Selamlar, sigara kullanmıyorum ama buharın yoğunluğu hoşuma gittiği için elektronik sigara almaya karar verdim. İlk olarak Voo Poo Argus Z Pod aldım fakat akıtma problemleri ve çekişte ağıza likit gelmesi gibi problemlerden iade ettim.
Yaklaşık 2 aydır Vaporesso Xros 3 Pod kullanıyorum. Sızıntı veya akıtma problemi yok. Çok tepetaklak taşırsam eğer, hafif fokurdama oluyor 1-2 damla likit atıyor hemen düzeliyor. Duman yoğunluğu çok iyi, aroma geçişi harika. Ben 2 ML 0.6 ohm olan başlığı boş gliserinle kullanıyorum.0.6 ohm dumanı daha yoğun veriyor. Ekstradan 4 adet 0.7 ohm 3 ML kartuş aldım 0.6 ohm bulamadığım için, onlara da farklı aromalar doldurdum. Saf gliserini ve aromaları goldenkimya.com'dan alıyorum. Şu an benim ve etrafımdakilerin de özelikle en beğendiğimiz aromalar Double Çikolata, Captain Black(Double çikolata ile harmanladım),Mentollü Kahve( Bende kafa yapıyor çok içemiyorum
), Kavun-Karpuz.
Şarjı tam doluyken altındaki led ışık yeşil yanıyor. Azaldıkça mavi ve kırmızıya dönüyor. Kartuşların manyetiği bayağı kuvvetli o yüzden güven veriyor yerine oturduğunda. Yeni hedefim taşıma için ahşaptan bir kutu yapmak.
Kutu içeriği:
1x Vaporesso XROS 3
1x Vaporesso XROS 3 Mesh Kartuş 0.6Ω 2ML
1x Vaporesso XROS 3 Mesh Kartuş 1Ω 2ML
1x TYPE-C Kablosu
1x Kullanım Kılavuzu
1x Garanti Kartı
Özellikleri:
Boyutlar: 115,1 mm x 23,6 mm x 13,7 mm
Pil Kapasitesi: 1000mAh
Çıkış: Sabit Voltaj Tabanlı
Direnç Aralığı: 0,6-1,0ohm
Kasa Malzemesi: Çinko Alaşımlı
Şarj: Tip-C Bağlantı Noktası
Vape Stili: Düğmeyle veya Nefesle Etkinleştirilen
Pod Serisi: XROS 3 Kartuş
Doldurma Sistemi: Üst – Çift Doldurma Bağlantı Noktaları
Pod Malzemesi: PCTG, Pod Kapasitesi: 2mL
Kartuş Bağlantısı: Manyetik
İşlemci: AXON Yonga Seti
Uyumlu Kartuşlar : Xros 3, Xros 3 Mini, Xros Nano
2ml kartuş kırmızı okla gözterdiğim yerden, 3ml kartuş mavi okla gösterdiğim yerden doluyor.

Yaklaşık 2 aydır Vaporesso Xros 3 Pod kullanıyorum. Sızıntı veya akıtma problemi yok. Çok tepetaklak taşırsam eğer, hafif fokurdama oluyor 1-2 damla likit atıyor hemen düzeliyor. Duman yoğunluğu çok iyi, aroma geçişi harika. Ben 2 ML 0.6 ohm olan başlığı boş gliserinle kullanıyorum.0.6 ohm dumanı daha yoğun veriyor. Ekstradan 4 adet 0.7 ohm 3 ML kartuş aldım 0.6 ohm bulamadığım için, onlara da farklı aromalar doldurdum. Saf gliserini ve aromaları goldenkimya.com'dan alıyorum. Şu an benim ve etrafımdakilerin de özelikle en beğendiğimiz aromalar Double Çikolata, Captain Black(Double çikolata ile harmanladım),Mentollü Kahve( Bende kafa yapıyor çok içemiyorum

Şarjı tam doluyken altındaki led ışık yeşil yanıyor. Azaldıkça mavi ve kırmızıya dönüyor. Kartuşların manyetiği bayağı kuvvetli o yüzden güven veriyor yerine oturduğunda. Yeni hedefim taşıma için ahşaptan bir kutu yapmak.
Kutu içeriği:
1x Vaporesso XROS 3
1x Vaporesso XROS 3 Mesh Kartuş 0.6Ω 2ML
1x Vaporesso XROS 3 Mesh Kartuş 1Ω 2ML
1x TYPE-C Kablosu
1x Kullanım Kılavuzu
1x Garanti Kartı
Özellikleri:
Boyutlar: 115,1 mm x 23,6 mm x 13,7 mm
Pil Kapasitesi: 1000mAh
Çıkış: Sabit Voltaj Tabanlı
Direnç Aralığı: 0,6-1,0ohm
Kasa Malzemesi: Çinko Alaşımlı
Şarj: Tip-C Bağlantı Noktası
Vape Stili: Düğmeyle veya Nefesle Etkinleştirilen
Pod Serisi: XROS 3 Kartuş
Doldurma Sistemi: Üst – Çift Doldurma Bağlantı Noktaları
Pod Malzemesi: PCTG, Pod Kapasitesi: 2mL
Kartuş Bağlantısı: Manyetik
İşlemci: AXON Yonga Seti
Uyumlu Kartuşlar : Xros 3, Xros 3 Mini, Xros Nano
2ml kartuş kırmızı okla gözterdiğim yerden, 3ml kartuş mavi okla gösterdiğim yerden doluyor.