Adem ustam gözlüğün hayırlı olsun tüm arkadaşların yazdıklarının bir çoğuna katılıyorum eğer gözlük kullanacaksan lütfen gerektiği yerde kullan aksatma yoksa gözün numarası büyüyor bende yaklaşık 5,6 yıldır kullanıyorum uzakta çok sıkıntı yok ama yinede takmamız lazım göz tembelleşiyor ve dalgalanmalar oluyor uzağı ben sadece maçları izlerken takıyorum yakını ise pc kullanırken,ince yazılar telefonu kullanırken,ve herhangi bir iş veya bir vida cihaz sökümlerinde kullanıyorum yaklaşık 5 yıl önce hanımın her 2 gözünüde yeniledim daha önce çocukluğundan beridir yüksek dereceli ve kalın camlar kullanıyordu 5 yıl önce birgün yine gözlük zamanı gelmiş göze muayeneye gidecekti o zamanlarda bizim buralarda sefaköyde rumeli hastanesi var hanımın dikkatini çekmiş kampanya düzenlemişler ücretsiz muayene ve yeni bir doktor gelmiş hem ssk,lılara,da bakıyorlarmış bende iyi madem git muayene ol dedim gerçi bensiz biyere gitmez ama o gün bir komşu ile gönderdim neden çünkü oda muayene olacak o gün muayene olup geldi ama bana bişey diyemiyor bakıyor,bakıyor dikkatimi çekti dedim sen bişeymi diyeceksin bakıp duruyorsun sonra anlattı bana meğer doktor ona ameliyat önermiş ama nasıl bir ameliyat o sene hiç dikkatinizi çektimi bilmiyorum akıllı lens denilen bu olay diğerlerinden oldukça pahalı ancak ömür boyu garantili bu akıllı lensler yurt dışından siparişle ve gözün özelliğine ve numarasına göre geliyor önce birini takıyor göz alışana kadar diğerini şipariş edip diğerini,de 1 hafta içinde takıyorlar bu gözün içine takılıyor benim gözlemlediğim hanımda herhangi bir zorlanma olmadı ve gayette iyi hiç bir sorun olmadı ben şuan inanın hayıflanıyorum keşke o zaman kendime,de taktırsaymışım,ki o zaman oldukça uygun fiata geldi bize o zaman yanlış hatırlamıyorsam 1,000tl idi ama geçen yıl sordum oda şimdi bilmiyorum fiatı tek göz 10,000tl idi tahminim 25,000tl olabilir ama bence değer bakım yok gözlük yok uzak,yakın sorunun yok ben sana tavsiye ederim bunu yaptırmaya gücüm var dersen hiç bekleme çünkü işin dolayısı ile gittikçe gözlerinin numarası ve astigmatın artacak.
sevgi ve saygılarımla