- Marka Model Bilgisi
- Panasonic tx l 47 et 5 e
Merhaba ustalar ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar..Benim 10 yıllık Panasonic tx l 47 et 5 e lcd model tv var.Dahili uydu alıcısı yok,harici Next 3d süper uydu cihazı kullanıyorum.Dün akşama kadar normal çalışırken dün akşam açmaya çalıştığımda kumandaya yanıt vermedi.Normalde arkada bulunan açma,kapama tuşuna ilk basışta kırmızı ışık sabit yanar ve kumandadaki kırmızı açma,kapama tuşuna 2-3 saniye basılı tutarak yeşil ışıkta açılırdı.İlk başta 1-2 kere açıldı,karıncalı ekran geldi,sonra stand by ışığı yeşil pırpır ediyor,kırmızı sabit ışık yanmıyor ve tv siyah ekranda kalıyor hiç açılmıyor.Kumandanın pilleri bitmiş,değiştirdim fakat kumandayı pek algılamıyor,sürekli yeşil pır pır ışık yanıyor,kırmızı bekleme moduna geçmiyor.Ayrıca uzaktan duyulmayan,tv nin dibine gelince duyulan bir tık tık şeklinde hafif bir ses var.Panasonic'in Türkiye sitesine yazdım sorunu bakalım ne cevap verecekler?Servis işi de biraz sıkıntılı.Panasonic ülkemizde tv işinden çekildi diye duymuştum.Sizlerin bu konuda görüşünüz nedir,cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: