- Bütçe
- 11.000
- Marka Model Bilgisi
- silverline
Ankastre fırın arayışı içindeyim. Bosch Arçelik grubunu inceledikten sonra nette silverline markasının ürünlerini gördüm. Daha sonra bayide ürünleri inceleyince bir şey dikkatimi çekti. Bosch Arçelik grubu ile bu markanın ürünlerinin malzeme yapısı, şekli vs çok benzer. Bayideki arkadaş piyasadaki çoğu markanın (franke teka bosch Arçelik) fırınlarını silverline üretiyor dedi. Diğer markaların kendi üretimleride vardır diye düşünüyorum ama bayideki arkadaş çok iddialı konuştu. Tüm ürünleri silverline üretiyor diye.
Fiyat olarak Franke hariç hepsi birbirine yakın. 5 yıl Garanti verdikleri için daha cazip fakat çevremde silverline kullanan hiç görmedim biraz tereddüt ettim. Ayrıca malzeme yapısı ve işçilik-kalite kontrol ile ilgili çok fazla şikayet var.
Sonuç itibariyle hangi marka model ankastre fırın önerirsiniz?
Fiyat olarak Franke hariç hepsi birbirine yakın. 5 yıl Garanti verdikleri için daha cazip fakat çevremde silverline kullanan hiç görmedim biraz tereddüt ettim. Ayrıca malzeme yapısı ve işçilik-kalite kontrol ile ilgili çok fazla şikayet var.
Sonuç itibariyle hangi marka model ankastre fırın önerirsiniz?
Son düzenleme: