Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi AKILLI Wİ-Fİ PRİZ ÖNERİSİ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Abi ben Yurt dışından EweLink getirttim çok memnunum ama eksikleri var. Mesela OPS deeri 240V AC
Bizim TS EN 50160 sayılı standartımıza göre ise resmi şebeke gerilimi 230V AC ve yukarı yönlü %10, aşağı yönlü %15 tolerans değeri var yani ANLIK 253V AC değerleri de (Haftalık periyotlarda bir sınırlaması var) Devletiiz tarafından NORMAL kabul ediliyor.

Bu duruma ben OPS değerimi 253V AC olarak ayarlamakisterim ancak 240V AC üstünü desteklemiyor.

Bu konu ile ilgili olarak bazı taleplerimizi ŞIMART yetkililrine ilettik, mühendisleri ile konuyu görüşüyorlar, yakın zamana çok çok ciddi bir güncelleme sunacaklarını ve ürünlerin kapasitif değerlerini daha geniş ve etkili tutacaklarını belirttiler bekliyoruz ama hemen 3-5 güne olmaz o iş.

Diğer yandna Sonoff fiması ile de görüşme halindeyiz hatta kendileri bir görüşme talep ettiler bizden, test ürünleri yollamayı teklif ettiler, @İlteriş Yılmaz görüşmelere devam ediyor, onların da ürünleri var ama yine benim tam olarak istediğim gibi değil abi.

ben istiyorum ki gerilim değerlerini anlık olarak log şeklinde en azından 1 ay dahi olsa geriye dönük kayıt altında tutabilsin.

Abi ben Yurt dışından EweLink getirttim çok memnunum ama eksikleri var. Mesela OPS deeri 240V AC
Bizim TS EN 50160 sayılı standartımıza göre ise resmi şebeke gerilimi 230V AC ve yukarı yönlü %10, aşağı yönlü %15 tolerans değeri var yani ANLIK 253V AC değerleri de (Haftalık periyotlarda bir sınırlaması var) Devletiiz tarafından NORMAL kabul ediliyor.

Bu duruma ben OPS değerimi 253V AC olarak ayarlamakisterim ancak 240V AC üstünü desteklemiyor.

Bu konu ile ilgili olarak bazı taleplerimizi ŞIMART yetkililrine ilettik, mühendisleri ile konuyu görüşüyorlar, yakın zamana çok çok ciddi bir güncelleme sunacaklarını ve ürünlerin kapasitif değerlerini daha geniş ve etkili tutacaklarını belirttiler bekliyoruz ama hemen 3-5 güne olmaz o iş.

Diğer yandna Sonoff fiması ile de görüşme halindeyiz hatta kendileri bir görüşme talep ettiler bizden, test ürünleri yollamayı teklif ettiler, @İlteriş Yılmaz görüşmelere devam ediyor, onların da ürünleri var ama yine benim tam olarak istediğim gibi değil abi.

ben istiyorum ki gerilim değerlerini anlık olarak log şeklinde en azından 1 ay dahi olsa geriye dönük kayıt altında tutabilsin.
anladım abi saydığıniz kriterler hem önemli hemde rahatlık açısından tek çatı altında olmasıda önemli.şımart in wi-fi akıllı prizi var 200 TL civarında acaba onu alıp ta taktigimiz ürünün çalışma süresi boyunca kaç kw yaktığını yada çalışırken kaç wat çektiğini uygulama dan gösterir mi bir inceleyim bakalım, senin istediğin kriterler aşağıya bıraktığım linkte varmı acaba buda hoş duruyor ama incemesini bulamadım linkteki ürünün de sadece Bluetooth desteği olması kötüymüş bu model sendeki energy logger 4000 in hafıza kartli değilde dijital olanı sanırım

VOLTCRAFT SEM6000 enerji maliyeti ölçüm cihazı Bluetooth® arayüzü, veri aktarımı, veri kaydedici fonksiyonu, TRMS, güç tarifesi https://amzn.eu/d/afufrHY :alala

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-16-19-48-14-05_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    Screenshot_2023-08-16-19-48-14-05_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    30.2 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2023-08-16-19-49-45-96_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    Screenshot_2023-08-16-19-49-45-96_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    28.9 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2023-08-16-19-49-49-64_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    Screenshot_2023-08-16-19-49-49-64_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    26.3 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2023-08-16-19-49-53-06_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    Screenshot_2023-08-16-19-49-53-06_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    25.9 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_2023-08-16-19-50-29-86_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    Screenshot_2023-08-16-19-50-29-86_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    61.5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
anladım abi saydığıniz kriterler hem önemli hemde rahatlık açısından tek çatı altında olmasıda önemli.şımart in wi-fi akıllı prizi var 200 TL civarında acaba onu alıp ta taktigimiz ürünün çalışma süresi boyunca kaç kw yaktığını yada çalışırken kaç wat çektiğini uygulama dan gösterir mi bir inceleyim bakalım, senin istediğin kriterler aşağıya bıraktığım linkte varmı acaba buda hoş duruyor ama incemesini bulamadım linkteki ürünün de sadece Bluetooth desteği olması kötüymüş bu model sendeki energy logger 4000 in hafıza kartli değilde dijital olanı sanırım

VOLTCRAFT SEM6000 enerji maliyeti ölçüm cihazı Bluetooth® arayüzü, veri aktarımı, veri kaydedici fonksiyonu, TRMS, güç tarifesi https://amzn.eu/d/afufrHY :alala
Abi bu işlerde Voltcraft candır ancak bıu ürün de benim istediğimi vermiyor ne yazık ki.

Abi bu işlerde Voltcraft candır ancak bıu ürün de benim istediğimi vermiyor ne yazık ki.
? abi baya bir baktım ettim mi nin akıllı wi-fi prizi hoşuma gitti ama okadar videolarını izledim anlık haftalık yada aylık tüketim göstermiyor oyuzden bende şımart in akıllı priz ini tercih edeceğim onda tüketimi her türlü gösteriyor.( düzeltme şımart ında anlık tüketim gözüküyor mu emin olamadım ama haftalık ve aylık ölçüm mevcut )
son olarak (anlık) günlük haftalık aylık tüketim gösteren bir ürün buldum tp link tapo p110 u aldım gitti hayırlısı bakalım ?
sonof ürünleri de güzelmiş abi?

Xiaomi Mi Smart Plug Wi-Fi Priz - Kablosuz Wi-Fi Bağlantısı, Xiaomi Smart Home ile Uyumlu https://amzn.eu/d/1XvzJNX

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Son düzenleme:

adem abim tplink prizim bugün geldi daha denemedim ancak envarterime birde ewelink eklemek istiyorum tplink te anlık izleme var ama voltaj limiti ayarlama yok sanırım,sanoff u bir site buldum inceledim ama özellikleri tam tespit edemedim aradığım özellikse mesela 220 volta ayarlamak şebeke voltajı 221 v olunca gücü kesmesi malûm ekonomik durumlar belli cihazları özellikle korumak lazım sende sanoff deneyimledim diyince sorayım dedim kullandığın modelde elektrik limiti ayarlama varmı acaba yada bana hangi modeli önerir sin şuan pazaryerlerinden tedarik mümkün gözüküyor sanoff ürünleri ni hatta birde satış siteleri var acaba guvenlimi araştırayım bakalım

adem abim tplink prizim bugün geldi daha denemedim ancak envarterime birde ewelink eklemek istiyorum tplink te anlık izleme var ama voltaj limiti ayarlama yok sanırım,sanoff u bir site buldum inceledim ama özellikleri tam tespit edemedim aradığım özellikse mesela 220 volta ayarlamak şebeke voltajı 221 v olunca gücü kesmesi malûm ekonomik durumlar belli cihazları özellikle korumak lazım sende sanoff deneyimledim diyince sorayım dedim kullandığın modelde elektrik limiti ayarlama varmı acaba yada bana hangi modeli önerir sin şuan pazaryerlerinden tedarik mümkün gözüküyor sanoff ürünleri ni hatta birde satış siteleri var acaba guvenlimi araştırayım bakalım

Abi sonoff ile görüşme yaptık henüz ürünlerini test etmedik. Kendileri incelememiz üzere ürün göndermek istediklerini belirttiler, ''hay hay'' dedik.

Ewelink ise 240V AC üst limit arayanlar için bence ideal üründür. benim taleplerimi ise karşılayan hiçbir akıllı priz yok şu an.

Senin bulduğun o Voltcraft çok hoşuma gitti ama o da tam istediğimi vermiyor.

Bana en güzeli yine bedeki Voltcraft EL4000

Keşke bir firma şunun özelliklerini akıllı priz içerisine gömmeyi başarabilse.

Abi sonoff ile görüşme yaptık henüz ürünlerini test etmedik. Kendileri incelememiz üzere ürün göndermek istediklerini belirttiler, ''hay hay'' dedik.

Ewelink ise 240V AC üst limit arayanlar için bence ideal üründür. benim taleplerimi ise karşılayan hiçbir akıllı priz yok şu an.

Senin bulduğun o Voltcraft çok hoşuma gitti ama o da tam istediğimi vermiyor.

Bana en güzeli yine bedeki Voltcraft EL4000

Keşke bir firma şunun özelliklerini akıllı priz içerisine gömmeyi başarabilse.
sendeki EL4000 süper abi reismdeki üst modeli dahada yakışıklı, sanoff olarak ta resime ekledigim model seninki ile aynımı acaba en azından yüksek voltaj koruması sağlarım bölgemde 220 230V civarını geçtiğini görmedim,rica etsem tam modeli verebilirmisin sendeki sanoff un ?

Ekli dosyalar

• 51WJ3CuuzEL._AC_UF350,350_QL80_.jpg
    51WJ3CuuzEL._AC_UF350,350_QL80_.jpg
    10.5 KB · Görüntüleme: 11
  • S26ZBR2_1600x1600px_01.png
    S26ZBR2_1600x1600px_01.png
    173.1 KB · Görüntüleme: 11
sendeki EL4000 süper abi reismdeki üst modeli dahada yakışıklı, sanoff olarak ta resime ekledigim model seninki ile aynımı acaba en azından yüksek voltaj koruması sağlarım bölgemde 220 230V civarını geçtiğini görmedim,rica etsem tam modeli verebilirmisin sendeki sanoff un ?
Abi bir dah ayazayım bende sonoff yok :kiskis

Adamlar incelemek için ürün yollayalım dediler biz de olur dedik ama henüz gelen olmadı :D

Adamlar incelemek için ürün yollayalım dediler biz de olur dedik ama henüz gelen olmadı :D

:alala abi k.bakma ya gogle amcanın husumetine uğradım ben ewelink yazınca sirek sanof ürünleri çıktı karşıma ulan gogıl? yeni aylıktım :alalapeki abim ilgin sabrın için çok teşekkür ederim ?

merhaba abi geçenki akıllı wi-fi priz muhabbetinde tplink tapo p110 almıştım ya oda kesmedi :kiskis öyle bir şey ki herşeyi bir arada bulamıyorsun piyasada mutlaka eksik oluyor bu prizde de wat tüketim üzerine yoğunlaşmışlar anlık günlük haftalık aylık watt tüketim şeklinde ve tablo şeklinde çıktı verebiliyor ayrıntılı.ayrıca saat başı tüketim vsvs ayrıntılı mevcut tek eksiği anlık amper ve volt göstermemesi şuan klimaya taktım elektrik kesintisi olup gelince gücü vermeme şeklinde ayarladım.suan tüm evin kontrolü için 63amperlik gerçekte 40amper destekleyen bir sigorta almayı düşünüyorum en azından yüksek voltaj sırasında gücü kessin ve git gellerde olurda yüksek voltaj gelirse gücü vermesin şu sıralarda git gel çoğaldı gidiyor 1dk sonra geri geliyor 1dk elektrik kesmenin mantığını çözemedim ? almayı düşündüğüm sigorta larin resmini de ekledim abi malûm yurtiçi tanıdık marka sigorta yok wi-fi li bende en azından amazon yurtiçinde bulduğum yurtdışı ürünlerin birini deneyeceğim körün taşı diyerek? başka çare yok denemeden bilemicem

Ekli dosyalar

• IMG_20230822_112528.jpg
    IMG_20230822_112528.jpg
    35.5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20230822_112743.jpg
    IMG_20230822_112743.jpg
    34.9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20230822_113131.jpg
    IMG_20230822_113131.jpg
    35.8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20230822_113425.jpg
    IMG_20230822_113425.jpg
    31.8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20230822_114006.jpg
    IMG_20230822_114006.jpg
    50.1 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2023-08-22-11-41-57-99_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    Screenshot_2023-08-22-11-41-57-99_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    33.6 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2023-08-22-11-42-40-00_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    Screenshot_2023-08-22-11-42-40-00_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    38.9 KB · Görüntüleme: 26
merhaba abi geçenki akıllı wi-fi priz muhabbetinde tplink tapo p110 almıştım ya oda kesmedi :kiskis öyle bir şey ki herşeyi bir arada bulamıyorsun piyasada mutlaka eksik oluyor bu prizde de wat tüketim üzerine yoğunlaşmışlar anlık günlük haftalık aylık watt tüketim şeklinde ve tablo şeklinde çıktı verebiliyor ayrıntılı.ayrıca saat başı tüketim vsvs ayrıntılı mevcut tek eksiği anlık amper ve volt göstermemesi şuan klimaya taktım elektrik kesintisi olup gelince gücü vermeme şeklinde ayarladım.suan tüm evin kontrolü için 63amperlik gerçekte 40amper destekleyen bir sigorta almayı düşünüyorum en azından yüksek voltaj sırasında gücü kessin ve git gellerde olurda yüksek voltaj gelirse gücü vermesin şu sıralarda git gel çoğaldı gidiyor 1dk sonra geri geliyor 1dk elektrik kesmenin mantığını çözemedim ? almayı düşündüğüm sigorta larin resmini de ekledim abi malûm yurtiçi tanıdık marka sigorta yok wi-fi li bende en azından amazon yurtiçinde bulduğum yurtdışı ürünlerin birini deneyeceğim körün taşı diyerek? başka çare yok denemeden bilemicem
Abi dün çok araştırdık sevgili ilteriş için de İstanbul ofisteki testlerde kullanması için profesyonel donanımlar baktık, Hakikaten tam da senin dediğin gibi hiç ama hiçbir şekilde tam olarak tüm istediklerimizi veren güncel bir üretim yok.

Var ya benim EL4000 den baktık onu da bulamıyoruz. Abi demek ki bir arız ayapsa ekran kırılsa bir şey olsa bittik yani :(

SEM5000 SEM6000 inceledin mi abi?

Abi dün çok araştırdık sevgili ilteriş için de İstanbul ofisteki testlerde kullanması için profesyonel donanımlar baktık, Hakikaten tam da senin dediğin gibi hiç ama hiçbir şekilde tam olarak tüm istediklerimizi veren güncel bir üretim yok.

Var ya benim EL4000 den baktık onu da bulamıyoruz. Abi demek ki bir arız ayapsa ekran kırılsa bir şey olsa bittik yani :(

SEM5000 SEM6000 inceledin mi abi?
onlara baktım abi onlar akıllı ölçüm prizi tüketim için ayrıntılı vs senin el4000 gibi ben ondan vazgeçtim çünkü yurtiçi adam akıllı wi-fi prizi bulamadım hatta aldım tplink hep bir eksik bende çıtayı yükseltip en az 40 amperlik sigorta şeklinde arıyorum direk saatin oraya bağlacam en azından git gellerde yüksek voltaj vsvs elektrik vermesin yada sınırı geçince gücü kessin yalnız sem6000 dehşet bişi olmuş keskem wi-fi olaydı ya Bluetooth var onda, zalımsın voltcraft insan gibi ürün yapmaz tutar Bluetooth koyar

Ekli dosyalar

• IMG_20230822_130315.jpg
    IMG_20230822_130315.jpg
    22.9 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20230822_130414.jpg
    IMG_20230822_130414.jpg
    22.7 KB · Görüntüleme: 4
Şmartin bir işe yaradığını görsem TV için almayı planlıyorum elektrik kesilmelerine karşı koruma sağlar mi bilemiyorum...
Bizim sevgili @gölge46 ile yaptığımız denemelere göre hiç birisi tam olarak istenen her şeyi vermiyor o nedenle Şımart ile görüşme halindeyiz, geliştirme çalışmalarına dair yakın zamanda oldukça köklü bir güncelleme yapılacağı söyleniyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri