Arkadaslar merhaba, evleniyorum ve beyaz eşya ve kücük ev aletleri tavsiyesi bekliyorum. Vestel ve arçelikte(koc grubunda) calısan indirimimiz var bu yüzden bu iki markadan ürün tercih etmek istiyoruz. ÖZellikle vestel buzdolabı arcelige göre 3 bin kira daha uyguna geliyor diğer ürünleri 1-2 bin lira civarı . Sizee hangi markayı almamız daha mantıklı olur en iyi en kalite servisi ikisi arasında hangisi iyidir? Düşündüğümüz ürünleri asagıya yazıyorum adem bey cevao verirseniz cok sevinirim. Erkek arkadasım tek bir markadan almak istiyor ama bu bi markada bariz fark varsa değisebilirde tabi.(yani vestel arcelik karsılastırması dısında arcelik diger gruplar tavsiyelerinize acıgım
Buzdolabı :
Arcelik kombo no frost 270531EI
Vestel no frost NFK52102Ex wifi
Camasır makinesi:
Arcelik 10120MS(10kg) (9kg daha ucuz nedenini anlayamadım)
Arcelik 9102 PMG(9kg)
Vestel (adem bey olumsuz söyledigi icin asla almayı düşünmüyorum ama tavsiyeye acıgım)
Bulaşık makinesi
Arcelik 6555I(5programlı)
Vestel BM5302X wifi
Vestel CMI97202 G wifi
Televizyon: 20 bin tl civarı bütcemiz var lg philips samsung modelleri arasında bi model önerin lütfen.(icindeher seyi olan baglanabilen bir sey)
Yazdıgım modellerden farklı ürün önerisi yaparsanız ona da acıgım arceligin farklı modeli veya alt markaları gibi. Tek kriter evimiz kücük her eve olucak ölcülerde almak istiyoruz tesekkürler.
Buzdolabı :
Arcelik kombo no frost 270531EI
Vestel no frost NFK52102Ex wifi
Camasır makinesi:
Arcelik 10120MS(10kg) (9kg daha ucuz nedenini anlayamadım)
Arcelik 9102 PMG(9kg)
Vestel (adem bey olumsuz söyledigi icin asla almayı düşünmüyorum ama tavsiyeye acıgım)
Bulaşık makinesi
Arcelik 6555I(5programlı)
Vestel BM5302X wifi
Vestel CMI97202 G wifi
Televizyon: 20 bin tl civarı bütcemiz var lg philips samsung modelleri arasında bi model önerin lütfen.(icindeher seyi olan baglanabilen bir sey)
Yazdıgım modellerden farklı ürün önerisi yaparsanız ona da acıgım arceligin farklı modeli veya alt markaları gibi. Tek kriter evimiz kücük her eve olucak ölcülerde almak istiyoruz tesekkürler.