Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Dostlar ile Sohbet ☕

PCTeknikElektronik

@PCTeknik
İnceleyenler Kulübü
Merhaba arkadaşlar genel bir sohbet konusu açayım dedim ara ara sohbet ederiz.

Nasılsınız bakalım hayat nasıl gidiyor umarım herşey istediğiniz gibidir.

Herkese iyi sohbetler :cay:cay:cay

Son düzenleme:
Bizim İnceleriz Cafe vardı bi ara unutuldu gitti sanki
İnceleriz kafe biraz daha farklı bir hale büründü aslında. Sürekli yazan sayısı belli idi ve çok fazla kişisel bilgi paylaşıldığı için sadece o kişiler arasında konuşmaların geçtiği bir ortama dönüştürülme kararı alındı. Herkesin katılabildiği ve isteyenin istediği bilgiyi paylaşabildiği bir konu olarak bu konu görülebilir örneğin.

İnceleriz kafe biraz daha farklı bir hale büründü aslında. Sürekli yazan sayısı belli idi ve çok fazla kişisel bilgi paylaşıldığı için sadece o kişiler arasında konuşmaların geçtiği bir ortama dönüştürülme kararı alındı. Herkesin katılabildiği ve isteyenin istediği bilgiyi paylaşabildiği bir konu olarak bu konu görülebilir örneğin.
Bana göre alınan karar çok saçma ve yanlış olmuş binden fazla mesaj vardı orada belki benimde 100 den fazla mesajım vardı orada.
Halka mal olmuş anonim hale dönüşen konu devamlı yazan 3-5 arkadaşın keyfi öyle istiyor Özelleri varmış diye genele kapatılmaz çok yanlış bir karar..

Ha herkese özel sohbet için WP grubu yada Telegram grubu vs kurup oradan devam edilebilir forum içerisinde ayrı bir bölüm açılabilir di yada arkadaşlar özel bilgilerini düzenlerdi.

Forum yönetimin almış olduğu bir karar saygı duymaktan başka bir şey düşmez bize.

Biraz alındım buna çünkü ilk başta acaba kimi kırdım yada yanlış birşey mi yaptım o konuya giremiyorum niye yasaklı bana diye saçma sapan şeyler düşündüm.

Son düzenleme:
Bana göre alınan karar çok saçma ve yanlış olmuş binden fazla mesaj vardı orada belki benimde 100 den fazla mesajım vardı orada.
Halka mal olmuş anonim hale dönüşen konu devamlı yazan 3-5 arkadaşın keyfi öyle istiyor Özelleri varmış diye genele kapatılmaz çok yanlış bir karar..

Ha herkese özel sohbet için WP grubu yada Telegram grubu vs kurup oradan devam edilebilir forum içerisinde ayrı bir bölüm açılabilir di yada arkadaşlar özel bilgilerini düzenlerdi.

Forum yönetimin almış olduğu bir karar saygı duymaktan başka bir şey düşmez bize.

Biraz alındım buna çünkü ilk başta acaba kimi kırdım yada yanlış birşey mi yaptım o konuya giremiyorum niye yasaklı bana diye saçma sapan şeyler düşündüm.
Ustam kişisel algılanmaması gereken bir konu. Çünkü pek herkese mal olmuş bir konu değildi. Orayı gerçekten kafe olarak kullanan kişi sayısı belli idi ki sen ve birçok kişi belki aralarda birkaç mesaj atmış ve aylarca hiç bakmamıştır bile. O yüzden orası ayrı bir yer haline getirildi. Genel sohbet için böyle bir konu var bak mesela artık. :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri