Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Gövdeyi kullanacaklarına o tost gibi olmasına razıyım ben kondanserin. Tabii en iyisi gövdenin arkasına fansız boylu boyunca olması ama hiç yoktan iyidir. Bunun sistem de farklı fan bilgisayar fanı gibi kondanser de bi değişik tipteymiş.
Aynen Özellikle yazın arka kapağın deliklerinden iyi sıcak üflüyor o dikkatimi çekti fanı bir tık daha büyük bilgisayar fanından
Dediğin gibi kondenser oval aynı curved monitör gibi
Ama hakikaten de o toza razıyım eski buzluklu dolaptan iyi çektiğimi iyi bilirim bezle suyu çek çek sık 😂

Bu çizik çihaz içinde sizin içinde sorun teşkil etmez fabrikada finalfinis noktasında kontrol ediliyordur tolerans içinde ise kutulanır bunun ezik boyutu çok önemli değil atıyorum sorun teşkil etmesi için 15 e 15 ölçüsünde bi kaç alanda ezilme varsa servis gelir fin taragınyla düzeltir hiç bi sorun kalmaz sorun gidermesi basit
Bilgilendirme için teşekkür ederim,
endişe etmemize gerek kalmadı artık arkadaşlarımızın da katkılarıyla.
Sağolun )

Fatura aldığınız bayi tarafından kesilir size elden yada internet ortamından gönderir.
Rahat olun klimanızın faturası ve garanti bildirimi bayramdan sonra elinize ulaşır. 🙂
[/
Fatura aldığınız bayi tarafından kesilir size elden yada internet ortamından gönderir.
Rahat olun klimanızın faturası ve garanti bildirimi bayramdan sonra elinize ulaşır. 🙂
Bekleyelim o zaman gelişmeleri ☺

@Adem Helvacı TCL T-PRO da gen1,gen2,gen3 var. TCL elite de var mı bilmiyorum.

25 derece (Soğuk Modu) Fan Otomatik

GEN1 = 3.2amper (üfleme soğukluğu 16Derece)
GEN2=5 amper (üfleme soğukluğu 11Derece)
GEN3=6 amper (üfleme soğukluğu 7.5Derece)

@Adem Helvacı TCL T-PRO da gen1,gen2,gen3 var. TCL elite de var mı bilmiyorum.

25 derece (Soğuk Modu) Fan Otomatik

GEN1 = 3.2amper (üfleme soğukluğu 16Derece)
GEN2=5 amper (üfleme soğukluğu 11Derece)
GEN3=6 amper (üfleme soğukluğu 7.5Derece)
Biz de Elite modelini incelemiştik, ben onda böyle bir özellik görmemiştim ama belki benim dikkatimden kaçmıştır :alala

Güzel bir bayram sabahından herkese günaydın 🙋
Güne şu güzel video ile başlayalım 😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Güzel bir bayram sabahından herkese günaydın 🙋
Güne şu güzel video ile başlayalım 😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Ahahahaha neredeyse her yıkamada karşılaştığım görüntü :kiskis

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri