Çekmeseniz dahi başlayabilmenize vesile olduğumu bilmek beni mutlu ederYarın yürürken sana özel bir günaydın videosu çeker buraya yüklerim ?

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çekmeseniz dahi başlayabilmenize vesile olduğumu bilmek beni mutlu ederYarın yürürken sana özel bir günaydın videosu çeker buraya yüklerim ?
Sevgili eşimi alıp onunla yürümek varken ne yapayım ben @İlteriş Yılmaz ile yürümeyi beaaaaÇekmeseniz dahi başlayabilmenize vesile olduğumu bilmek beni mutlu eder@İlteriş Yılmaz ile birlikte başlarsanız tabi
![]()
Bana senin eve gelmek uyar da mesele evde olmak. ? Aynı yerde olduğumuz sürece olur abi.Sevgili eşimi alıp onunla yürümek varken ne yapayım ben @İlteriş Yılmaz ile yürümeyi beaaaa
Yarın için durum bu, Sonraki gün için ''İlteriş karşim naber? Sabah buluşuyor muyuz? ''
İlteriş zaten buluşmak zor, ben rampa çıkmış olayım ve de Seydikemeri yüksekten göreyim diye Esinti tepesine tırmanıp oradan gidiyorum ofise, sen bizim eve kadar gelirsen olur![]()
Adam adam ??Söz Verdiğim gibi
La bi erkeklik yaptık, şimdi düşünüyorum bunun bir de dönüşü var diyeAdam adam ??
Eskiden olsa derdin, artık biraz daha aştın onu biliyorum.La bi erkeklik yaptık, şimdi düşünüyorum bunun bir de dönüşü var diye
Şaka şaka, bahar havalarına bayılıyorum, özellikle kendimi rampaya vuruyorum zorlamak için![]()
aynen öyle süpersinizYeni başlamadım oldukça hareketli, yürüyüşü çok seven biriyim. Evde yürüyüş bandı ile devam ediyorum günlük yürüyüşüme.
Spor her daim hayatımızda olmalı.
hakkaten adaaaam adaaaaamSöz Verdiğim gibi
Ama o nasıl bir koku şenliği be paşam. Dingin ve tertemiz hava bir yandan, kırağı düşmüş çim kokuları diğer yandan, çiçekler desen ayrı. Seviyorum doğal ortamları ?Eskiden olsa derdin, artık biraz daha aştın onu biliyorum.
Şu anda yürümek çok keyifli. Sen koku da alıyorsun, tadını çıkar abi. ?
Bizi böyle yetiştirdiler, Hoca'ya tam itaat. ?hakkaten adaaaam adaaaaam![]()
Yarın kaçta geleyim ? ben etrafı izlerim sen kokuları tarif edersin abey ?Ama o nasıl bir koku şenliği be paşam. Dingin ve tertemiz hava bir yandan, kırağı düşmüş çim kokuları diğer yandan, çiçekler desen ayrı. Seviyorum doğal ortamları ?
Abi genelde 9.30 gibi çıkıyorum, bahar ilerledikçe saati geri çekiyorum, eski düzene dönmeye yani 9 da ofiste olmaya daha bir ay var, geçen ay 10 da çıkıyordum evden çünkü soğuktan araba bile çalışmıyordıYarın kaçta geleyim ? ben etrafı izlerim sen kokuları tarif edersin abey ?
9.30da kapıdayım ?Abi genelde 9.30 gibi çıkıyorum, bahar ilerledikçe saati geri çekiyorum, eski düzene dönmeye yani 9 da ofiste olmaya daha bir ay var, geçen ay 10 da çıkıyordum evden çünkü soğuktan araba bile çalışmıyordı
Yani sen sabah 9.30 gibi ayarla kendini, evden çıkarken haber ver bana kardeşim.
Sabah uyanınca cebi uçuş modundan alırım ben.![]()
Anlaşıldı merkez..9.30da kapıdayım ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.