- Bütçe
- 22000
- Marka Model Bilgisi
- ONVO
Merhabalar aranıza yeni katıldım 65 inç QLED TV bakıyordum ki karşıma ONVO'nun bu model TV'si çıktı sizce nasıldır. Panel vs. bilgim olmadığı için buraya sormak istedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cof 6 12 panel tipi nedir burdan anlamıyorum detaylı bilgi var miCsot ST6451D06-3 2.1
burada sizde 17 mi görünüyor hala bende 21 de görünüyor. Hangi saatlerde indirime giriyor?
Cof 6 12 panel tipi nedir burdan anlamıyorum detaylı bilgi var mi
COF Built-in 12 source chips |
Paket Türü | Adet/Paket | Kutu/Paket | Paket LWH (mm) | GW (kg) | Hacim (m³) | Notlar |
Kutu | 14 | 1 | 1650×1100×136,5 | 59.60 | 0,2477 | |
Palet | 112 | 8 | 1700×1130×1197 | 501.60 | 2.2994 |
Dosya Numarası | Sürüm | Dil | Düzenleme tarihi |
- | Sürüm 1.1 | İngilizce | 2021 - 12 - 29 |
2024-07-04 08:59 |
unfurl="true"]https://www.panelook.com/ST6451D06-3_CSOT_65_CELL_overview_52082.html[/URL]ONVO da ki arkadaşımdan![]()
COF Built-in 12 source chips |
Bende almayı düşünüyorum gece indirimlerini takip ediyorum fakat itina ile onvoyu indirimli tvler arasına almıyor mediamarktOnvo 65OVF9000UQ 18999 TL Fiyat ile dikkatimi çekmekte. Ne yazık ki panel vs ayrıntılı bir inceleme ya da yoruma ulaşamadım . Alanlar yada fikri olanlar fiyat performans yönünden cevap verebilirlerse memnun olurum.
Firma anlaşma yapmıyordur. Onvo tarafı halen sistemi istediğimiz düzeyde oturtamadı ne yazık ki.Bende almayı düşünüyorum gece indirimlerini takip ediyorum fakat itina ile onvoyu indirimli tvler arasına almıyor mediamarkt
Hâlâ memnun musunuz hocam tv den almayı düşünüyorum ama çok kararsızım panel vb nasıl?Merhabalar perşembe gelebileceğini söyleyen servis az önce eve yakınız müsaitseniz gelelim deyince kurulum için gelmiş bulundular. Kurulum yapıldı uydu kablosu konnektörlerini bana sormadan değiştirdi, ki sorun yoktu. Kumanda tuşları ile ilgili bilgi verdi çıkarken konnektör ücreti 50 tl dedi.Verdim. Kumandaya şarjlı pil takınca takılarak çalışıyor. Diğer pillerde sorun olmuyor.
19 binden bende sipariş geçtim. Pek bir yorum marka hakkında umarım pişman etmez kimseyi.Merhabalar perşembe gelebileceğini söyleyen servis az önce eve yakınız müsaitseniz gelelim deyince kurulum için gelmiş bulundular. Kurulum yapıldı uydu kablosu konnektörlerini bana sormadan değiştirdi, ki sorun yoktu. Kumanda tuşları ile ilgili bilgi verdi çıkarken konnektör ücreti 50 tl dedi.Verdim. Kumandaya şarjlı pil takınca takılarak çalışıyor. Diğer pillerde sorun olmuyor.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.