel ve arçelikte(koc grubunda) calısan indirimimiz var bu yüzden bu iki markadan ürün tercih etmek istiyoruz. ÖZellikle vestel buzdolabı arcelige göre 3 bin kira daha uyguna geliyor diğer ürünleri 1-2 bin lira civarı . Sizee hangi markayı almamız daha mantıklı olur en iyi en kalite servisi ikisi arasında hangisi iyidir? Düşündüğümüz ürünleri asagıya yazıyorum adem bey cevao verirseniz cok sevinirim. Erkek arkadasım tek bir markadan almak istiyor ama bu bi markada bariz fark varsa değisebilirde tabi.(yani vestel arcelik karsılastırması dısında arcelik diger gruplar tavsiyelerinize acıgım
Buzdolabı :
Arcelik kombo no frost 270531EI
Vestel no frost NFK52102Ex wifi

Camasır makinesi:
Arcelik 10120MS(10kg) (9kg daha ucuz nedenini anlayamadım)
Arcelik 9102 PMG(9kg)
Vestel (adem bey olumsuz söyledigi icin asla almayı düşünmüyorum ama tavsiyeye acıgım)

Bulaşık makinesi
Arcelik 6555I(5programlı)
Vestel BM5302X wifi
Vestel CMI97202 G wifi

Televizyon: 20 bin tl civarı bütcemiz var lg philips samsung modelleri arasında bi model önerin lütfen.(icindeher seyi olan baglanabilen bir sey)

Yazdıgım modellerden farklı ürün önerisi yaparsanız ona da acıgım arceligin farklı modeli veya alt markaları gibi. Tek kriter evimiz kücük her eve olucak ölcülerde almak istiyoruz tesekkürler.

Beyaz eşya'da Vestele bulaşmamanızı öneririm. Benim önereceğim ürünler Arçelik grubundan olacak.

Çamaşır Makinesi: Arçelik 10120 M / Altus 10123 D

Bulaşık Makinesi: Arçelik 6167 / Altus AL 445 NX

Buzdolabı: Arçelik 270561 EB / Altus ALK 484 X

Ne istediğinizi, bütçenizi söylerseniz liste üzerinde oynama yapabiliriz. Aldığınız zaman ürünlere +4 yıl ek garanti yaptırmayı unutmayın.

Televizyon konusunda @Adem Helvacı yardımcı olacaktır.

Beyaz eşya'da Vestele bulaşmamanızı öneririm. Benim önereceğim ürünler Arçelik grubundan olacak.

Ne istediğinizi, bütçenizi söylerseniz liste üzerinde oynama yapabiliriz. Aldığınız zaman ürünlere +4 yıl ek garanti yaptırmayı unutmayın.

Merhaba öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim . Buzdolabı için bütçem 20 bin camasır makinesi icin 14-15 bulasık icin 12-13bin lirw civarı. Özellikle tüm ürünleri gri istiyorum.dediğiniz ürünleri inceledim çamasır makinesini direkt sizin dediginizi almayı dğsğnüyorum ben de aynı makineyi begenmistim benimkinin sonu S kodu ile bitiyor ama bu farklılılıgın renginden dolayı kaynaklandıgını düsünüyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen. Bulasık makineside sizin önerdiginiz ürünü düsünüyorum onunda sonu I ile biteni alacagım o da heralde sadece renk farkından dolayı I kodu var degilmidir. Acıkcası buzdolabına baktım sizin dediginiz ürünün hancmi 514litfe ben bakarken 424 l bakmıstım 514 boyut olarak cok fark oluyor mu her eve sıgar mı bi fikrim yok acıkcası daha evi tutmadık ama evinizin kücük olacagı kesin 1+1 . Ve dediginiz ürünün gri rengine baktıgımda 29bin lira civarı. Acıkcası gri olmasını cok istiyordum . Eger gri daha uygun yazdıgım bi öneriniz varsa acıgım. Yazdıgım fiyatlarda bin lira sapma payı olabilir. Şimdiden cevabınız icin cok teşekkür ederim.

Yine arçelik grubundan olan grundig ve altus'un ürünlerini tercih ederseniz daha ekonomik olur ayrıca vestel'in özellikle çamaşır makinesinden uzak durun şuan onun mücadelesini veriyorum bela oldu başıma.

Merhaba öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim . Buzdolabı için bütçem 20 bin camasır makinesi icin 14-15 bulasık icin 12-13bin lirw civarı. Özellikle tüm ürünleri gri istiyorum.dediğiniz ürünleri inceledim çamasır makinesini direkt sizin dediginizi almayı dğsğnüyorum ben de aynı makineyi begenmistim benimkinin sonu S kodu ile bitiyor ama bu farklılılıgın renginden dolayı kaynaklandıgını düsünüyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen. Bulasık makineside sizin önerdiginiz ürünü düsünüyorum onunda sonu I ile biteni alacagım o da heralde sadece renk farkından dolayı I kodu var degilmidir. Acıkcası buzdolabına baktım sizin dediginiz ürünün hancmi 514litfe ben bakarken 424 l bakmıstım 514 boyut olarak cok fark oluyor mu her eve sıgar mı bi fikrim yok acıkcası daha evi tutmadık ama evinizin kücük olacagı kesin 1+1 . Ve dediginiz ürünün gri rengine baktıgımda 29bin lira civarı. Acıkcası gri olmasını cok istiyordum . Eger gri daha uygun yazdıgım bi öneriniz varsa acıgım. Yazdıgım fiyatlarda bin lira sapma payı olabilir. Şimdiden cevabınız icin cok teşekkür ederim.
Çamaşır makinesi ve bulaşık makisenindeki fiayt farkı dediğiniz gibi renkten dolayı kaynaklanıyor. Buzdolabına gelirsek tahminimce sığacaktır mufağınıza. Koyacağınız yeri ölçmeniz lazım almadan önce. 74.5x70x192 cm ölçülerinde önerdiğim buzdolabı. 270561 EI de alabilirsiniz. Aynı ölçülerde, inverter motor ve gümüş renk.

Ayrıca küçük ev aletlerinide aynı yerden almayı düsünüyorum süpürgesinden mutfak arac gereclerine kadar onla ilgili bir tavsiyeniz varsa duymak isterim önerilerinizi @Ispanak Namık
Arçeliğin küçük ev aletleri kendi üretimleri değil. Çinde ürettirip kendi logolarını basıyorlar. Kalitesine gelirsek blender, rondo ve ütümüz var Arçelik marka. Gayet kaliteli ürünler sıkıntı çıkarmadılar hiç. Süpürge olarak Philips'e bakabilirsiniz. Torbasız istiyorsanız Philips Maraton iyi süpürgedir.

Çamaşır makinesi ve bulaşık makisenindeki fiayt farkı dediğiniz gibi renkten dolayı kaynaklanıyor. Buzdolabına gelirsek tahminimce sığacaktır mufağınıza. Koyacağınız yeri ölçmeniz lazım almadan
Arçeliğin küçük ev aletleri kendi üretimleri değil. Çinde ürettirip kendi logolarını basıyorlar. Kalitesine gelirsek blender, rondo ve ütümüz var Arçelik marka. Gayet kaliteli ürünler sıkıntı çıkarmadılar hiç. Süpürge olarak Philips'e bakabilirsiniz. Torbasız istiyorsanız Philips Maraton iyi süpürgedir.
Cok teşekkür ederim namık bey cok yardımcı oldunuz ??

Evime Philips pil bile sokmam. Philips geçen her mesaja ısrarla yazacağım bunu. Televizyonda o kadar çok çektirdiler bana :haha

1+1 evlerde genellikle standart genişlikte buzdolabı için yer olur. Sürpriz yaşamamak için önce dolap yerini netleştirmenizde fayda var. 70 ile 86 cm arasında değişir dolap genişlikleri.

Merhaba namık bey ben de 270531EI ,270561EI buzdolablarına bakmıstım uygun fiyatlı diye 31 li olan daha mantıklı gelmisti bu iki modelde tam olarak nasıl bir fark var bilgilendirir misiniz biliyorsanız @Ispanak Namık

1+1 evlerde genellikle standart genişlikte buzdolabı için yer olur. Sürpriz yaşamamak için önce dolap yerini netleştirmenizde fayda var. 70 ile 86 cm arasında değişir dolap genişlikleri.
O zaman yukardaki ölçüsünü verdiğim kombi buzdolabı rahatça sığar

Arkadaslar merhaba, evleniyorum ve beyaz eşya ve kücük ev aletleri tavsiyesi bekliyorum. Vestel ve arçelikte(koc grubunda) calısan indirimimiz var bu yüzden bu iki markadan ürün tercih etmek istiyoruz. ÖZellikle vestel buzdolabı arcelige göre 3 bin kira daha uyguna geliyor diğer ürünleri 1-2 bin lira civarı . Sizee hangi markayı almamız daha mantıklı olur en iyi en kalite servisi ikisi arasında hangisi iyidir? Düşündüğümüz ürünleri asagıya yazıyorum adem bey cevao verirseniz cok sevinirim. Erkek arkadasım tek bir markadan almak istiyor ama bu bi markada bariz fark varsa değisebilirde tabi.(yani vestel arcelik karsılastırması dısında arcelik diger gruplar tavsiyelerinize acıgım
Buzdolabı :
Arcelik kombo no frost 270531EI
Vestel no frost NFK52102Ex wifi

Camasır makinesi:
Arcelik 10120MS(10kg) (9kg daha ucuz nedenini anlayamadım)
Arcelik 9102 PMG(9kg)
Vestel (adem bey olumsuz söyledigi icin asla almayı düşünmüyorum ama tavsiyeye acıgım)

Bulaşık makinesi
Arcelik 6555I(5programlı)
Vestel BM5302X wifi
Vestel CMI97202 G wifi

Televizyon: 20 bin tl civarı bütcemiz var lg philips samsung modelleri arasında bi model önerin lütfen.(icindeher seyi olan baglanabilen bir sey)

Yazdıgım modellerden farklı ürün önerisi yaparsanız ona da acıgım arceligin farklı modeli veya alt markaları gibi. Tek kriter evimiz kücük

Namık bey merhaba sizin tavsiye ettiğiniz ürünlere baktım buzdolabı altus yazdığınız model ölçü olaarak bana büyük oldugu icin ve arçelik özellikleri bana daha uygun oldugu icin onu almayı düşündüm fakat baktığım yerlerde dediğiniz model bulunmuyor o model cok yokmus bulunması zormus vs dediler birkaç yere de baktım bulamadım açıkcası ve başka ürünleri önerdiler yani modeli mevcutta bulamadım ,satış görevlisi 270514 modelinin bi üst modeli oldugunu söyledi ama bana bi tık pahalı geldi ayrıca altus ve grundig markalara baktık grunddig in altustan daha iyi oldugunu söyledi sensör sayısı vs bazı saydıgı özellikleri daha iyiydi GRUNDIG GKND 5311 F enerji modelinin sizin söylediginiz 270561 in aynısı olduğunu aöylediler fiyatıda 16 bin civarıydı bütcemede uyuyordu acaba bana bu modelle ilgili yorum yapar mısınız model olarak iyi degilse tekrar alttan dondurucu inox 17-18-19 bu civarlarda buzdolabı önerir nmisiniz lütfen simdiden tesekkür ederim @Ispanak Namık

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri