Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Beyaz esya tavsiyesi *Çözüldü,Arçelik Alınmıştır*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Özlem Can

Meraklı
Yeni Üye
Arkadaslar merhaba, evleniyorum ve beyaz eşya ve kücük ev aletleri tavsiyesi bekliyorum. Vestel ve arçelikte(koc grubunda) calısan indirimimiz var bu yüzden bu iki markadan ürün tercih etmek istiyoruz. ÖZellikle vestel buzdolabı arcelige göre 3 bin kira daha uyguna geliyor diğer ürünleri 1-2 bin lira civarı . Sizee hangi markayı almamız daha mantıklı olur en iyi en kalite servisi ikisi arasında hangisi iyidir? Düşündüğümüz ürünleri asagıya yazıyorum adem bey cevao verirseniz cok sevinirim. Erkek arkadasım tek bir markadan almak istiyor ama bu bi markada bariz fark varsa değisebilirde tabi.(yani vestel arcelik karsılastırması dısında arcelik diger gruplar tavsiyelerinize acıgım
Buzdolabı :
Arcelik kombo no frost 270531EI
Vestel no frost NFK52102Ex wifi

Camasır makinesi:
Arcelik 10120MS(10kg) (9kg daha ucuz nedenini anlayamadım)
Arcelik 9102 PMG(9kg)
Vestel (adem bey olumsuz söyledigi icin asla almayı düşünmüyorum ama tavsiyeye acıgım)

Bulaşık makinesi
Arcelik 6555I(5programlı)
Vestel BM5302X wifi
Vestel CMI97202 G wifi

Televizyon: 20 bin tl civarı bütcemiz var lg philips samsung modelleri arasında bi model önerin lütfen.(icindeher seyi olan baglanabilen bir sey)

Yazdıgım modellerden farklı ürün önerisi yaparsanız ona da acıgım arceligin farklı modeli veya alt markaları gibi. Tek kriter evimiz kücük her eve olucak ölcülerde almak istiyoruz tesekkürler.

Namık bey merhaba sizin tavsiye ettiğiniz ürünlere baktım buzdolabı altus yazdığınız model ölçü olaarak bana büyük oldugu icin ve arçelik özellikleri bana daha uygun oldugu icin onu almayı düşündüm fakat baktığım yerlerde dediğiniz model bulunmuyor o model cok yokmus bulunması zormus vs dediler birkaç yere de baktım bulamadım açıkcası ve başka ürünleri önerdiler yani modeli mevcutta bulamadım ,satış görevlisi 270514 modelinin bi üst modeli oldugunu söyledi ama bana bi tık pahalı geldi ayrıca altus ve grundig markalara baktık grunddig in altustan daha iyi oldugunu söyledi sensör sayısı vs bazı saydıgı özellikleri daha iyiydi GRUNDIG GKND 5311 F enerji modelinin sizin söylediginiz 270561 in aynısı olduğunu aöylediler fiyatıda 16 bin civarıydı bütcemede uyuyordu acaba bana bu modelle ilgili yorum yapar mısınız model olarak iyi degilse tekrar alttan dondurucu inox 17-18-19 bu civarlarda buzdolabı önerir nmisiniz lütfen simdiden tesekkür ederim @Ispanak Namık
Mağazada bulamadıysanız Arçeliğin web sitesinden ya da başka yerlerden de sipariş verebilirsiniz.
Altus ALK 471 NIX bakın bir de isterseniz.

Mağazada bulamadıysanız Arçeliğin web sitesinden ya da başka yerlerden de sipariş verebilirsiniz.
Altus ALK 471 NIX bakın bir de ister
hocam 270561 ınox rengi kendi sitesinde yok alırken bi de magazadan almak istiyoruz hem pazarlık yapmak icin hem de inndirimimiz vs var.bir de satıs görevlisinin grunding altustan daha iyi vs demesi beni etkiledi açıkcası GKND 5311 hakkında ne düsünüyorsunuz ya da görevlinin dediği grunding altusatn daha iyi hakkında

hocam 270561 ınox rengi kendi sitesinde yok alırken bi de magazadan almak istiyoruz hem pazarlık yapmak icin hem de inndirimimiz vs var.bir de satıs görevlisinin grunding altustan daha iyi vs demesi beni etkiledi açıkcası GKND 5311 hakkında ne düsünüyorsunuz ya da görevlinin dediği grunding altusatn daha iyi hakkında
Aralarında kalite farkı yok. Özellik ve marka farkları var. GKND 5311 de alınabilir.

Evet yine bir teşekkür mesajı başta @Ispanak Namık tavsiyeleri ve diğer arkadasların yorumları tavsiyeleri için cok tesekkür ederim
TCL marka televizyonumdan sonra
Arçelik 10120MS çamasır makinesi
Arçelik 6167I bulaşık makinesi
arçelik 270531 EI buzdolabım oldu.(namık beyin tavsiyesiyle 270561 almak isterdim fakat bütçemi astıgı için 31 den devam ettik adem beyin 31 ile ilgili olumlu yorumunu okumuştum ayrıca )
Ve özellikle bu platformu oluşturup bu sekilde bir araya getirmeye vesile olan @Adem Helvacı cok tesekkür ederim .

Evet yine bir teşekkür mesajı başta @Ispanak Namık tavsiyeleri ve diğer arkadasların yorumları tavsiyeleri için cok tesekkür ederim
arçelik 270531 EI buzdolabım oldu.(namık beyin tavsiyesiyle 270561 almak isterdim fakat bütçemi astıgı için 31 den devam ettik adem beyin 31 ile ilgili olumlu yorumunu okumuştum ayrıca )
Ve özellikle bu platformu oluşturup bu sekilde bir araya getirmeye vesile olan @Adem Helvacı cok tesekkür ederim .
Yine bir tüketicinin mutlu geri dönüşünü, gülen yüzünü görmek bizi mutlu etmeye yetti.

Ben de sevgili dostlarıma, yol arkadaşlarıma, @Ispanak Namık @İlteriş Yılmaz ve tüm yoldaşlara gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Sizlerin de ürünlerini güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.

Bu ürünlerin teslim tarihi ve kurulum süreçlerini takip edelim, size ürünlerin güvenliği ile ilgili de bazı ekonomik çözümleri yine @Curious dostumuzun da destekleri ile sunalım ki hem donanımsal korumanız olsun hem de firmaların ''Bu elektrikten olmuş, garantiye girmez'' yalanlarının önüne geçmiş olmanıza vesile olalım :ok

Hayırlı olsun.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri