Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Otobüs Önerisi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    otobus

bartu

İnce Eleyen
Kadim Üye
Evet önerileri alalım :clap2

20230804_164919.jpg

Bu çok genel bir kavram, eğer ne amaçla kullanılacağını öğrenebilirsek yardımcı oluruz :deli1:deli1
Efendim merhabalar, ben sürücü dahil düşünüyorum ancak ürünün içeriğinde sürücünün dahil olmadığı yazıyor. Görselde gözlüklü bir sürücü görünüyor. Bir yanıltma olduğunu düşünüyorum. Bugün satın alsam, 15 gün sonra teslim edilse, yine de görsel üzerinden yola çıkarak THH için başvuru yapabilir miyiz? Ona göre almayı düşünüyorum.

Efendim merhabalar, ben sürücü dahil düşünüyorum ancak ürünün içeriğinde sürücünün dahil olmadığı yazıyor. Görselde gözlüklü bir sürücü görünüyor. Bir yanıltma olduğunu düşünüyorum. Bugün satın alsam, 15 gün sonra teslim edilse, yine de görsel üzerinden yola çıkarak THH için başvuru yapabilir miyiz? Ona göre almayı düşünüyorum.
Afişte açıkça belirtildiği üzere sürücü ürüne dahil değildir. Bu afişte herkesin görebileceği şekilde yazılmıştır. Bu nedenle yanıltıcı içerik oluşturmamaktadır. Eğer yanıltıcı olacak olsa meyve sıkacağı reklamında "portakal ürüne dahil değildir" gibi bir şey yazması gerekirdi. Hele ki yüzük - takı reklamlarını saymıyorum bile :kiskis

Afişte açıkça belirtildiği üzere sürücü ürüne dahil değildir. Bu afişte herkesin görebileceği şekilde yazılmıştır. Bu nedenle yanıltıcı içerik oluşturmamaktadır. Eğer yanıltıcı olacak olsa meyve sıkacağı reklamında "portakal ürüne dahil değildir" gibi bir şey yazması gerekirdi. Hele ki yüzük - takı reklamlarını saymıyorum bile :kiskis
Bir fuarda, masajlı küvet içerisindeki manken hanımefendi için "Ürüne dahil mi?" sorusunu duydu bu kulaklar. Bence sürücünün dahil olması konusunu tekrar tartışmaya açmalıyız.

Not: Portakal, meyve sıkacağına dahil olmalıdır.

Bir fuarda, masajlı küvet içerisindeki manken hanımefendi için "Ürüne dahil mi?" sorusunu duydu bu kulaklar. Bence sürücünün dahil olması konusunu tekrar tartışmaya açmalıyız.

Not: Portakal, meyve sıkacağına dahil olmalıdır.
O zaman al sana kampanya, Sıfır mercedes otobüs al sürücü olarak ben gelicem ürüne dahil olucam :hihi:hihi win-win durumu.

Bu çok genel bir kavram, eğer ne amaçla kullanılacağını öğrenebilirsek yardımcı oluruz :deli1:deli1
Bir de abi hangi bölgede kullanılacak o önemli. Şimdi Helsinkide kullanılmak üzere üretilmiş bir ürünün Antalyada kullanılması yakıt tüketimini değiştirir.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri