Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Silverline ankastre fırın ve diğer markalar hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onuralp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

onuralp

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
11.000
Marka Model Bilgisi
silverline
Ankastre fırın arayışı içindeyim. Bosch Arçelik grubunu inceledikten sonra nette silverline markasının ürünlerini gördüm. Daha sonra bayide ürünleri inceleyince bir şey dikkatimi çekti. Bosch Arçelik grubu ile bu markanın ürünlerinin malzeme yapısı, şekli vs çok benzer. Bayideki arkadaş piyasadaki çoğu markanın (franke teka bosch Arçelik) fırınlarını silverline üretiyor dedi. Diğer markaların kendi üretimleride vardır diye düşünüyorum ama bayideki arkadaş çok iddialı konuştu. Tüm ürünleri silverline üretiyor diye.
Fiyat olarak Franke hariç hepsi birbirine yakın. 5 yıl Garanti verdikleri için daha cazip fakat çevremde silverline kullanan hiç görmedim biraz tereddüt ettim. Ayrıca malzeme yapısı ve işçilik-kalite kontrol ile ilgili çok fazla şikayet var.
Sonuç itibariyle hangi marka model ankastre fırın önerirsiniz?

Son düzenleme:
yerli ürün istiyorsanınz kumtel silverline akveus vinola vestel ithal ya da yabancı marka istiyorsanız siemens franke

yerli ürün istiyorsanınz kumtel silverline akveus vinola vestel ithal ya da yabancı marka istiyorsanız siemens franke
Yerli yabancı farketmez. Çoğu marka üretimlerini Türkiye de yapıyor zaten ya da işçilik ucuz ülkelerde. Önemli olan ürünün malzeme kalitesi, işçiliği ve kalite kontrol aşamaları. Elektronik ürün sonuçta arıza yapmayacak diye bir şey yok. Fakat kronik sorunlu bir ürün kimse almak istemez. Tavsiyeniz için teşekkürler

Yerli yabancı farketmez. Çoğu marka üretimlerini Türkiye de yapıyor zaten ya da işçilik ucuz ülkelerde. Önemli olan ürünün malzeme kalitesi, işçiliği ve kalite kontrol aşamaları. Elektronik ürün sonuçta arıza yapmayacak diye bir şey yok. Fakat kronik sorunlu bir ürün kimse almak istemez. Tavsiyeniz içi teşekkürler
şöylede yapabilirsiniz fırın a kalite marka simens bosch gibi davlumbaz ve ocak alveus vinola kumtel gibi de alabilirsiniz
kendi evimde frın siememns ocak ve davlumbaz alveus 6 yıldır sorun yaşamadaım annem de de fırın simens davlumbaz ve ocak vinola 8 yıldır bir sorun yok

Silverline'dan genel olarak kötü bir şikayet olduğunu veya öyle kötü bir olay yaşandığını hatırlamıyorum. Yan markası olan "Esty" aspiratörü 14 yıl kullandık bir sıkıntısı yoktu.

Ocak konusuna pek durmuyorum ben. Aspiratör-davlumbaz kısmında da tartışılacak şeyler olsa da, en önemlisi olarak FIRIN diyorum ben hep. Fırında fan olmalı benim görüşüme göre. Diğer özellikler kullanıcı isteğine kalmış.

12 seneden fazladır evimizde silverline ankastre ürünlerini kullanıyoruz ocak ve davlumbazda hiçbir sıkıntı yok bütün fonksiyonları ilk günkü gibi çalışıyor sadece fırının kapağında zamanla tam kapanmama sorunu oluştu ama kullanıma herhangi bir engeli yok hala düzgün bir şekilde kek, pasta ve yemekleri sorunsuz olarak pişiriyor.

Önerileriniz için teşekkürler.
Ocak davlumbaz ihtiyacı yok. Sadece fırın lazım. Aradığım fiyatta malzeme yapısı itibariyle Bosch ile Silverline daha iyi duruyor. Aklıma takılan Silverline ile Bosch-Siemens in aynı fiyatta olması idi. Silverline daha önce kullanan görmediğim için markayı bilmiyordum. Dedim bu fiyata satilabiliyorsa demekki kalite anlayışı güçlü malzeme yapısı iyi bir ürün. Bayideki arkadaş Bosch grubuna da bu firma üretiyor diyince ikilemde kaldım. Ayni yada 1000 tl kadar farkla Siemens varken silverline alınır mi diye? Bu sebeple markanın ürünlerinin malzeme yapısı hakkında bilgi sahibi ya da kullanıcı yorumları önem arz ediyor.

12 seneden fazladır evimizde silverline ankastre ürünlerini kullanıyoruz ocak ve davlumbazda hiçbir sıkıntı yok bütün fonksiyonları ilk günkü gibi çalışıyor sadece fırının kapağında zamanla tam kapanmama sorunu oluştu ama kullanıma herhangi bir engeli yok hala düzgün bir şekilde kek, pasta ve yemekleri sorunsuz olarak pişiriyor.
Hangi model fırını kullanıyorsunuz?

Ankastre fırın arayışı içindeyim. Bosch Arçelik grubunu inceledikten sonra nette silverline diye bir markanın ürünlerini gördüm. Daha sonra bayide ürünleri inceleyince bir şey dikkatimi çekti. Bosch Arçelik grubu ile bu markanın ürünlerinin malzeme yapısı, şekli vs çok benzer. Bayideki arkadaş piyasadaki çoğu markanın (franke teka bosch Arçelik) fırınlarını silverline üretiyor dedi. Diğer markaların kendi üretimleride vardır diye düşünüyorum ama bayideki arkadaş çok iddialı konuştu. Tüm ürünleri silverline üretiyor diye.
Fiyat olarak Franke hariç hepsi birbirine yakın. 5 yıl Garanti verdikleri için daha cazip fakat çevremde silverline kullanan hiç görmedim biraz tereddüt ettim. Ayrıca nette malzeme yapısı ve işçilik kalite kontrol ile ilgili çok fazla şikayet var.
Sonuç itibariyle hangi marka model ankastre fırın önerirsiniz?
yanlış konuşmuş bence arçeliğin ürünler arçelik bolu pişirici tesislerinde üretiliyor diye biliyorum

Evde silverline ankastre fırın, davlumbaz ve elektrikli ocak kullanıyoruz. Fırın olarak başarılı, fakat ocak ve davlumbaz olarak başarılı değil. Fırın turbo modlu oldukça iyi pişirme yapıyor. Gereksiz kurutma vs gibi bir problemi yok.

Bende bo6503 modelini beğendim. Neredeyse çoğu fırının en çabuk bozulan yeri düğmeleri ve fan kısmı oluyor.
Geçen süre içerisinde sizce artı ve eksileri nelerdir?
aldığınız zamanda 5 yıl Garanti var mıydı?
garanti ne kadardi aklimda degil ankastre set olarak almistik ,firindan yana sikayetimiz yok.

Modele istisna bir durum mu yoksa hepsi mi böyle? Kaplamalar farklı olabilir. Tabi birde ne kadar sürede pas oluşuyor? Kullanıcı kaynaklı hata olabilir mi?
3 4 senelik ürünlerin tamamında var iç akşamlarda özellikle tasyunu ile İç hazne arasındaki metal kısım parçalanıyor. Kullanıcı kaynaklı hata derken sık sık tavuk vs. Pisiriyorsaniz sıkıntı olabilir. Ben bu nedenle fırın olarak alabileceğiniz en iyisini almanız taraftarıyım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri