Abi ben Yurt dışından EweLink getirttim çok memnunum ama eksikleri var. Mesela OPS deeri 240V AC
Bizim TS EN 50160 sayılı standartımıza göre ise resmi şebeke gerilimi 230V AC ve yukarı yönlü %10, aşağı yönlü %15 tolerans değeri var yani ANLIK 253V AC değerleri de (Haftalık periyotlarda bir sınırlaması var) Devletiiz tarafından NORMAL kabul ediliyor.
Bu duruma ben OPS değerimi 253V AC olarak ayarlamakisterim ancak 240V AC üstünü desteklemiyor.
Bu konu ile ilgili olarak bazı taleplerimizi ŞIMART yetkililrine ilettik, mühendisleri ile konuyu görüşüyorlar, yakın zamana çok çok ciddi bir güncelleme sunacaklarını ve ürünlerin kapasitif değerlerini daha geniş ve etkili tutacaklarını belirttiler bekliyoruz ama hemen 3-5 güne olmaz o iş.
Diğer yandna Sonoff fiması ile de görüşme halindeyiz hatta kendileri bir görüşme talep ettiler bizden, test ürünleri yollamayı teklif ettiler,
@İlteriş Yılmaz görüşmelere devam ediyor, onların da ürünleri var ama yine benim tam olarak istediğim gibi değil abi.
ben istiyorum ki gerilim değerlerini anlık olarak log şeklinde en azından 1 ay dahi olsa geriye dönük kayıt altında tutabilsin.