Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Dreamstar Nova 4k 24 Ay Free IPTV Hediye Ediyor

Bu cihazında 2 videosu çekildi, fırsatçılar anında 1K fiyat arttırdı. Fırsatçılıkta bir numarayız.

Bu cihazında 2 videosu çekildi, fırsatçılar anında 1K fiyat arttırdı. Fırsatçılıkta bir numarayız.
Biz bilgi verdik bilgisiz satıcılar ddr4 Type C tuner 32 GB SEI Robotics üretimi olduğunu duyunca talepte görünce geçirmasyon moduna geçti :kiskis
Homatics sitesinde Box R 4k Lite bunun aynısı PCTENİK indirim kodu ile 2250 TL i, Box R 4k S905X4'lü daha iyisi 2700 TL civarı alternatif daha iyileri var.
Yurtiçi ürün almayacaksın Çinden vergi kargo dahil geliyor.

Freeiptv ayarlar giriş şifremi unuttum.nasil sıfırlarım.cihaza reset atmak istemiyorum.programi kaldırıp tekrar kurmak işe yarar mı?
@PCTeknikElektronik

Bu arada, ayarlar giriş şifresi ilk kurulumda 12345 olur diye düşünmüştüm.
ilk giriş şifresi 8876 siz aramayın diye not düşeyim 🫣😁

Rakamlar geri gelince bir tanede ben aldım :) Kısa sürelide olsa iptvyi denedim, gayet başarılı görünüyor ve akıcı duruyor. Bir oda da uydu kablosu yok orada kullanacağım. Acaba süre sonunda uzatma yada ücretiyle alma gibi bir seçenek var mı?

Rakamlar geri gelince bir tanede ben aldım :) Kısa sürelide olsa iptvyi denedim, gayet başarılı görünüyor ve akıcı duruyor. Bir oda da uydu kablosu yok orada kullanacağım. Acaba süre sonunda uzatma yada ücretiyle alma gibi bir seçenek var mı?
Turkcell tv plus veya tivibu go tavsiye ederim hocam. Uydu kablosunu tamamen söktüm ben. Tv boxa yükledim izliyorum tivibu yu

Doğru anlamış mıyım? Freeiptv programını APK uzantılı dosya olarak telefonunuza indirip, telefonunuzdan sendfiles to TV programı ile bu APK yi "Dreamstar nova" box cihazın download klasörüne gönderdiniz.sonra cihazda bunu "cx file Explorer" gibi bir program ile dowload klasörü içinde bulup freeiptv programını oradan kurdunuz, ardından cihazın altındaki etiketteki MAC adresini activasyon kodu olarak yazdınız.Acilmadi diyorsanız bir hata var ama nerde?🙄
@Güler çetin

Merhaba Arkadaşlar Dreamstar Nova Satın alanlara Dreamstar 24 Ay ücretsiz Olarak Free IPTV Hediye ediyor..
Ekli dosyayı görüntüle 11168
1-Aşağıdaki uygulamayı indirin Box'a yükleyin.
2-Aktivasyon Kodu Mac adresiniz oluyor.
3- Büyük harf ile boşluk nokta olmadan cihaz altındaki mac adresini DFXXXXXXXXXX yazıp onaylayın.
Uygulama içi ayar şifresi:8876
İyi Seyirler.
[Gizli içerik]
:ok
Ekli dosyayı görüntüle 11167
Uygulama indirme linki ⤵️

[Gizli içerik]

Merhaba Arkadaşlar Dreamstar Nova Satın alanlara Dreamstar 24 Ay ücretsiz Olarak Free IPTV Hediye ediyor..
3- Büyük harf ile boşluk nokta olmadan cihaz altındaki mac adresini DFXXXXXXXXXX yazıp onaylayın.
İyi Seyirler.
[HIDE][/HIDE]

[HIDETHANKS]https://drive.google.com/file/d/1cbk06csdJfTmB0wwm149uzTVO2N284TP/view?usp=drivesdk [/HIDETHANKS]
Hocam bende de var başı yerlerde cihazda kurulu geliyor felan diyor bende uygulama yok vermiş olduğun linkten indirdim cihaza kurdum aktivasyon için cihazın altındaki Mac adresini giriyorum ama kabul etmiyor nedeni ne olabilir acaba ?

Hocam bende de var başı yerlerde cihazda kurulu geliyor felan diyor bende uygulama yok vermiş olduğun linkten indirdim cihaza kurdum aktivasyon için cihazın altındaki Mac adresini giriyorum ama kabul etmiyor nedeni ne olabilir acaba ?
GZ ile başlayan Seri noyu deneyin olmaz ise Dreamstar ile iletişime geçin.

İyi Seyirler.

https://drive.google.com/file/d/1cbk06csdJfTmB0wwm149uzTVO2N284TP/view?usp=drivesdk
kutu altındaki ni dediğiniz gibi yazdım kabul etmedi

Merhaba ben dreamster nova modelini aldım ücretsiz uygulamadan nasıl yararlanabilirim linki uyduya nasıl indireceğim yardımcı olabilir misiniz

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri