- Bütçe
- 200000
- Marka Model Bilgisi
- Siemens vs Bosch
Merhabalar,
Bir süredir araştırarak Bosch ve Siemens'in aşağıdaki ürünleri için bayilerle görüştüm, fiyat aldım. Kararsız kaldığım için hangisi ucuz verirse onu alacaktım ancak ikisi de aynı fiyatı verdiler. Bu seneye kadar da hep Bosch ürünlerini kullandık, Siemens su sebili dışında bir ürününü deneyimleme şansım olmadı.
İkisi de aynı fiyatı verdiğini düşünerek bu durumda Siemens mi almak daha mantıklı Bosch mu?
Bosch için:
Buzdolabı - KGP86FIC0N
Bulaşık Makinesi - SMS8YDI82T
Çamaşır Makinesi - WGB254A1TR
Kurutma Makinesi - WQB245A0TR
Siemens için:
Buzdolabı - KG86PFCI0N
Bulaşık Makinesi - SN27YI82DT
Çamaşır Makinesi - WG54B2A1TR
Kurutma Makinesi - WQ45B2A0TR
Yalnız kafamı karıştıran en büyük nokta Bosch bayisi Siemens'in 5 sene sonra beyaz eşyadan çıktığını söyledi, yabancı forumlarda da biraz araştırdım ancak bir bilgi bulamadım. Bu doğru mudur bilgisi olan var mı bu konuda acaba?
Konuya hakim olanlardan yardımlarınızı rica ediyorum
Teşekkürler şimdiden.
Bir süredir araştırarak Bosch ve Siemens'in aşağıdaki ürünleri için bayilerle görüştüm, fiyat aldım. Kararsız kaldığım için hangisi ucuz verirse onu alacaktım ancak ikisi de aynı fiyatı verdiler. Bu seneye kadar da hep Bosch ürünlerini kullandık, Siemens su sebili dışında bir ürününü deneyimleme şansım olmadı.
İkisi de aynı fiyatı verdiğini düşünerek bu durumda Siemens mi almak daha mantıklı Bosch mu?
Bosch için:
Buzdolabı - KGP86FIC0N
Bulaşık Makinesi - SMS8YDI82T
Çamaşır Makinesi - WGB254A1TR
Kurutma Makinesi - WQB245A0TR
Siemens için:
Buzdolabı - KG86PFCI0N
Bulaşık Makinesi - SN27YI82DT
Çamaşır Makinesi - WG54B2A1TR
Kurutma Makinesi - WQ45B2A0TR
Yalnız kafamı karıştıran en büyük nokta Bosch bayisi Siemens'in 5 sene sonra beyaz eşyadan çıktığını söyledi, yabancı forumlarda da biraz araştırdım ancak bir bilgi bulamadım. Bu doğru mudur bilgisi olan var mı bu konuda acaba?
Konuya hakim olanlardan yardımlarınızı rica ediyorum

Teşekkürler şimdiden.