- Bütçe
- 20.000 TL
- Marka Model Bilgisi
- Hepsi
Öncelikle herkese merhaba,
yaklaşık 2 haftadır alınabilecek 50"-55" televizyonlar üzerine bir araştırma yapıyorum. Aslında 43" ve 15.000 TL aşağısında araştırma ile başladım ancak daha sonra 50" - 55" aralığında 20.000 TL bandında bir televizyon almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Özellikle buradaki arkadaşlar ve Adem Bey sayesinde şu an Teknosa'da TV bölümünde çalışabileceğimi hissediyorum
. Sıfırdan başlayarak TV seçiminde nelerin önemli olacağına kadar kendimce bir önem listesi yaptım. Aşağıda sizlerle paylaştığım listede son televizyonlar arasında bir seçim yapacağım ve sizlerin de gerek kullanıcı gerek de teknik bilgilerinden yararlanarak satın alım yapmayı planlıyorum. Öncelikle kullanım tarzım daha çok film, dizi, youtube gibi daha çok izleme tarzında olacak ancak daha sonrasında oyun için de kullanabilirim. Dolayısıyla Hertz ve oyun desteği şu an için elzem olmasa da ilerisi için düşündüğüm bir seçenek. Televizyonun yeri konusunda ise VA panel şimdi taşınacağım ev için uygun gözüküyor dolayısıyla ekstra IPS panel ihtiyacım yok gibi gözüküyor. Listede Adem Bey ve inceleriz.com ekibinin bazı önerilerini de ekledim ancak doğruyu söylemek gerekirse aklımda Ambilight özelliğinden dolayı Philips geçiyor. Başka bir arkadaşım LG televizyon alıp daha sonra Hue ile benzer bir deneme yaptı ancak tabii ki Ambilight kadar başarılı olamadı. Toshiba televizyonlar her ne kadar fiyat olarak avantajlı olsa da gerek karma panel gerek de Vestel'den dolayı çok olumlu yaklaştığım bir marka değil maalesef. Vestel de öncesinde yaşadığım sorunlar ve işimden gereği plastik tarafındaki ucuzluğundan dolayı çok beğenmediğim markalardan biri. Ancak donanımsal özellik ve iç yapısına dair çok bir bilgim olmadığı için o kısmına bir şey diyemeyeceğim. Vestel'in sadece 1 modelini Qled olduğu için ekledim. Oyunda performans vermese de dediğim gibi izleme konusunda bir önceliğe sahibim. İnternette çok araştırsam da Philips Pus8548 ve Pus 8118 konusunda çok bir detay bulamadım. Pus8548 modelinde "the one" olarak başka kodlu ürünlerini inceledim ancak bunun hakkında maalesef pek bir bilgi bulamadım. Görüntü konusunda özellikle TCL c serisini çok övseler de gerek satış sonrası destek ve şikayetvar da olan yorumlardan dolayı şüphelerim var. Ssamsung marka olarak bilindik bir marka olsa da aynı parada daha iyi özellikli televizyon bulunuyor. İçerisine girdikçe daha fazla seçenekler ortaya çıksa da son listem bu şekilde oluştu. Sizlerden ricam özellikle Philips tarafında kullanan ya da bilgisi olan varsa açıklama yapabilir mi ve sizce bu listeden hangi ürün satın alması daha mantıklı olur? Eğer bu fiyat bandında liste dışı önereceğiniz televizyonlar varsa memnuniyetle tavsiyeye açığım. Şimdiden herkese teşekkürler.
yaklaşık 2 haftadır alınabilecek 50"-55" televizyonlar üzerine bir araştırma yapıyorum. Aslında 43" ve 15.000 TL aşağısında araştırma ile başladım ancak daha sonra 50" - 55" aralığında 20.000 TL bandında bir televizyon almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Özellikle buradaki arkadaşlar ve Adem Bey sayesinde şu an Teknosa'da TV bölümünde çalışabileceğimi hissediyorum