- Bütçe
- 4500
- Marka Model Bilgisi
- Samsung-TCL-Lg
Merhabalar.
Soundbar almak istiyorum ancak kararsız kaldım. Alacağım model giriş seviyesi olacak gibi duruyor. Zaten amacımda televizyonun sesinden kurtulup biraz daha kaliteli düzgün bir ses almak. Bütçem maksimum 4500 tl. Subwoofer olması tercih sebebi oluyor birazda.
Aşağıdakileri gördüm ancak çok iyi olmadığım bir alan burası yardımlarınızı bekliyorum.
Samsung hw-c450
www.mediamarkt.com.tr
LG SQC2
www.mediamarkt.com.tr
TCL TS6110
www.mediamarkt.com.tr
Farklı önerilerede açığım. Sitede farketmiyor. Amazonda daha ucuz mesela ama kolay ulaşım diye mediamrkt attım.
Teşekkürler.
Soundbar almak istiyorum ancak kararsız kaldım. Alacağım model giriş seviyesi olacak gibi duruyor. Zaten amacımda televizyonun sesinden kurtulup biraz daha kaliteli düzgün bir ses almak. Bütçem maksimum 4500 tl. Subwoofer olması tercih sebebi oluyor birazda.
Aşağıdakileri gördüm ancak çok iyi olmadığım bir alan burası yardımlarınızı bekliyorum.
Samsung hw-c450
SAMSUNG HW-C450 C-Soundbar Siyah
HW-C450 C-Soundbar Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!

LG SQC2
LG SQC2 Soundbar Siyah
SQC2 Soundbar Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!

TCL TS6110
TCL TS6110 2.1 Kanal 240W Bluetooth Subwoofer ve Soundbar
TS6110 2.1 Kanal 240W Bluetooth Subwoofer ve Soundbar fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!

Farklı önerilerede açığım. Sitede farketmiyor. Amazonda daha ucuz mesela ama kolay ulaşım diye mediamrkt attım.
Teşekkürler.