Aktif edince 24 ay ücretsiz ulusal kanallar var.Çanaksız Ulusal kanallarda süre sınırı yok mu 1 yıl gibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aktif edince 24 ay ücretsiz ulusal kanallar var.Çanaksız Ulusal kanallarda süre sınırı yok mu 1 yıl gibi
Biz bilgi verdik bilgisiz satıcılar ddr4 Type C tuner 32 GB SEI Robotics üretimi olduğunu duyunca talepte görünce geçirmasyon moduna geçtiBu cihazında 2 videosu çekildi, fırsatçılar anında 1K fiyat arttırdı. Fırsatçılıkta bir numarayız.
Deneyin işe yarayabilir yeni kurulumda sıfırlanması lazım.Freeiptv ayarlar giriş şifremi unuttum.nasil sıfırlarım.cihaza reset atmak istemiyorum.programi kaldırıp tekrar kurmak işe yarar mı?
@PCTeknikElektronik
Turkcell tv plus veya tivibu go tavsiye ederim hocam. Uydu kablosunu tamamen söktüm ben. Tv boxa yükledim izliyorum tivibu yuRakamlar geri gelince bir tanede ben aldımKısa sürelide olsa iptvyi denedim, gayet başarılı görünüyor ve akıcı duruyor. Bir oda da uydu kablosu yok orada kullanacağım. Acaba süre sonunda uzatma yada ücretiyle alma gibi bir seçenek var mı?
Bu uygulama zaten box da mevcut indirmeme gerek yok ama oyleyken açamıyorum activasyon kodunu kabul etmiyoSend files to TV uygulamasını box ve telefonuna kur, uygulamayı apk olarak telefona indir, boxa aktar yükle
Merhaba Arkadaşlar Dreamstar Nova Satın alanlara Dreamstar 24 Ay ücretsiz Olarak Free IPTV Hediye ediyor..
Ekli dosyayı görüntüle 11168
1-Aşağıdaki uygulamayı indirin Box'a yükleyin.
2-Aktivasyon Kodu Mac adresiniz oluyor.
3- Büyük harf ile boşluk nokta olmadan cihaz altındaki mac adresini DFXXXXXXXXXX yazıp onaylayın.
Uygulama içi ayar şifresi:8876
İyi Seyirler.
[Gizli içerik]
Ekli dosyayı görüntüle 11167
Uygulama indirme linki
[Gizli içerik]
Hocam bende de var başı yerlerde cihazda kurulu geliyor felan diyor bende uygulama yok vermiş olduğun linkten indirdim cihaza kurdum aktivasyon için cihazın altındaki Mac adresini giriyorum ama kabul etmiyor nedeni ne olabilir acaba ?Merhaba Arkadaşlar Dreamstar Nova Satın alanlara Dreamstar 24 Ay ücretsiz Olarak Free IPTV Hediye ediyor..
3- Büyük harf ile boşluk nokta olmadan cihaz altındaki mac adresini DFXXXXXXXXXX yazıp onaylayın.
İyi Seyirler.
[HIDE][/HIDE]
Uygulama indirme linki
[HIDETHANKS]https://drive.google.com/file/d/1cbk06csdJfTmB0wwm149uzTVO2N284TP/view?usp=drivesdk [/HIDETHANKS]
GZ ile başlayan Seri noyu deneyin olmaz ise Dreamstar ile iletişime geçin.Hocam bende de var başı yerlerde cihazda kurulu geliyor felan diyor bende uygulama yok vermiş olduğun linkten indirdim cihaza kurdum aktivasyon için cihazın altındaki Mac adresini giriyorum ama kabul etmiyor nedeni ne olabilir acaba ?
kutu altındaki ni dediğiniz gibi yazdım kabul etmediMerhaba Arkadaşlar Dreamstar Nova Satın alanlara Dreamstar 24 Ay ücretsiz Olarak Free IPTV Hediye ediyor..
İyi Seyirler.
Uygulama indirme linki
https://drive.google.com/file/d/1cbk06csdJfTmB0wwm149uzTVO2N284TP/view?usp=drivesdk
Dreamstar wp destek hattına yazınkutu altındaki ni dediğiniz gibi yazdım kabul etmedi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.