Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Efendim merhabalar, ben sürücü dahil düşünüyorum ancak ürünün içeriğinde sürücünün dahil olmadığı yazıyor. Görselde gözlüklü bir sürücü görünüyor. Bir yanıltma olduğunu düşünüyorum. Bugün satın alsam, 15 gün sonra teslim edilse, yine de görsel üzerinden yola çıkarak THH için başvuru yapabilir miyiz? Ona göre almayı düşünüyorum.Bu çok genel bir kavram, eğer ne amaçla kullanılacağını öğrenebilirsek yardımcı oluruz![]()
Afişte açıkça belirtildiği üzere sürücü ürüne dahil değildir. Bu afişte herkesin görebileceği şekilde yazılmıştır. Bu nedenle yanıltıcı içerik oluşturmamaktadır. Eğer yanıltıcı olacak olsa meyve sıkacağı reklamında "portakal ürüne dahil değildir" gibi bir şey yazması gerekirdi. Hele ki yüzük - takı reklamlarını saymıyorum bileEfendim merhabalar, ben sürücü dahil düşünüyorum ancak ürünün içeriğinde sürücünün dahil olmadığı yazıyor. Görselde gözlüklü bir sürücü görünüyor. Bir yanıltma olduğunu düşünüyorum. Bugün satın alsam, 15 gün sonra teslim edilse, yine de görsel üzerinden yola çıkarak THH için başvuru yapabilir miyiz? Ona göre almayı düşünüyorum.
Bir fuarda, masajlı küvet içerisindeki manken hanımefendi için "Ürüne dahil mi?" sorusunu duydu bu kulaklar. Bence sürücünün dahil olması konusunu tekrar tartışmaya açmalıyız.Afişte açıkça belirtildiği üzere sürücü ürüne dahil değildir. Bu afişte herkesin görebileceği şekilde yazılmıştır. Bu nedenle yanıltıcı içerik oluşturmamaktadır. Eğer yanıltıcı olacak olsa meyve sıkacağı reklamında "portakal ürüne dahil değildir" gibi bir şey yazması gerekirdi. Hele ki yüzük - takı reklamlarını saymıyorum bile![]()
O zaman al sana kampanya, Sıfır mercedes otobüs al sürücü olarak ben gelicem ürüne dahil olucamBir fuarda, masajlı küvet içerisindeki manken hanımefendi için "Ürüne dahil mi?" sorusunu duydu bu kulaklar. Bence sürücünün dahil olması konusunu tekrar tartışmaya açmalıyız.
Not: Portakal, meyve sıkacağına dahil olmalıdır.
Gözlüğün de varsa sabah 9'da A101'in kapısındayımO zaman al sana kampanya, Sıfır mercedes otobüs al sürücü olarak ben gelicem ürüne dahil olucamwin-win durumu.
Aaa A..01'den mi alacaksınGözlüğün de varsa sabah 9'da A101'in kapısındayım![]()
Tanıdığın galeri varsa oraya da uğrayabilirim.Aaa A101'den mi alacaksın
Fiyatları görünce aklın uçmasın. Hani o pahalı arabalardan trafikte stori atanlar var ya, işte onun arabası, bunun bir haftalık mazot gideri....Tanıdığın galeri varsa oraya da uğrayabilirim.
Tamam da ilandaki daha ucuz işte. Onu alsak olmaz mı?Fiyatları görünce aklın uçmasın. Hani o pahalı arabalardan trafikte stori atanlar var ya, işte onun arabası, bunun bir haftalık mazot gideri....
Ekli dosyayı görüntüle 6129
Eh hadi o da olurTamam da ilandaki daha ucuz işte. Onu alsak olmaz mı?
Arada ben de kullanırım artık. Abi bi tur vercen mi be?Eh hadi o da olurama @Murat ALA da olacak. İki şöför lazım en az. Adem abi de "stanbul angara zuvaas" diye bağıra bağıra bir bilet satar, üff.
Patron sensin zaten. ?Arada ben de kullanırım artık. Abi bi tur vercen mi be?
Bir de abi hangi bölgede kullanılacak o önemli. Şimdi Helsinkide kullanılmak üzere üretilmiş bir ürünün Antalyada kullanılması yakıt tüketimini değiştirir.Bu çok genel bir kavram, eğer ne amaçla kullanılacağını öğrenebilirsek yardımcı oluruz![]()
Ben alıyorum, sen ve @NBKpro şoförlük yapıyorsunuz. Gözlük şart ama. Üründe sürücü dahil değil dedikleri için sizden rica etmek durumunda kaldımHayırdır kim 2023 Travego alacak![]()
Güneş gözlüğüm yok onu da şirket karşılarsa Ankara-Hopa arası koşarızBen alıyorum, sen ve @NBKpro şoförlük yapıyorsunuz. Gözlük şart ama. Üründe sürücü dahil değil dedikleri için sizden rica etmek durumunda kaldım![]()
Gözlük bende, tamamdır bu iş. Ankara'ya kadar da ben getiririm artıkGüneş gözlüğüm yok onu da şirket karşılarsa Ankara-Hopa arası koşarız![]()
Bana hava hoşGözlük bende, tamamdır bu iş. Ankara'ya kadar da ben getiririm artık![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.