Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yani 65 inç den daha yüksek mi almam gerekiyor bu mesafeye 55 de düşünüyodum 55 küçük mü olur o zamanTV tavsiye edemem ama 65 inc UHD ekranlar en yakın 2 ile 2 buçuk metre arasında mesafeden seyredilir. TV ekran ve izleme mesafeleri diye aratırsanız Full HD ve UHD için farklı mesafeler var.
İzleme mesafenize göre 65 inc ideal. 55 küçük kalabilir.Yani 65 inç den daha yüksek mi almam gerekiyor bu mesafeye 55 de düşünüyodum 55 küçük mü olur o zaman
Adem beye sormuşsunuz ama ben bildiğim kadar cevap vereyim. TV ekranları büyüdükçe TV çözünürlükleri arttıkça yayınlarındaki hatalar belirginleşiyor. Önemli olan TV'nin upscaleyi ne kadar iyi yapabildiği. Standart yayınlar 576i. HD yayınlar 1080i. UHD TV'ler bu görüntüleri upscale ediyorlar. Bunu yaparken de bazı görüntü hataları oluşuyor. Mesela TV yayınları Full HD TV'mde çok net görünürken, 55 inc 4K TV'm de o kadar net değil. Şikayetçi değilim. Rahatsız edici bir görüntü yok ama Full HD TV'deki kadar net olmadığını biliyorum.@Adem Helvacı ağabey yardımcı olur musun?
65 inç tv yayınları için kötü mü olur her kanalda 4k yok ondan soruyorum izleme mesafesi en düşük 3 metre olarak düşünürsek 55 mi 65 mi olmalı? Ve 55 ve 65 inç tv önerir misin?
65 inclerde bu ara çok ca ışık sızması dönüşü oluyor.Televizyonu salon için alıcaz 3-4 metre uzaktan izlenecek 65 inç büyük mü gelir bu mesafeye 18 bine kadar tv önerir misiniz.genelde tv yayını izlenecek ve film
Vestel 65UA9090 bu model iyi midir başka öneriniz olur mu?
Hocam bende Vestel arasında çok gittim geldim şuan kurulum yapıldı ve TCL65 inç 635 modelini tavsiye ederim.vatandan 5 yıl garantili 17250 aldım geçen haftaTelevizyonu salon için alıcaz 3-4 metre uzaktan izlenecek 65 inç büyük mü gelir bu mesafeye 18 bine kadar tv önerir misiniz.genelde tv yayını izlenecek ve film
Şuan yok vatanın sitesinde 1 hafta önce tam alabileceğim fiyattaymışHocam bende Vestel arasında çok gittim geldim şuan kurulum yapıldı ve TCL65 inç 635 modelini tavsiye ederim.vatandan 5 yıl garantili 17250 aldım geçen hafta
Ustam dediğin modellerden 65 inç olanını alıp şansımı deneyim sızma konusunda şans işi değil mi bu durum yoksa hepsindemi çıkıyor.65 inclerde bu ara çok ca ışık sızması dönüşü oluyor.
55 inç olursa aynısının 55 inç i
55qa9700
Smart olarak 55u9730 olabilir ?
60 inç 60BU8000 şuanda fiyatı yükseldi fakat indirim kovalarsanız olabilir ?Televizyonu salon için alıcaz 3-4 metre uzaktan izlenecek 65 inç büyük mü gelir bu mesafeye 18 bine kadar tv önerir misiniz.genelde tv yayını izlenecek ve film
cevabı vermişsin kendin zatenTelevizyonu salon için alıcaz 3-4 metre uzaktan izlenecek 65 inç büyük mü gelir bu mesafeye 18 bine kadar tv önerir misiniz.genelde tv yayını izlenecek ve film
cevabı vermişsin kendin zaten![]()
aşağı yukarı aynı cihazlar ama aradaki yaklaşık 3 bin fiyat farkı ve 3 yıl garantiden dolayı tercihim vestel olurdupeki sizce tcl 65p735 mi yoksa vestel 65UA9090 mı?
vestelinde çok fazla modeli var çok kafa karıştırıcı 65UA9090 düz led iken daha düşük fiyata 65 qled olan modelide var. valla işin içinden çıkamadımaşağı yukarı aynı cihazlar ama aradaki yaklaşık 3 bin fiyat farkı ve 3 yıl garantiden dolayı tercihim vestel olurdu
Smart + android box daha avantajlı. Evet bu durum şans işiUstam dediğin modellerden 65 inç olanını alıp şansımı deneyim sızma konusunda şans işi değil mi bu durum yoksa hepsindemi çıkıyor.
Birde Android sistemi hızlı ve yeterlimi değilse normal smart alıp yanına mi box almak daha mı mantıklı olur?
Hocam Vestel 65UA9090 ntfs usb formatını destekliyor mu birisi yorumda fat32 destekliyor yazmış biliyorsunuz fat32 farmatında usb a 4 gb üstü bişey atılmıyorSmart + android box daha avantajlı. Evet bu durum şans işi![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.