De hele nedi bundan istiyon seeen ?Ben bundan istiyom ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
De hele nedi bundan istiyon seeen ?Ben bundan istiyom ?
Montaji bilmiyorum ev yeni ve muteahhit taktirmis, servise sordum bunu bilemeyiz dedi yani servis formlarina yapilip yapilmadigini yazmiyoruz dedi. gunun yaklasik 16 saati acik. Gece kapatiyorum.Montaj sırasında vakum işlemi yapıldı mı ve 24 saat açık mı klima
Bende masaustu termometre var ama cok hizli olcmuyor. Onun da derecesi 23 civari. Ufleyen havayi olcen ve hizli sonuc gosteren bir cihaz lazim bana bu durumda . Rica etsem onerme yapabilir misiniz ? Ona gore siparis edeyim. Hava sicakligi 5 veya 10 derece arasi iken klima 25 e ayarli iken ufleme ne olmali misal ?
Bu arada servis gaz kontrolunu yapti hatta tekrar vakum ve gaz islemi yapti.
Aşağıdaki üründe işinizi görür sanırım. Bu siteden alışveriş yapmadim ama sıkıntılı bir siteye benzemiyor.Bende masaustu termometre var ama cok hizli olcmuyor. Onun da derecesi 23 civari. Ufleyen havayi olcen ve hizli sonuc gosteren bir cihaz lazim bana bu durumda . Rica etsem onerme yapabilir misiniz ? Ona gore siparis edeyim. Hava sicakligi 5 veya 10 derece arasi iken klima 25 e ayarli iken ufleme ne olmali misal ?
Bu arada servis gaz kontrolunu yapti hatta tekrar vakum ve gaz islemi yapti.
Kış geldi bugün itibari ileBeklediğimiz soğuk dalgası geldi ??
Geceleri ayaza döndü rüzgarda çıkarsa vay haline ortalığın ?
3 4 metre kar gören yerlere Allah yardım etsin bizimkisi velinimet yine?
Ekli dosyayı görüntüle 11846
Arçelik Beko firması vakumu yap desende zorla yapıyor zaten oyüzden montaj sırasında yapılmadıysa cihazın performansının düşük olması gayet normal. Emme üfleme sıcaklıklarını ölçeceğiniz bir termometre var mıMontaji bilmiyorum ev yeni ve muteahhit taktirmis, servise sordum bunu bilemeyiz dedi yani servis formlarina yapilip yapilmadigini yazmiyoruz dedi. gunun yaklasik 16 saati acik. Gece kapatiyorum.
Flaplar hangi açıda hava hızlı hava üflüyor onu ölçmek için ?De hele nedi bundan istiyon seeen ?Ekli dosyayı görüntüle 11843
Çok şükür abi seni özlüyoruz iyiyiz sen nasılsınBir dosya daha geldi Fujiplus vakumsuz montaj ve verimsiz sonuç.
Önümüzdeki günlerde detayları paylaşırım
Nasılsınız bu arada dostlar?
İş güç koşturmaca abi yoğun şekilde.Çok şükür abi seni özlüyoruz iyiyiz sen nasılsın![]()
Abi şu an bizim doğu cephe 18 derece. Sanıyorum o yeşil kaybolup mavi olduğunda biz de başlayacağız.Anlık yurt geneli?
Mavili ler soğuk yeşil normal
@REMZİ96 Sizin oralarda kesiyor mu sabah inşallah rüzgar çıkmaz dedim demeye kalmadı ?
İşe giderken başladı
Ekli dosyayı görüntüle 11866Ekli dosyayı görüntüle 11868
Yenisi yaklaşıyor abi batıdan girecekAbi şu an bizim doğu cephe 18 derece. Sanıyorum o yeşil kaybolup mavi olduğunda biz de başlayacağız.
Abi hoşgeldin ? sen olunca daha iyi oluyoruz.?Bir dosya daha geldi Fujiplus vakumsuz montaj ve verimsiz sonuç.
Önümüzdeki günlerde detayları paylaşırım![]()
Nasılsınız bu arada dostlar?
Dostum 2. el hakkında bilgi sahibi olabildiniz mi ?Hocam merkeze sordum fiyat 35$+kdv imiş kumandanın bence biyerlerden 2. El ayarlamaya çalışalım size fiyatı nekadar olursa işinize yarar
Midea Merkeze geçen ay yazıp bilgi talep etmişti abi, biz de bekliyoruzAbi hoşgeldin ? sen olunca daha iyi oluyoruz.?
Yokluğunda gaz yenilemesi yapıldı cihaz kendine geldi ?
En son Turgut beyden bu 18binliğin kapasitesi hakkında teknik veri rica ettim. Neden minimum 780w insan merek ediyor abi ??
Eeeee biz üvey evlatmıyız yahu bir kere de önce bize uğrasınYenisi yaklaşıyor abi batıdan girecek
Onun tadına ilk batı kesimler bakıyor ?
Bizim tat pek kaçmaz gibi ?Yenisi yaklaşıyor abi batıdan girecek
Onun tadına ilk batı kesimler bakıyor ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.