Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Ben bundan istiyom ?
De hele nedi bundan istiyon seeen ?
Polish_20240124_044258236.jpg

Beklediğimiz soğuk dalgası geldi ??
Geceleri ayaza döndü rüzgarda çıkarsa vay haline ortalığın ?
3 4 metre kar gören yerlere Allah yardım etsin bizimkisi velinimet yine?
Screenshot_2024-01-24-05-05-02-31_d705d139f7a497929568dbeeadf4f738.jpg

Montaj sırasında vakum işlemi yapıldı mı ve 24 saat açık mı klima
Montaji bilmiyorum ev yeni ve muteahhit taktirmis, servise sordum bunu bilemeyiz dedi yani servis formlarina yapilip yapilmadigini yazmiyoruz dedi. gunun yaklasik 16 saati acik. Gece kapatiyorum.

Bende masaustu termometre var ama cok hizli olcmuyor. Onun da derecesi 23 civari. Ufleyen havayi olcen ve hizli sonuc gosteren bir cihaz lazim bana bu durumda . Rica etsem onerme yapabilir misiniz ? Ona gore siparis edeyim. Hava sicakligi 5 veya 10 derece arasi iken klima 25 e ayarli iken ufleme ne olmali misal ?

Bu arada servis gaz kontrolunu yapti hatta tekrar vakum ve gaz islemi yapti.

Ben bunlardan kullanıyorum

Yada ikisi bir arada ateş de ölçen bir termometre de işinizi görebilir.

Bunlar benim işimi görmez profesyonel bir cihaz alırım derseniz @REMZİ96 arkadaşımız bir cihaz önermiş. ?

Bende masaustu termometre var ama cok hizli olcmuyor. Onun da derecesi 23 civari. Ufleyen havayi olcen ve hizli sonuc gosteren bir cihaz lazim bana bu durumda . Rica etsem onerme yapabilir misiniz ? Ona gore siparis edeyim. Hava sicakligi 5 veya 10 derece arasi iken klima 25 e ayarli iken ufleme ne olmali misal ?

Bu arada servis gaz kontrolunu yapti hatta tekrar vakum ve gaz islemi yapti.
Aşağıdaki üründe işinizi görür sanırım. Bu siteden alışveriş yapmadim ama sıkıntılı bir siteye benzemiyor.

Montaji bilmiyorum ev yeni ve muteahhit taktirmis, servise sordum bunu bilemeyiz dedi yani servis formlarina yapilip yapilmadigini yazmiyoruz dedi. gunun yaklasik 16 saati acik. Gece kapatiyorum.
Arçelik Beko firması vakumu yap desende zorla yapıyor zaten oyüzden montaj sırasında yapılmadıysa cihazın performansının düşük olması gayet normal. Emme üfleme sıcaklıklarını ölçeceğiniz bir termometre var mı

Çok şükür abi seni özlüyoruz iyiyiz sen nasılsın ☺️
İş güç koşturmaca abi yoğun şekilde.
Ben de sizleri ve sıcak sohbetlerinizi özledim.
Neyse ki kısa bir süre de olsa ofiste olacağım, bugün şu geçmişten gelen biriken bazı işlerimi halledeyim yarın muhabbetin dibine vururuz yine :ok

Anlık yurt geneli?
Mavili ler soğuk yeşil normal
@REMZİ96 Sizin oralarda kesiyor mu sabah inşallah rüzgar çıkmaz dedim demeye kalmadı ?
İşe giderken başladı
Screenshot_2024-01-24-16-39-50-97_e3a54d51cf5d64b91351a7df7b914f4d.jpg
Screenshot_2024-01-24-16-39-27-70_e3a54d51cf5d64b91351a7df7b914f4d.jpg

Bir dosya daha geldi Fujiplus vakumsuz montaj ve verimsiz sonuç.
Önümüzdeki günlerde detayları paylaşırım :ok

Nasılsınız bu arada dostlar?
Abi hoşgeldin ? sen olunca daha iyi oluyoruz.?

Yokluğunda gaz yenilemesi yapıldı cihaz kendine geldi ?
En son Turgut beyden bu 18binliğin kapasitesi hakkında teknik veri rica ettim. Neden minimum 780w insan merek ediyor abi ??

Abi hoşgeldin ? sen olunca daha iyi oluyoruz.?

Yokluğunda gaz yenilemesi yapıldı cihaz kendine geldi ?
En son Turgut beyden bu 18binliğin kapasitesi hakkında teknik veri rica ettim. Neden minimum 780w insan merek ediyor abi ??
Midea Merkeze geçen ay yazıp bilgi talep etmişti abi, biz de bekliyoruz :D

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri