Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 65OVF9000UQ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Cof 6 12 panel tipi nedir burdan anlamıyorum detaylı bilgi var mi

COF Built-in 12 source chips
[th width="90px"]
Driver IC​
[/th]​

Sürücü Kitleri

CSOT ST6451D06-3 Başvuru Ayrıntıları

Temel Bilgiler :​
Marka

Örnek
ST6451D06-3
Tip
a-Si TFT-LCD, HÜCRE
Kullanım Amacı
  • LCTV.gif
Ekran Boyutu
65 inç
Takma ad
-​
Çevre :​
Depolama Sıcaklığı
-20 ~ 60 °C
Çalışma Sıcaklığı
0 ~ 50 °C
RoHS
Y.gif

Titreşim
-​
Tipik Özellikler :​
  • sRGB
  • 10 bit
  • Mat

CSOT ST6451D06-3 Mekanik Ayrıntılar

Piksel Özellikleri :​
Çözünürlük
3840(RGB)×2160, UHD
Nokta Aralığı (mm)
0,124×0,372 (Y×D)
Piksel Biçimi
RGB Dikey Şerit
Piksel Aralığı (mm)
0,372×0,372 (Y×D) [68PPI]​
Mekanik Boyut :​
Aktif Alan(mm)
1428,48(Y) × 803,52(D)
Çerçeve Alanı (mm)
-
Anahat Boyutu (mm)
1440,48(Y) × 816,02(D)
Derinlik(mm)
1,3±0,1​
Ana Hat Özellikleri :​
Biçim Stili
Düz Dikdörtgen
Plaka Kalınlığı
0,50+0,50 mm
En Boy Oranı
16:9 (Y:D)
Oryantasyon
Manzara türü​
Diğer Özellikler :​
Ağırlık
3.67Kg (Tipik)
Tedavi
Parlama önleyici (Bulanıklık %2), Sert kaplama (3H)​
  • Uyarı: Panelook mühendisleri tarafından veri sayfasına göre girilmiştir, ancak listelenen özelliklerin tamamen doğru olduğunu garanti edemeyiz.​

CSOT ST6451D06-3 Optik Ayrıntılar

Temel Bilgiler :​
Parlaklık(cd/m²)
0
Kontrast Oranı
6000:1 (Tip.) (Geçici)
Görüntüleme Açısı
89/89/89/89 (Tipik)(CR≥10)
Görüntüleme Modu
HVA, Normalde Siyah, Geçirgen
En İyi Görünüm
Simetri
Cevap(ms)
6.5 (Tip.)(G ila G)​
Renk Performansı :​
Beyaz Koordinat
Gx:0,266; Gy:0,272
Ekran Renkleri
1.07B (8 bit + Yüksek FRC)
Renk Sıcaklığı
13689K
Beyaz Tekdüzelik
-​
1931 Renk Gamı :​
NTSC Oranı
%71
sRGB
%98 kapsama
Adobe RGB
%75 kapsama
DCI-P3
%74 kapsama
Öneri 2020
%53 kapsama
Notlar
sRGB (Rec.709, BT.709), Rec.2020 (BT.2020)​
Ekran Performansı :​
Açık Hava Görünürlüğü
HAYIR
İletimsellik
5.1% (Tip.)(Polarize Edici ile)​
  • Uyarı: Panelook mühendisleri tarafından veri sayfasına göre girilmiştir, ancak listelenen özelliklerin tamamen doğru olduğunu garanti edemeyiz.​

CSOT ST6451D06-3 Elektronik Ayrıntıları

Kare Hızı :​
60Hz
icon_question.gif
Ters Tarama :​
HAYIR​
Sürücü IC :​
COF Dahili 12 kaynak çipi​

CSOT ST6451D06-3 Arayüz Ayrıntıları

Sinyal Elektrik :​
Gerilim Beslemesi
12.0V (Tipik)
Mevcut Arz
0,68/0,89A (Tip./Maks.)​
Sinyal Tipi :​
V-by-One 8 şerit
Mantık Voltajı
-​
Arayüz Özellikleri :​
Tip
Bağlayıcı​
Arayüz Detayı :​
Marka
Örnek
Saha
Pinler
Miktar
Pin Yapılandırması
icon_question.gif

FCN
FF01-42T-5131
0,5 mm
51 pin
1 adet​

CSOT ST6451D06-3 Arka Aydınlatma Ayrıntıları

Arka Aydınlatma Özellikleri :​
Tip
Konşimento yok
Miktar
-
Yenisiyle değiştirme
-
Şekil
-
Yaşam Boyu
-​

CSOT ST6451D06-3 Karton Ayrıntıları

Paket TürüAdet/PaketKutu/PaketPaket LWH (mm)GW (kg)Hacim (m³)Notlar
Kutu1411650×1100×136,559.600,2477
Palet11281700×1130×1197501.602.2994

CSOT ST6451D06-3 Teknik Özellik Kaynağı

Dosya NumarasıSürümDilDüzenleme tarihi
-Sürüm 1.1İngilizce2021 - 12 - 29
2024-07-04 08:59
[th width="140px"]
Başvurulan Veri Sayfası:​
[/th]​
[th width="140px"]
Panelook Son Güncelleme :​
[/th]​

Onvo 65OVF9000UQ 18999 TL Fiyat ile dikkatimi çekmekte. Ne yazık ki panel vs ayrıntılı bir inceleme ya da yoruma ulaşamadım . Alanlar yada fikri olanlar fiyat performans yönünden cevap verebilirlerse memnun olurum.

Onvo 65OVF9000UQ 18999 TL Fiyat ile dikkatimi çekmekte. Ne yazık ki panel vs ayrıntılı bir inceleme ya da yoruma ulaşamadım . Alanlar yada fikri olanlar fiyat performans yönünden cevap verebilirlerse memnun olurum.
Bende almayı düşünüyorum gece indirimlerini takip ediyorum fakat itina ile onvoyu indirimli tvler arasına almıyor mediamarkt

Maalesef ayrıntılı bir bilgiye ulaşamadığım ve fiyat daha uygun olduğu için tercihim JVC LT-65VA7405T oldu.

Kasım indirimleri ile hb sitesinden 65ovf9000uq modelini satın aldım bugün geldi. Kurulum içim servisi aradım bulunduğum ilçeden servis yok en yakın ilçeye yönlendirdiler. Servis perşembe ya da cuma gelebileceğini belirtti. Duvara montaj istersem 700 tl ücret karşılığında yapıldığını belirtti. Ürünün panel bilgileri hakkında bilgi verirseniz sevinirim görsel ekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG-20241104-WA0007.jpg
    IMG-20241104-WA0007.jpg
    280.1 KB · Görüntüleme: 21
Merhabalar perşembe gelebileceğini söyleyen servis az önce eve yakınız müsaitseniz gelelim deyince kurulum için gelmiş bulundular. Kurulum yapıldı uydu kablosu konnektörlerini bana sormadan değiştirdi, ki sorun yoktu. Kumanda tuşları ile ilgili bilgi verdi çıkarken konnektör ücreti 50 tl dedi.😄 Verdim. Kumandaya şarjlı pil takınca takılarak çalışıyor. Diğer pillerde sorun olmuyor.

Merhabalar perşembe gelebileceğini söyleyen servis az önce eve yakınız müsaitseniz gelelim deyince kurulum için gelmiş bulundular. Kurulum yapıldı uydu kablosu konnektörlerini bana sormadan değiştirdi, ki sorun yoktu. Kumanda tuşları ile ilgili bilgi verdi çıkarken konnektör ücreti 50 tl dedi.😄 Verdim. Kumandaya şarjlı pil takınca takılarak çalışıyor. Diğer pillerde sorun olmuyor.
Hâlâ memnun musunuz hocam tv den almayı düşünüyorum ama çok kararsızım panel vb nasıl?

19 binden bende sipariş geçtim. Pek bir yorum marka hakkında umarım pişman etmez kimseyi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri