Neden yasak olsun abi?
Arçelik satın alıp montajını yaptırtan kardeşlerimize de özellikle rica ettik ürün ile ilgili görüşlerini forumda paylaşmalarını çünkü sonuçta Vestel ve Arçelik gibi üreticilerin de ürünlerini kullanan dostlar var, kendimiz varız, ben evdeki Vestel klimayı dah ayeni elden çıkarttım mesela, yoksa sanırım 4 senedir falan testlerde üzerinde denemediğimiz uygulama kalmadı.
Kayınpederimde 9 luk, Bacanakta 1 adet 18 ve 2 adet de 12 lik Arçelik Ekolojik klima var. Yani Arçelik ile sorunumuz olsa onların o klimaları almalarını engellerdim mesela
Midea kullanıcılarının burada daha yoğun olma sebebinin ben olduğumu düşünüyorum zira Midea cesur bir adım atıp hiçbir ticari anlaşma olmaksızın ürün gönderip bir daha da ardını arkasını sormuyor bile. Biz de adamların malına güvendik, anlattık, insanlar bana güvendi, aldı, kurdurduktan sonra ürünle ilgili söylediklerimizin tamamen doğru olduğu ortaya çıkınca insanlar dah açok güvendi daha çok aldı ve burada Midea kullanıcı dsayısı çoğaldı olay bu.
3 yıldır bütün firmalara direkt olarak ulaşıp incelemek üzere ürün istedik. Para pul istemiyoruz, ürün de bizde kalmasın yeter ki testlerimizi yapıp vatandaşa bilgi paylaşabilelim 3-5 ay sonra alacaksanız geri alın diye yazmadığımız marka kalmadı.
Sence bize geri dönem oldu da biz mi elimizin tersi ile ittik?
Arçelik dediğin markanın son yaşanan klima rezilliklerine rağmen tek bir yönetici vasfı taşıyan kişi bizimle irtibat kurup halka bir açıklama yapma ihtiyacı duydu mu mesela?
Arçelik klimadan ev yandı, kimseden ses yok, Arçelik klimaların vakumsuz takıldığı deşifre edildi tek bir yöneticiden ses yok. Arçelik klimalar alüminyum boru ile montajlanıyordu, son çıkan yangından sonra ''Acaba kabloları da mı alüminyjm alaşımlı kullanmaya başladılar'' diye kafamızda deli soru işaretleri var ama yine kimseden ses yok. Arçelik buzdolapları kendi yetkili servislerinin ağzından direkt olarak sizlere aktardım Temmus Ağustos sıcağında kompresörler şişti kaldı, tüketiciler yazı eziyet ile geçirdi ama yine tek bir yöneticiden çıt yok.
Bizim Arçelik ile bir derdimiz yok, yasak da değil, Midea nın yaptıklarının 10 da 1 ini yapsınlar yine önerelim.
Vestel düzgün klima yapsın, bayraklarını alıp sokak sokak kendim tanıtmazsam yüzüme tükürün ben mutlu olurum abi yete rki düzgün bir mal çıksın ortaya.
Fakat tüm bunlar yapılmıyorsa, adamların bakırla ürettiğini sen alüminyum ile üretiyorsan, adamların 5 kalori kullandığı yerde sen 3 kalori kullanıyorsan, ürünler yüksek sezonda bataklığa sağlanıp kalıyor sen çaresiz kalıyorsan Arçelik olarak, bizim ne gibi bir suçumuz olabilir ki önermemekle?