Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Gözlüklendik :) Gözlük Kullananlar Fikir Verebilir

Adem hocam, Öncelikle hayırlı olsun biraz geç kaldım konuya. Ben 5 yaşından beri kullanıyorum. Şu zamana kadar her marka/model ben ve ailem denemiştir. Kemik çerçeve ile doğru tercih yapmışsınız.
Güle güle ve sağlıkla kullanın.
Çok çok teşekkür ediyorum, hepimiz sağlıklı günlerde kullanalım ? :love:

Adem ustam gözlüğün hayırlı olsun tüm arkadaşların yazdıklarının bir çoğuna katılıyorum eğer gözlük kullanacaksan lütfen gerektiği yerde kullan aksatma yoksa gözün numarası büyüyor bende yaklaşık 5,6 yıldır kullanıyorum uzakta çok sıkıntı yok ama yinede takmamız lazım göz tembelleşiyor ve dalgalanmalar oluyor uzağı ben sadece maçları izlerken takıyorum yakını ise pc kullanırken,ince yazılar telefonu kullanırken,ve herhangi bir iş veya bir vida cihaz sökümlerinde kullanıyorum yaklaşık 5 yıl önce hanımın her 2 gözünüde yeniledim daha önce çocukluğundan beridir yüksek dereceli ve kalın camlar kullanıyordu 5 yıl önce birgün yine gözlük zamanı gelmiş göze muayeneye gidecekti o zamanlarda bizim buralarda sefaköyde rumeli hastanesi var hanımın dikkatini çekmiş kampanya düzenlemişler ücretsiz muayene ve yeni bir doktor gelmiş hem ssk,lılara,da bakıyorlarmış bende iyi madem git muayene ol dedim gerçi bensiz biyere gitmez ama o gün bir komşu ile gönderdim neden çünkü oda muayene olacak o gün muayene olup geldi ama bana bişey diyemiyor bakıyor,bakıyor dikkatimi çekti dedim sen bişeymi diyeceksin bakıp duruyorsun sonra anlattı bana meğer doktor ona ameliyat önermiş ama nasıl bir ameliyat o sene hiç dikkatinizi çektimi bilmiyorum akıllı lens denilen bu olay diğerlerinden oldukça pahalı ancak ömür boyu garantili bu akıllı lensler yurt dışından siparişle ve gözün özelliğine ve numarasına göre geliyor önce birini takıyor göz alışana kadar diğerini şipariş edip diğerini,de 1 hafta içinde takıyorlar bu gözün içine takılıyor benim gözlemlediğim hanımda herhangi bir zorlanma olmadı ve gayette iyi hiç bir sorun olmadı ben şuan inanın hayıflanıyorum keşke o zaman kendime,de taktırsaymışım,ki o zaman oldukça uygun fiata geldi bize o zaman yanlış hatırlamıyorsam 1,000tl idi ama geçen yıl sordum oda şimdi bilmiyorum fiatı tek göz 10,000tl idi tahminim 25,000tl olabilir ama bence değer bakım yok gözlük yok uzak,yakın sorunun yok ben sana tavsiye ederim bunu yaptırmaya gücüm var dersen hiç bekleme çünkü işin dolayısı ile gittikçe gözlerinin numarası ve astigmatın artacak.
sevgi ve saygılarımla :ok :bye
Benim güzel abim saygı bizden öncelikle ?
Lens beni korkutur. Sağlık konusunda özellikle şu iğne, lens, diş vs konularında çok korkak bir tipimdir. O korona denen meretin iğnesini nasıl yaptırdım sen gel bana sor :kiskis
Gözlük iyidir benim için şimdilik ancak ileride zaman ne gösterir bakalım görelim can abim :D

Abi komple implant diş yaptırt bu acı bitsin. :D Ağzınla baya baya soda kapağı açarsın öyle diş bunlar kırılmıyor da kemiğe baya vidalanıyor oooh mis. Bir tanıdık çocukta para var dolarla maaş alıyor gitmiş 3 4 tane çürük dişlerin içi boş kötü demiş falan tamam demiş alayını sök implant yapalım öyle yaptırdı. :D Şuan taş versem onu da çiğner o derece.
O implantı ile ilgili geçen gün bir Diş Doktoru ile konuştum. Abi 10 sene sonra onların da yenilenmesi gerekiyormuş.
Çok ilginç detaylar öğrendim, vücut o kemiği geri doğru çekiyormuş yıllar içerisinde. Diyor ki ''Biz imlpantı 10mm ye giriyoruz, 5-6 sene sonra baktığımızda 5-6mm mesafe görüyoruz :oops:

O implantı ile ilgili geçen gün bir Diş Doktoru ile konuştum. Abi 10 sene sonra onların da yenilenmesi gerekiyormuş.
Çok ilginç detaylar öğrendim, vücut o kemiği geri doğru çekiyormuş yıllar içerisinde. Diyor ki ''Biz imlpantı 10mm ye giriyoruz, 5-6 sene sonra baktığımızda 5-6mm mesafe görüyoruz :oops:
Abi detayını tabi bilmiyorum bu çocuk zengin baya, benim bildiğimde bir 20 25 bin euro falan harcadı gibi kabaca bir araba parası gitti. :D Ama herif bmw'e biniyor zaten, + 3000 motorlu birşey m3 olması lazımdı. Evi de rezidans kendi satın almış, bana soruyor lg'in böyle ekranlı buzdolabı var nasıl diyor alınır mı ? kocaman ekran böyle içinimi ne gösteriyormuş. Herif hobi niyetiyle borsada fx'de işlemler de yapıyor. :D Böyle adam tabi abi bu param için 10 sene sonrası da dert değil o zamana kadar altının pırlantasını da yaptırır. :D

Abi detayını tabi bilmiyorum bu çocuk zengin baya, benim bildiğimde bir 20 25 bin euro falan harcadı gibi kabaca bir araba parası gitti. :D Ama herif bmw'e biniyor zaten, + 3000 motorlu birşey m3 olması lazımdı. Evi de rezidans kendi satın almış, bana soruyor lg'in böyle ekranlı buzdolabı var nasıl diyor alınır mı ? kocaman ekran böyle içinimi ne gösteriyormuş. Herif hobi niyetiyle borsada fx'de işlemler de yapıyor. :D Böyle adam tabi abi bu param için 10 sene sonrası da dert değil o zamana kadar altının pırlantasını da yaptırır. :D
abi bırak da o dert etmesin diş miş :kiskis

Bir tıp doktoru ve her şeyden önce çocuğunun sağlığı için en iyisini isteyen bir baba olarak, oğluma progresif miyopi (hızlı ilerleyen miyopi) teşhisi konulduğunda literatürü ve güncel tedavi yöntemlerini derinlemesine incelemeye başladım. Yaptığım klinik araştırmalar ve mesleki sorgulamalar sonucunda, çocuklarda miyopi ilerlemesini yavaşlattığı kanıtlanmış olan MiyoSmart cam teknolojisinin oğlum için en doğru tercih olacağına karar verdim.

Ancak bu özel teknolojiyi doğru şekilde uygulayabilecek, odaklama ve montaj süreçlerinde en ufak bir hata payına yer bırakmayacak profesyonellikte bir optik müessesesi bulmak, en az camın kendisi kadar kritik bir süreçti. Tam bu arayış içindeyken yollarımız Optisyenler Optik Meram Şubesi ile kesişti.

Mağazadan içeri girdiğimiz ilk andan itibaren bizi karşılayan yüksek profesyonellik, bilimsel yaklaşım ve samimiyet, bir hekim olarak ne kadar doğru bir adreste olduğumuzu bana hemen hissettirdi.

Özellikle sürecin her aşamasında bizleri yalnız bırakmayan, mesleki vizyonu ve akademik donanımıyla fark yaratan Optisyen İsmail Uyar Bey’e en içten teşekkürlerimi borç bilirim. Akıllı cam teknolojilerinin çocuk göz yapısına uygun adaptasyonu, hassas odak ölçümleri ve montaj kalitesi konusundaki titizliği gerçekten takdire şayandı. Teknik bilgisine olan hakimiyeti sayesinde kafamızdaki tüm soru işaretlerini giderdi ve oğlumuzun bu yeni camlara çok hızlı, konforlu bir şekilde adapte olmasını sağladı.

Bir hekim titizliğiyle yaklaştığım bu süreçte, bizlere sadece ticari bir hizmet değil, gerçek bir sağlık danışmanlığı sunan başta Optisyen İsmail Uyar olmak üzere, güler yüzünü ve desteğini esirgemeyen tüm Optisyenler Optik Meram ailesine teşekkür ederim. Konya'da optik sektöründe çıtayı bu denli yukarı taşıdığınız ve evladımızın göz sağlığını güvenle emanet edebileceğimiz bir vizyon ortaya koyduğunuz için minnettarım.

Saygılarımla,

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri