Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 75 GHU 9000 120hz fiyatına göre uygun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ilkerkpc

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
38500 tl
Marka Model Bilgisi
Grundig 75GHU9000
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

@Murat ALA hocam alintidaki resimler icin ne dersiniz..gece karanlığında alındılar.şimdi LOTR başladım inanılmaz keyifli, HDR, 4k ve buyuk ekran baya fark ediyormuş.. bu görüntü da film esnasında alindi arka plan ışığı fullde. gerci HDR olunca kendi mi ayarlıyor her şeyi bilemiyorum..herhalde alıntıyı beceremedim.soz konusu fotolar bir önceki sayfada.. @Adem Helvacı hocam sizin de goruslerinizi merak ederim. profesyonel bir gözün yorumunu almadan insanin içi rahat etmiyor, daha iyisini alabilecekken hatalı ürünle seneler gecirmeyelim hocam. iyi akşamlar
Nasıl beğendinmi tv yi siyah ekran demedinmi ışık süzmesi test yaptınmı ben çektim resimde görünen çıplak gözle az ve yok gibi sanki kararsızım servis yarın gelecek

Arkadaşlar merhaba, bende75GHU 9000 alma arifesindeyim. Arçelik PARIS 75 GHU 9055 4K NANO UHD+GOOGLE TV 4K UHD TV modeli ile aynı mı acaba Grundig 75GHU 9000 modeli bilgi formuna baktım birebir aynı. Arçelik Paris modeli daha pahalı bu arada. 8 sayfayı da okudum alan arkadaşlar ışık süzmesinden bahsetmiş. Şu an güncel olarak kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsek çok sevinirim. İzleme mesafem 5,5 mt gibi olacak o yüzden 75 inç üzerinde duruyorum. Bugün yarın alacağım bende fiyat uygun geliyor çünkü fakat kronik sıkıntılar var mı yok mu sorusu kurcalıyor kafamı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar, selamlar.

Arkadaşlar merhaba, bende75GHU 9000 alma arifesindeyim. Arçelik PARIS 75 GHU 9055 4K NANO UHD+GOOGLE TV 4K UHD TV modeli ile aynı mı acaba Grundig 75GHU 9000 modeli bilgi formuna baktım birebir aynı. Arçelik Paris modeli daha pahalı bu arada. 8 sayfayı da okudum alan arkadaşlar ışık süzmesinden bahsetmiş. Şu an güncel olarak kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsek çok sevinirim. İzleme mesafem 5,5 mt gibi olacak o yüzden 75 inç üzerinde duruyorum. Bugün yarın alacağım bende fiyat uygun geliyor çünkü fakat kronik sıkıntılar var mı yok mu sorusu kurcalıyor kafamı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar, selamlar.
Kardeş 2 si de aynı tv galiba belki panel değişik olabilir diycem 2 side nano ips bütün özellikler aynı o kadar fark vermeye değmez bence tv güzel renk görüntü ses hızlı takılma donma yok gezerken 30 a düşüyor bazen akşamları vatan da bende 65 inç 2018 model Grundig çok fark etti görüntü kalitesi ışık süzmesi gözle görünmüyor 4 köşede az var ama sıkıntı yapacak gibi değil uğraşmaya da değmez renklerde sorun yok siyah da belli oluyor oda ekran simsiyah olunca öyle bişey izlemeceğine göre düz simsiyah yani 30 bine 75 inç ve 2023 model 3 yıl garantili Google tv artı ips nano ve en önemlisi ps oyun konsolun varsa 120 hz

Kardeş 2 si de aynı tv galiba belki panel değişik olabilir diycem 2 side nano ips bütün özellikler aynı o kadar fark vermeye değmez bence tv güzel renk görüntü ses hızlı takılma donma yok gezerken 30 a düşüyor bazen akşamları vatan da bende 65 inç 2018 model Grundig çok fark etti görüntü kalitesi ışık süzmesi gözle görünmüyor 4 köşede az var ama sıkıntı yapacak gibi değil uğraşmaya da değmez renklerde sorun yok siyah da belli oluyor oda ekran simsiyah olunca öyle bişey izlemeceğine göre düz simsiyah yani 30 bine 75 inç ve 2023 model 3 yıl garantili Google tv artı ips nano ve en önemlisi ps oyun konsolun varsa 120 hz

Hocam vaktini ayırmışsın çok teşekkür yorumun çok değerli oldu benim için. Dediğiniz gibi düz simsiyah olmayacağı için kabul edilebilir bir durum. 30 bulsam keşke dün gece 35500de gördüm en son yine 39999 olmuş. 30 bine bulabilsem hemen alacağım. 15 gün öncesine kadar Tv 30 K'larda gezmiş alan arkadaşlar iyi bir fırsat yakalamış inşallah bize de denk gelir. PS5 mevcut 2.1 hdmi seçince 120 hz veriyor demiş arkadaşlar onuda teyit ettim sağolsunlar herhalde geriye artık temin etme işi kalıyor . Çok teşekkürler.

Hocam vaktini ayırmışsın çok teşekkür yorumun çok değerli oldu benim için. Dediğiniz gibi düz simsiyah olmayacağı için kabul edilebilir bir durum. 30 bulsam keşke dün gece 35500de gördüm en son yine 39999 olmuş. 30 bine bulabilsem hemen alacağım. 15 gün öncesine kadar Tv 30 K'larda gezmiş alan arkadaşlar iyi bir fırsat yakalamış inşallah bize de denk gelir. PS5 mevcut 2.1 hdmi seçince 120 hz veriyor demiş arkadaşlar onuda teyit ettim sağolsunlar herhalde geriye artık temin etme işi kalıyor . Çok teşekkürler.
İner yine takip et çok iyi tv fiyatına göre

Netfliks uygulaması na giriyorum uygulama paneli düşük çözünürlük sizde de böylemi kalitesiz sanki 720p gibi

Ekli dosyalar

• IMG_3599.jpeg
    IMG_3599.jpeg
    70.9 KB · Görüntüleme: 86
tv guzel, öneririm. içimde şüphe var urunun isik sızması vs ile ilgili ama isi bilen gozlerden yorumlayan olmadı attığım görüntüleri, takip ediyorum yine de sayfayı iyi aksamlar

tv guzel, öneririm. içimde şüphe var urunun isik sızması vs ile ilgili ama isi bilen gozlerden yorumlayan olmadı attığım görüntüleri, takip ediyorum yine de sayfayı iyi aksamlar
Dostum attığın resimlerde ışık sızması çok net var ama daha önce söylediğim gibi benim 3 tv değisti değişen sıradışı birsey yok. Servis çağır değisım iste 1 defada sen dene bakalim ne olacak.. Umarım daha az problemsiz cihaz gelir

Netfliks uygulaması na giriyorum uygulama paneli düşük çözünürlük sizde de böylemi kalitesiz sanki 720p gibi
Netflix denemesi yapmadım ama amazonda böyle bir sorun yok ayarları kurcalayalim biraz daha.. 65 qled serisinde microdimming çalışmıyor fark etmiyor yazan olmuş mesela bende bir değişiklik farkedemedim

Vakit buldukça ideal ayarlar için denemeler yapıyorum sizlerde bakın bir sürü seçenek içinde farkettiklerimizi buradan paylaşalım
Sanki tam net görüntü vermiyor uydu yayınlarında gerçi 190 ekranda full hd yayın bile olmayan yayın izliyoruz adı full hd ama hd redy gibi yayınlar sizde ayarlar nasıl
Arka ışık 90
Parlaklık 50
Konstrat 50
Keskinlik 10
Işık sensör kapalı
Doygunluk 50
Ton 0
Dnr orta bunu çözemedim
Mpeg orta bunuda çözemedim
Dinamik orta
Micro orta
Gama orta
Mmcee kapalı

Tv yakından bakınca uydu yayınları tam net prüzsüz değil gibi gerçi yayınlar çok kötü ama yinede daha netlik olabilir di diye düşünüyorum

Sanki tam net görüntü vermiyor uydu yayınlarında gerçi 190 ekranda full hd yayın bile olmayan yayın izliyoruz adı full hd ama hd redy gibi yayınlar sizde ayarlar nasıl
Arka ışık 90
Parlaklık 50
Konstrat 50
Keskinlik 10
Işık sensör kapalı
Doygunluk 50
Ton 0
Dnr orta bunu çözemedim
Mpeg orta bunuda çözemedim
Dinamik orta
Micro orta
Gama orta
Mmcee kapalı
Arka ışık ayarlarını Ben 50'ye düşürdüm daha düşük de denedim ama karanlık gözüküyor gündüz 90 Normal olabilir ama Özellikle akşamları çok göz yoruyor hem de gereksiz yere enerji tüketimi oluyor zaten ekran çok büyük Yaklaşık 4 metre mesafede uzun süre izleyince göz yormaya başladı bende..

Tv yakından bakınca uydu yayınları tam net prüzsüz değil gibi gerçi yayınlar çok kötü ama yinede daha netlik olabilir di diye düşünüyorum
Uydu yayınları 1080i çözünürlükle geliyor Ben geçen gün TV Plus bağladım 1080p internetim de iyi enteresan bir şekilde internet yayını olmasına rağmen uydudan çok daha net kanallar yani televizyonun görüntü kalitesi oldukça tatminkar yayın kalitesine bağlı olarak düşüyor

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri