Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Philips 55 PUS 8949 Tüketici Değerlendirmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bymmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

bymmt

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Philips vs TCL
Merhaba dostlar abiler, yeni üyeyim 1 haftadır alıcağım ürünler hakkında geçmiş konuların çoğunu araştırdım. Şu iki televizyon arasında inanılmaz kararsız kalmıştım, birisi Google Birisi TitanOS

TCL 55 C655
Philips 55 PUS8949 <Aldım> Kurulum Yapılmadı.

Ambilight özellği çok fazla öne geçti TitanOS işletim sistemi tamamen hayal kırıklığı tabiki AndroidBox kullanarak bu sorunun üzerinden kalkmış olurum sanırım. Sizce Playstation 5 oyun oynayan ve film izleyen biri olarak Philips alarak doğru karar vermiş miyim?

TCL Yazılımsal 120HZ QLED
Philips Gerçek 144HZ LED

Deneyim yaşayan veya ciddi bilgisi olan varsa aydınlatabilirim mi? 14 Gün içinde iade politikamıda kullanabilirim.

Bu arada VatanBilgisayar dan aldım 27999

Ekli dosyalar

• a608e0e4-3ea7-45ed-a11a-1aceeef7cb53.jpeg
    a608e0e4-3ea7-45ed-a11a-1aceeef7cb53.jpeg
    334.5 KB · Görüntüleme: 15
@bymmt Hocam nasıl gidiyor izlenimleriniz? Her şey yolunda mı?
ev taşıyorum ya pek oturamadım izlemeye genel olarak memnunum sadece ekran yansıması fazla geldi :) onun dışında okeydir senin tespit ettiğin olumsuz veya olumlu konular varmı?

Ekli dosyalar

Tv’nin kurulumu gerçekleşti. Pixel testlerden başarılı bir şekilde geçti. Kısa sürede değerlendirmelerim gerçekten başarılı bir görüntüsü var. TitanOS uygulamarı olarak güncel olarak tüm uygulamaları bulabiliyorsunuz hemen hemen EXXEN HBO gibi uygulamalar şuan için yok kısa bir süre önce Disney Plus eklenmiş uygulama olarak bu televizyonlarda en çok sorulan TitanOS işletim sistemlerinde IPTV var mı? Evet var kendi uygulamasını kullanabiliyorsunuz. 14 Gün sonra cuzi bir miktar ödeme yaparak sınırsız kullanım alabilirsiniz. Hatta AndroidBox almayı planlıyordum ihtiyaçım kalmadı aradığım tüm uygulanamalar var içerisinde alternatifde olsa. Fiyat/Performans olarak beklentimi karşıladı. TV i gerçek 120Hz de izliyorsunuz PS5 Laptop vs bağlamanız durumunda 144Hz alabiliyorsun.

Sormak istedikleriniz var ise yardımcı olabilirim. Hayırlı günler herkese,
Merhabalar bende 65pus8949 aldım sesi beni çok tatmin etmedi ama güzel TV. IPTV yi nasıl kullanıyoruz rica etsem anlatabilir misiniz ben kullanamya çalıştım belli başlı bir kaç film ve dizi var o kadar

TV de istediğimiz kanalı sıralama diye birşey yok sanırım.Favori yapılıyor ama yeterli değil.

ev taşıyorum ya pek oturamadım izlemeye genel olarak memnunum sadece ekran yansıması fazla geldi :) onun dışında okeydir senin tespit ettiğin olumsuz veya olumlu konular varmı?
O zaman kolay gelsin diyorum zira ev taşımak dünyanın en zor işlerinden biri gerçekten.

Tv'ye gelince, şu ana kadar ciddi bir yaramazlık yok. Kablonet kullanıyoruz evde, CI modülü ile. Acaba yayınlardan mıdır veya modülden midir bilmem ama ekranda anlık bozulmalar olup düzeliyor. Uydu anteni de çekip deneyeceğim. Tabii Türkiye'deki yayınların kaliteli olmadığı da bir gerçek.

Görüntü anlamında henüz tatmin olacağım tam bir ayar tutturamadım. Bu benim beğenimle alakalı bir durum. Yine yayınlarla da alakalı da elbette. Netflix, YouTube falan izlerken böyle bir şey yok zira.

İlk sayfadaki mesajımda yazdığım yan tarafta hdmi kablo girişi olmaması durumu gıcık etti beni en çok. Sen usb koy iki tane ama hdmi'ların hepsi arkada. Ek olarak, TV'nin kendi sisteminde olmayan uygulamalar için android box takacağım bir ara. Hdmi 2.1 destekli bir kablo sipariş ettim bugün. Gelince o kablo ile takacağım kutuyu.

Şimdilik izlenimlerim bunlar. Yeni bir şeyler çıkarsa yine yazarım.

O zaman kolay gelsin diyorum zira ev taşımak dünyanın en zor işlerinden biri gerçekten.

Tv'ye gelince, şu ana kadar ciddi bir yaramazlık yok. Kablonet kullanıyoruz evde, CI modülü ile. Acaba yayınlardan mıdır veya modülden midir bilmem ama ekranda anlık bozulmalar olup düzeliyor. Uydu anteni de çekip deneyeceğim. Tabii Türkiye'deki yayınların kaliteli olmadığı da bir gerçek.

Görüntü anlamında henüz tatmin olacağım tam bir ayar tutturamadım. Bu benim beğenimle alakalı bir durum. Yine yayınlarla da alakalı da elbette. Netflix, YouTube falan izlerken böyle bir şey yok zira.

İlk sayfadaki mesajımda yazdığım yan tarafta hdmi kablo girişi olmaması durumu gıcık etti beni en çok. Sen usb koy iki tane ama hdmi'ların hepsi arkada. Ek olarak, TV'nin kendi sisteminde olmayan uygulamalar için android box takacağım bir ara. Hdmi 2.1 destekli bir kablo sipariş ettim bugün. Gelince o kablo ile takacağım kutuyu.

Şimdilik izlenimlerim bunlar. Yeni bir şeyler çıkarsa yine yazarım.
Detaylı bilgilendirme için teşekkürler kardo valla bu fiyata pek emsalde yok 120 144 Hz olumsuzluklar illa olucak dizi film keyfi ip tv olması beni memnun etti ekran opsiyonları fazla istediğini umarım tuttursun ben ps5 i kurup test etmek istiyorum yakın zamanda dönerim :)

Dostlar bilgisi olan varmı Televizyonu açtığımda Playstation da otomatik açılıyor ve Philips in kendi kumandası ile Playstation u yönetebiliyorum? Playstation nun açılmasını istemiyorum varmı fikri olan?

Ekli dosyalar

• IMG_1396.webp
    IMG_1396.webp
    77.9 KB · Görüntüleme: 17
Arkadaşlar merhaba, benim tvde uydu kablosu takılı. TRT Ultra HD kanalında ses var ama görüntü yok. Böyle bir şeye denk gelen var mı? Çözümü varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

merhaba dostlar w65 inch 8949 modelini alma asamasindayim vatanda 35000 tl ye veriyorlar/alternatif bir urun goremedim oyun oynamiyorum ipt uzeriner'nden yayin youtube yeterli bana / sanirim iptv ekstra almaya gerek yok okuduklarimdan ilave bir izleniminiz varsa bigilenmek isterim /tesekurler

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri