Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Screenshot_20240309-160759_Facebook.jpg

Merhaba arkadaşlar herkese selamlar kısaca kendimi tanıtmak isterim öncelikle. Ersin Yıldızhan Genç klima Midea bayi&servisi olarak yaklaşık 10 yıldır Adana ve Çevresinde hizmet vermekteyim. Meslek hayatıma 1997 yılında o dönemin (Temsa yani mitsibishi heavy) firmasında çırak olarak başlayıp 2008 yılında kendi işyerimi açtım ve 2015 den bu yanada midea bayi servisligini ilk günkü aşk ile devam ettiriyorum. Aslında benim #midea ile tanışmam da tam olarak ilk işe başladığım yıllarda başladı konuyu takip edenler muhakkak bilir midea Türkiye pazarına o dönemlerde Temsa yani sabancı grubu ile giriş yaptı ve avm ve marketlerde daha sonrada teknosa olarak isim değiştirip yine aynı isimli mağazalarda satışa sunuldu ve gününüze kadar geldi öyle görünüyor ki uzun sürelerde buradalar. Midea ile dediğim gibi ilk o dönemlerde tanıştım ve hatta bununla alakalı teknosa'nın açtığı bir eğitimden alınma bir sertifikam da var onuda resim olarak paylaşıyorum. Yani biraz abes olacak ama ben hakikaten işin mutfağından geldim sanırım 🙂Kısaca halen ve severek yaptığım mesleğimi yıllar sonra midea ile taclandirmak benim için ayrı bir gurur kaynağıdır.asıl amacımız müşteri memnuniyeti ilkesi ile çıktığımız bu yolda ömrümüz vefa ettiği sürece sizlere sonuna kadar en iyisi ile hizmet vermeye devam edecem. Buradan veya #adana içerisinde merkez seyhana bağlı metro güzergahı bulvarindaki işyerimize istediğiniz zaman gelip çay içebilir ve teknik destek alabilirsiniz. Sizlerle burada olmak ve sizleri dinlemek benim için ayrı bir gurur. Şimdiden hepinize saygı ve selamlar iletiyorum @Adem Helvacı ve @Erinç Aşıcıoğlu sizlerede slmlar hoscakalin. 0546 431 8000 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz. İyi günler

17111151041928681047125598955131.jpg

Çok güzel yapmışsın abi, en güzel fotolar bana göre habersiz çekilenler oluyor.
Sen de hoşgeldin aramıza tabi :ok

Dostlar sevgili Ersin ile birkaç senedir Midea'nın toplantılarında görüşüyoruz. Hem insan olarak hem deki mesleki anlamda çok kral bir dostumuzdur kendisi.

Adana ve civarında bir sorunu olan varsa bilsin ki burada çalacak bir kapısı da var :ok
Teşekkür ederim hoşbulduk herkese selamlar 🙏

Ekli dosyayı görüntüle 14185Merhaba arkadaşlar herkese selamlar kısaca kendimi tanıtmak isterim öncelikle. Ersin Yıldızhan Genç klima Midea bayi&servisi olarak yaklaşık 10 yıldır Adana ve Çevresinde hizmet vermekteyim. Meslek hayatıma 1997 yılında o dönemin (Temsa yani mitsibishi heavy) firmasında çırak olarak başlayıp 2008 yılında kendi işyerimi açtım ve 2015 den bu yanada midea bayi servisligini ilk günkü aşk ile devam ettiriyorum. Aslında benim #midea ile tanışmam da tam olarak ilk işe başladığım yıllarda başladı konuyu takip edenler muhakkak bilir midea Türkiye pazarına o dönemlerde Temsa yani sabancı grubu ile giriş yaptı ve avm ve marketlerde daha sonrada teknosa olarak isim değiştirip yine aynı isimli mağazalarda satışa sunuldu ve gününüze kadar geldi öyle görünüyor ki uzun sürelerde buradalar. Midea ile dediğim gibi ilk o dönemlerde tanıştım ve hatta bununla alakalı teknosa'nın açtığı bir eğitimden alınma bir sertifikam da var onuda resim olarak paylaşıyorum. Yani biraz abes olacak ama ben hakikaten işin mutfağından geldim sanırım 🙂Kısaca halen ve severek yaptığım mesleğimi yıllar sonra midea ile taclandirmak benim için ayrı bir gurur kaynağıdır.asıl amacımız müşteri memnuniyeti ilkesi ile çıktığımız bu yolda ömrümüz vefa ettiği sürece sizlere sonuna kadar en iyisi ile hizmet vermeye devam edecem. Buradan veya #adana içerisinde merkez seyhana bağlı metro güzergahı bulvarindaki işyerimize istediğiniz zaman gelip çay içebilir ve teknik destek alabilirsiniz. Sizlerle burada olmak ve sizleri dinlemek benim için ayrı bir gurur. Şimdiden hepinize saygı ve selamlar iletiyorum @Adem Helvacı ve @Erinç Aşıcıoğlu sizlerede slmlar hoscakalin. 0546 431 8000 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz. İyi günler Ekli dosyayı görüntüle 14186
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz;
Son kullanıcılar olarak aramızda sizin gibi müşteri memnuniyeti odaklı yetkili bayileri görmek bizleri çok mutlu ediyor. @Adem Helvacı abi çok güzel hareketler bunlar. 😃🙏

Son kullanıcılar olarak aramızda sizin gibi müşteri memnuniyeti odaklı yetkili bayileri görmek bizleri çok mutlu ediyor. @Adem Helvacı abi çok güzel hareketler bunlar. 😃🙏
Teşekkür ederim @ByCilo bizler size elimizden gelen desteği vermek için buradayız ve sizlerle varız🙏

Ekli dosyayı görüntüle 14185

Merhaba arkadaşlar herkese selamlar kısaca kendimi tanıtmak isterim öncelikle. Ersin Yıldızhan Genç klima Midea bayi&servisi olarak yaklaşık 10 yıldır Adana ve Çevresinde hizmet vermekteyim. Meslek hayatıma 1997 yılında o dönemin (Temsa yani mitsibishi heavy) firmasında çırak olarak başlayıp 2008 yılında kendi işyerimi açtım ve 2015 den bu yanada midea bayi servisligini ilk günkü aşk ile devam ettiriyorum. Aslında benim #midea ile tanışmam da tam olarak ilk işe başladığım yıllarda başladı konuyu takip edenler muhakkak bilir midea Türkiye pazarına o dönemlerde Temsa yani sabancı grubu ile giriş yaptı ve avm ve marketlerde daha sonrada teknosa olarak isim değiştirip yine aynı isimli mağazalarda satışa sunuldu ve gününüze kadar geldi öyle görünüyor ki uzun sürelerde buradalar. Midea ile dediğim gibi ilk o dönemlerde tanıştım ve hatta bununla alakalı teknosa'nın açtığı bir eğitimden alınma bir sertifikam da var onuda resim olarak paylaşıyorum. Yani biraz abes olacak ama ben hakikaten işin mutfağından geldim sanırım 🙂Kısaca halen ve severek yaptığım mesleğimi yıllar sonra midea ile taclandirmak benim için ayrı bir gurur kaynağıdır.asıl amacımız müşteri memnuniyeti ilkesi ile çıktığımız bu yolda ömrümüz vefa ettiği sürece sizlere sonuna kadar en iyisi ile hizmet vermeye devam edecem. Buradan veya #adana içerisinde merkez seyhana bağlı metro güzergahı bulvarindaki işyerimize istediğiniz zaman gelip çay içebilir ve teknik destek alabilirsiniz. Sizlerle burada olmak ve sizleri dinlemek benim için ayrı bir gurur. Şimdiden hepinize saygı ve selamlar iletiyorum @Adem Helvacı ve @Erinç Aşıcıoğlu sizlerede slmlar hoscakalin. 0546 431 8000 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz. İyi günler

Ekli dosyayı görüntüle 14186
Vay ustama bak bee döktürmüş gerçekten ellerinize yüreinize sağlık :ok

Burada çok güzel dostluklar kurulacağına hiç şüphemiz yok 💜

Abi sevgili @Muharrem Kaya @Elif Kaya gibi dostlarımıza @GençKlima Adana Ersin dostumuzun eklenmesi gösteriyor ki yakın zamanda Midea ailesinin büyük bir kısmını buralarda görebileceğiz.

Kendilerini burada görmek bizim adımıza büyük mutluluk olmakla birlikte tüketici adına da ciddi bir güven göstergesi olur diye düşünüyorum.

Bizlerin sizlere aktardığı bilgilere alternatif bakış açıları getirebilirler, yanlış bildiklerimizi düzeltebilir ve asıl odak noktamız olan sizlerin daha doğru bilgiler ile ürün seçmenize yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.

Hepsine hoşgeldiniz diyorum ve şunu da eklemekistiyorum ki şimdi fırsat varken sohbet edelim, bu arkadaşları Haziran Temmuz Ağustos aylarınd aburalarda görmek bence imkânsız olacak :D

Ekli dosyayı görüntüle 14185

Ekli dosyayı görüntüle 14186
Hoş geldiniz, sizin gibi değerli ustalarımızı aramızda görmek çok güzel. ☺️

Abi sevgili @Muharrem Kaya @Elif Kaya gibi dostlarımıza @GençKlima Adana Ersin dostumuzun eklenmesi gösteriyor ki yakın zamanda Midea ailesinin büyük bir kısmını buralarda görebileceğiz.

Kendilerini burada görmek bizim adımıza büyük mutluluk olmakla birlikte tüketici adına da ciddi bir güven göstergesi olur diye düşünüyorum.

Bizlerin sizlere aktardığı bilgilere alternatif bakış açıları getirebilirler, yanlış bildiklerimizi düzeltebilir ve asıl odak noktamız olan sizlerin daha doğru bilgiler ile ürün seçmenize yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.

Hepsine hoşgeldiniz diyorum ve şunu da eklemekistiyorum ki şimdi fırsat varken sohbet edelim, bu arkadaşları Haziran Temmuz Ağustos aylarınd aburalarda görmek bence imkânsız olacak :D

Bu ekran boyutu ile ilgili mi acaba çünkü bende de düzelmiş durumda.
Son durum stabil teşekkürler 🙏😃

1000014836.jpg
İyi akşamlar lokalciler :krotey sonunda vakit bulup kroki çizebildim :hihi yazın soğutma için kullanacağım. Salona kurmayı düşünüyorum kapıdan koridora hafif serinlik yetse bile yeter bana. Konuyla hiç alakam olmadığı için siz sorun ben cevaplayayım.

Ekli dosyayı görüntüle 14273İyi akşamlar lokalciler :krotey sonunda vakit bulup kroki çizebildim :hihi yazın soğutma için kullanacağım. Salona kurmayı düşünüyorum kapıdan koridora hafif serinlik yetse bile yeter bana. Konuyla hiç alakam olmadığı için siz sorun ben cevaplayayım.
12binlik Xtreme Seve o salonu soğutur al kurtul yoksa bu yaz klima tedariği sıkıntı olabilir. 😁🙋🏼‍♂️

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri