Merhaba arkadaşlar herkese selamlar kısaca kendimi tanıtmak isterim öncelikle. Ersin Yıldızhan Genç klima Midea bayi&servisi olarak yaklaşık 10 yıldır Adana ve Çevresinde hizmet vermekteyim. Meslek hayatıma 1997 yılında o dönemin (Temsa yani mitsibishi heavy) firmasında çırak olarak başlayıp 2008 yılında kendi işyerimi açtım ve 2015 den bu yanada midea bayi servisligini ilk günkü aşk ile devam ettiriyorum. Aslında benim #midea ile tanışmam da tam olarak ilk işe başladığım yıllarda başladı konuyu takip edenler muhakkak bilir midea Türkiye pazarına o dönemlerde Temsa yani sabancı grubu ile giriş yaptı ve avm ve marketlerde daha sonrada teknosa olarak isim değiştirip yine aynı isimli mağazalarda satışa sunuldu ve gününüze kadar geldi öyle görünüyor ki uzun sürelerde buradalar. Midea ile dediğim gibi ilk o dönemlerde tanıştım ve hatta bununla alakalı teknosa'nın açtığı bir eğitimden alınma bir sertifikam da var onuda resim olarak paylaşıyorum. Yani biraz abes olacak ama ben hakikaten işin mutfağından geldim sanırım