Midea xtremeHocam klimanızın markası nedir acaba bu özellik bizim klimamızda da var mıdır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Midea xtremeHocam klimanızın markası nedir acaba bu özellik bizim klimamızda da var mıdır
Teşekkür ederim hocam. Fikir babası sensinEllerin dert görmesin , zorlu koşullara hazırlanmış![]()
Abi sıkıntı olamayan garanti mi olur Türkiyede yaşıyoruz sorun yaratmayan garanti mi olurYani klima garantisi sorunu yaşayan bildiğin bir sıkıntı olmadı temennilerini paylaştın doğru anladım değilmi?
12000 btu oda 15m2 yok kapı aralıklı ama tam kapalı değil.istanbuldayım200 kwh şehre göre değişir çok veya az olduğu kaç m2 odada hangi şehirde kullanıyorsunuz klima kaçlık
Nokta atışı tespit.Klimada tasarruf yapacak diye Eco moda almayın. Hem serinletmiyor hemde hemde tüketime bir artısı yok. Prime özelinde set 25 yapıyorum ortam Eco modda 28-29 bandında dolanıyor. Tmm çalışma frekansı düşüyor aman aman bir düşüş yok. Eco mod kullanacaksanız normalden 3 derece daha düşük set e ayarlayın.
Adem bey müsait zamanınızda sizde breezeles için filtre temizliği videosu bekliyorum çok makbule geçer vallahiNokta atışı tespit.
Bizim kullanım şeklimiz klimanın algoritmasından daha Eco.
18 20 ye kökleyenler için uygun olabilir![]()
15m2 için yüksek tüketim gibi geldi bana eğer aylık 200kwh olursa.12000 btu oda 15m2 yok kapı aralıklı ama tam kapalı değil.istanbuldayım
Fazlasıyla basit ama seve seve çekerim tabi kiAdem bey müsait zamanınızda sizde breezeles için filtre temizliği videosu bekliyorum çok makbule geçer vallahi
Anladım sağolasın.Abi sıkıntı olamayan garanti mi olur Türkiyede yaşıyoruz sorun yaratmayan garanti mi oluryüzlerce sıkıntı problem yaşadım gördüm tabiki konu yetkililere tekabül etmeden çözülürse şanşlısın demektir
Zehirrr
Bende aldım ama hala gelmedi kışın gelecek heralde
Biraz daha tasarruflu çalışıyor eco modda ama dediğin gibi serinlemeyi unutun pervane gibi oluyorKlimada tasarruf yapacak diye Eco moda almayın. Hem serinletmiyor hemde hemde tüketime bir artısı yok. Prime özelinde set 25 yapıyorum ortam Eco modda 28-29 bandında dolanıyor. Tmm çalışma frekansı düşüyor aman aman bir düşüş yok. Eco mod kullanacaksanız normalden 3 derece daha düşük set e ayarlayın.
Güzel söylemişsiniz ancak örnek Esenyurt'taki bayii gidip de Üsküdar'da oturan birine montaj yapar mı, ya da yakındaki bayii gelip de ücretsiz kuracak mı ?Klima alacak arkadaşlara tavsiye özellikle istanbuldan tüm şubelerden fiyat alın eski stoğu olan ucuza veriyor.breezeles ı 42 bin tlye aldım haziran ayında bana verilen en ucuz fiyat buydu bayi kalitesi de önemli tabi ucuz fiyat aldığınız bayiyi buraya sorabilirsiniz belki bilen çıkar..
Şoför bahçıvana bahçıvan aşçıya aşçı uşağa sonra hepsi uşağaDostlar henüz bilgi paylaşma fırsatım olmadı ama BOSCH grubu Johnson Controls grubunu tüm dünya olarak komple satın aldı. York ve Hitachi zaten Midea tarafından üretiliyordu, Bosch klimalar da midea tarafından üretiliyordu (Seneler önce York'u Midea üretmiyordu) Şimdi Bosch Grubu JC grubunu satınaldığına göre klimaları kim üretecek?![]()
Merhaba 2 hafta kadar oldu ben montaj dahil 25 bine aldım hatta benden sonra aynı fiyata 3 arkadaşıma daha aldık dün başka bir arkadaş için tekrar aradım hala 25 bin peşin 27500 taksitli dedi size fiyatı çok yüksek söylemişler başka bir bayi veya servisle görüşün benceMerhaba 12 btu midea extrema save 35000 bin 9 taksit ne düşünüyorsununuz bana iyi teklif gibi geldi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.