Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vaporesso XROS 3 Elektronik Sigara

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

cuhadarzade

Bi' Çok Şeyin Antrenörü
Kadim Üye
Selamlar, sigara kullanmıyorum ama buharın yoğunluğu hoşuma gittiği için elektronik sigara almaya karar verdim. İlk olarak Voo Poo Argus Z Pod aldım fakat akıtma problemleri ve çekişte ağıza likit gelmesi gibi problemlerden iade ettim.

Yaklaşık 2 aydır Vaporesso Xros 3 Pod kullanıyorum. Sızıntı veya akıtma problemi yok. Çok tepetaklak taşırsam eğer, hafif fokurdama oluyor 1-2 damla likit atıyor hemen düzeliyor. Duman yoğunluğu çok iyi, aroma geçişi harika. Ben 2 ML 0.6 ohm olan başlığı boş gliserinle kullanıyorum.0.6 ohm dumanı daha yoğun veriyor. Ekstradan 4 adet 0.7 ohm 3 ML kartuş aldım 0.6 ohm bulamadığım için, onlara da farklı aromalar doldurdum. Saf gliserini ve aromaları goldenkimya.com'dan alıyorum. Şu an benim ve etrafımdakilerin de özelikle en beğendiğimiz aromalar Double Çikolata, Captain Black(Double çikolata ile harmanladım),Mentollü Kahve( Bende kafa yapıyor çok içemiyorum :LOL: ), Kavun-Karpuz.

Şarjı tam doluyken altındaki led ışık yeşil yanıyor. Azaldıkça mavi ve kırmızıya dönüyor. Kartuşların manyetiği bayağı kuvvetli o yüzden güven veriyor yerine oturduğunda. Yeni hedefim taşıma için ahşaptan bir kutu yapmak.

Kutu içeriği:
1x Vaporesso XROS 3
1x Vaporesso XROS 3 Mesh Kartuş 0.6Ω 2ML
1x Vaporesso XROS 3 Mesh Kartuş 1Ω 2ML
1x TYPE-C Kablosu
1x Kullanım Kılavuzu
1x Garanti Kartı

Özellikleri:
Boyutlar: 115,1 mm x 23,6 mm x 13,7 mm
Pil Kapasitesi: 1000mAh
Çıkış: Sabit Voltaj Tabanlı
Direnç Aralığı: 0,6-1,0ohm
Kasa Malzemesi: Çinko Alaşımlı
Şarj: Tip-C Bağlantı Noktası
Vape Stili: Düğmeyle veya Nefesle Etkinleştirilen
Pod Serisi: XROS 3 Kartuş
Doldurma Sistemi: Üst – Çift Doldurma Bağlantı Noktaları
Pod Malzemesi: PCTG, Pod Kapasitesi: 2mL
Kartuş Bağlantısı: Manyetik
İşlemci: AXON Yonga Seti
Uyumlu Kartuşlar : Xros 3, Xros 3 Mini, Xros Nano

2ml kartuş kırmızı okla gözterdiğim yerden, 3ml kartuş mavi okla gösterdiğim yerden doluyor.
7bd2274d-313b-48f2-a1b1-f70ea7c9b994.jpge6c509ca-0036-4a59-8c0c-1fee6867aee0.jpg

ramazanın birinci günü sıgarayı bırakıp elektroniğe geçtim. iftar sonrası elektronik yüzünden ölüyordum çünkü dozu ayarlayamadım :hihi
önce vozol 6000 çekim karpuz aldım, 12. gün bitti. sonra vozol 10000 çekim çarkıfelek meyveli aldım. arife günü bitti. bayramın 1. günü yenisini açtım.
şu anlık memnunum. ama farklı aroma sebebi ile değiştircem hepsine bakalım :hihi

6000 çekimliği 330 aldım.
10000 çekimliği 430 aldım.

ramazanın birinci günü sıgarayı bırakıp elektroniğe geçtim. iftar sonrası elektronik yüzünden ölüyordum çünkü dozu ayarlayamadım :hihi
önce vozol 6000 çekim karpuz aldım, 12. gün bitti. sonra vozol 10000 çekim çarkıfelek meyveli aldım. arife günü bitti. bayramın 1. günü yenisini açtım.
şu anlık memnunum. ama farklı aroma sebebi ile değiştircem hepsine bakalım :hihi

6000 çekimliği 330 aldım.
10000 çekimliği 430 aldım.
Ya ağzından hiç ayırmadan dolaşan arkadaşlarım var dudak tiryakisi olmuş gibiler :LOL: Etrafımda Vozol kullanan çok kişi var, ben özellikle redbullu ve şeftalili olanı sevdim. Ama nikotinli olduğu için tercih etmiyorum.

Bilmediğim için soruyorum, bir şekilde bu da tiryakilik oluyor mu acaba? :alala
Abi Vozol gibi belirli çekim sayısıyla satılanların nikotinsizi var mı bilmiyorum, nikotinli olduğu için bir miktar tiryakilik yapabilir ama sigara kadar da olacağını sanmıyorum. Bir ihtimal sigaradan fazla tiryakilik yapabilir o da sürekli elinizin altında olması ve yakmaya falan uğraşmadan pof pof çekilmesi :hihi

Ekstra olarak ben %70-30 oranında niktoinsiz saf gliserin aldım. O yüzden sigara gibi tiryakilik yapacağını düşünmüyorum ama buhar yoğunluğu beni mest ettiği için buhar tiryakiliği olabilir :D

Konuyla alakam baya uzakta kaldı. En son bildiğim Smok markasının ürünlerini iyi diye duymuştum. Hala vaziyet öyle mi?

Konuyla alakam baya uzakta kaldı. En son bildiğim Smok markasının ürünlerini iyi diye duymuştum. Hala vaziyet öyle mi?
Evet Smok ve Vaporesso önermişti bu işten anlayan bir arkadaşım var. Ben Vaporesso tercih etmiştim. Aslında tercih ederken kartuş sıkıntısı çektirmeyecek ürünlere yönelmek lazım. 3-4 farklı modele uyan kartuşlu model alınırsa yedek parça sıkıntısı yaşama ihtimali azalıyor.

Evet Smok ve Vaporesso önermişti bu işten anlayan bir arkadaşım var. Ben Vaporesso tercih etmiştim. Aslında tercih ederken kartuş sıkıntısı çektirmeyecek ürünlere yönelmek lazım. 3-4 farklı modele uyan kartuşlu model alınırsa yedek parça sıkıntısı yaşama ihtimali azalıyor.
Bazı modellerin kartuşları doldurulabilir, telleri ve pamukları değişebilir oluyor. En güzelleri onlar çünkü kendi zevkine göre dirençte tel alıp, kendi kalitene göre pamuk (evet pamukların kalitesi var) alıp kendi kartuşunu oluşturabiliyorsun.

Bu arada bir ekleme de yapayım. Nikotin tek başına çok fazla zararlı bir madde değil. Ancak aromalı likitlerde kullanılan gıda aromaları çok zararlı. Hatta likitlerin nasıl üretildiğini de bilemediğimiz için ucu çok açık mesele. Yine en temizi PG/VG alıp evde kendi likitinizi üretmek ve içine aroma koymamak. Onda da VG her ne kadar bitkisel olsa ve FDA zararsız dese de, buhar olarak tüketilmesinin yine zararları varmış. FDA VG/PG kullanımını ısı uygulanmadan tüketildiğinde zararsız diye onaylamakta. E-sigara ve e-nargile satanların PG/VG bitkisel, bu nedenle hiçbir zararı yok demesine de pek aldırmamak lazım.

Bazı modellerin kartuşları doldurulabilir, telleri ve pamukları değişebilir oluyor. En güzelleri onlar çünkü kendi zevkine göre dirençte tel alıp, kendi kalitene göre pamuk (evet pamukların kalitesi var) alıp kendi kartuşunu oluşturabiliyorsun.
Evet onlar biraz daha büyük ve daha kuvvetli oluyor buharları çok yoğun ama uğraşma kısmı üşenmeme sebep oluyor o yüzden pek istemiyorum. Ben 70-30 kullanıyorum aroma alıp kendim demliyorum ne kadar nikotinsiz kullansam ve kendim demliyor olsam da zararları muhakkak vardır.Haftada bir bazen içime çekiyorum daha bol buhar çıksın diye aromasız şekildeyken, onda bile rahatsız ediyor. Ne kadar zararsız dense de o aromalar çok çok az miktarda elinize sürülse bile minimum 1 gün elinizden çıkmıyor o kadar yoğun bir kimyasalı var. Elime bulaşırsa elime çorap geçirip yatıyorum çünkü çok mide bulandırıcı oluyor. En iyisi kullanmamak tabi ama işte heves.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri