Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Yaz testi diye başladık kış testine döndü:) Bu fırtına da ve yağmurda bir şey olmazsa sağlam demektir. Şakasız fırtına uyarısı yapıldı
481D5B73-D40F-4258-AC44-E4A8216A89C4.jpeg

Klimada tasarruf yapacak diye Eco moda almayın. Hem serinletmiyor hemde hemde tüketime bir artısı yok. Prime özelinde set 25 yapıyorum ortam Eco modda 28-29 bandında dolanıyor. Tmm çalışma frekansı düşüyor aman aman bir düşüş yok. Eco mod kullanacaksanız normalden 3 derece daha düşük set e ayarlayın.

Yani klima garantisi sorunu yaşayan bildiğin bir sıkıntı olmadı temennilerini paylaştın doğru anladım değilmi?
Abi sıkıntı olamayan garanti mi olur Türkiyede yaşıyoruz sorun yaratmayan garanti mi olur😂yüzlerce sıkıntı problem yaşadım gördüm tabiki konu yetkililere tekabül etmeden çözülürse şanşlısın demektir

Klimada tasarruf yapacak diye Eco moda almayın. Hem serinletmiyor hemde hemde tüketime bir artısı yok. Prime özelinde set 25 yapıyorum ortam Eco modda 28-29 bandında dolanıyor. Tmm çalışma frekansı düşüyor aman aman bir düşüş yok. Eco mod kullanacaksanız normalden 3 derece daha düşük set e ayarlayın.
Nokta atışı tespit.
Bizim kullanım şeklimiz klimanın algoritmasından daha Eco.
18 20 ye kökleyenler için uygun olabilir :ok

Klima alacak arkadaşlara tavsiye özellikle istanbuldan tüm şubelerden fiyat alın eski stoğu olan ucuza veriyor.breezeles ı 42 bin tlye aldım haziran ayında bana verilen en ucuz fiyat buydu bayi kalitesi de önemli tabi ucuz fiyat aldığınız bayiyi buraya sorabilirsiniz belki bilen çıkar..

Arkadaslar dıs ünite seri numarası nerde bulamadim. Birde dış ünitenin seri numarası ile iç ünitenin seri numarası ayni olur mu? Dis ünitenin seri numarasıni kutuda buldum. İç üniteninki kutusunu kurulumda ustalar atti herhalde bulmadim. Klima ile kutusunu kiyaslayacaktim. Forumda kıyaslayin demislerdi. Şimdi musaitken kiyaslayayim dedim.

Biraz daha tasarruflu çalışıyor eco modda ama dediğin gibi serinlemeyi unutun pervane gibi oluyor

Klima alacak arkadaşlara tavsiye özellikle istanbuldan tüm şubelerden fiyat alın eski stoğu olan ucuza veriyor.breezeles ı 42 bin tlye aldım haziran ayında bana verilen en ucuz fiyat buydu bayi kalitesi de önemli tabi ucuz fiyat aldığınız bayiyi buraya sorabilirsiniz belki bilen çıkar..
Güzel söylemişsiniz ancak örnek Esenyurt'taki bayii gidip de Üsküdar'da oturan birine montaj yapar mı, ya da yakındaki bayii gelip de ücretsiz kuracak mı ?

Dostlar henüz bilgi paylaşma fırsatım olmadı ama BOSCH grubu Johnson Controls grubunu tüm dünya olarak komple satın aldı. York ve Hitachi zaten Midea tarafından üretiliyordu, Bosch klimalar da midea tarafından üretiliyordu (Seneler önce York'u Midea üretmiyordu) Şimdi Bosch Grubu JC grubunu satınaldığına göre klimaları kim üretecek? :)
Şoför bahçıvana bahçıvan aşçıya aşçı uşağa sonra hepsi uşağa :haha

Merhaba 12 btu midea extrema save 35000 bin 9 taksit ne düşünüyorsununuz bana iyi teklif gibi geldi
Merhaba 2 hafta kadar oldu ben montaj dahil 25 bine aldım hatta benden sonra aynı fiyata 3 arkadaşıma daha aldık dün başka bir arkadaş için tekrar aradım hala 25 bin peşin 27500 taksitli dedi size fiyatı çok yüksek söylemişler başka bir bayi veya servisle görüşün bence

Az önce gezinirken dikkatimi çekti a102 ye gelmiş donanımını bilmiyorum ama fiyatı fena durmuyor
Tabi bu Maraşta başka il de varmıdır bilmiyorum.
Görevli ile sohbet ettim markayı bilen olmadığı için satamıyom diyordu sana verek dedi
bende klima var dedim marka sordu midea dedim onuda pek çıkaramadı.

Ekli dosyalar

• IMG_20240725_135222.jpg
    IMG_20240725_135222.jpg
    281.2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20240725_135226.jpg
    IMG_20240725_135226.jpg
    174.2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20240725_135235.jpg
    IMG_20240725_135235.jpg
    227.9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20240725_135242.jpg
    IMG_20240725_135242.jpg
    243.2 KB · Görüntüleme: 26

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri