Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Telefon öneriniz nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bizzare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

bizzare

İnce Eleyen
Araştırmacı
Bütçe
22000
Marka Model Bilgisi
Samsung
Samsung A24
1261x12 Ay

Samsung A54
7050x3 ay

Samsung A55
7550x3 ay

Samsung s22
Fiyatını bilmiyorum
Vodofone dan almayı düşünüyorum.Hangisini önerirsiniz?Annem için düşünüyorum.
Hafıza ve whatsapp önemli ve birde düşmeye dayanıklı garantili
Teşekkürler

Bunu da alabilir sepette 282 tl'e düşüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 17246
PD de desteklediği için zaten samsung cihazları 25 watt şarj eder yani sorun yok. Hani boşu boşuna samsung diye 600 lira o adaptöre vermesine gerek yok.
Orijinal olsun diye onu koydum bende de aynı adaptörden var. Arkadaş şüpheci biraz.

Iyi araştırmak lazım.
A54 A55 ve S21 Fe S23 fe
Bunlar arasında kaldım.Daha uygun bulmaya çalışıyorum.O nedenle detaylı araştırıyorum.Istda daha çok mağaza da var.En garantili ve muhatap bulabileceğim olsun istedim fatura tabiki çok önemli burda birde garantisi

65 yaş üstü için öneriniz nedir
Üstad bak önerilerde yaş fark etmez. Sen bize baştan bütçe söylüyorsun bizde ona göre bir şey öneriyoruz. Tuşlu telefon almadığın sürece alacağın alet aynı olacak. Ha ucuzla pahalı arasındaki fark ne. üste çıkmaya başlayınca telefonun genel performansı artacak, kamerası daha iyi fotoğraf video çekmeye başlayacak, kasa kalitesi artacak, güncelleme açısından desteği artabilir markasına göre. Ucuz olsun yaşlı kullanacak nasıl olacaksa diyorsan Galaxy A25 al geç. Ama bütçe var iyi bir şey olsun diyorsan A54, A55 bak.

Çok teşekkür ederim
A35 de aynı fiyati farkı nedir
üstte belirttim fiyatları çok yakın eski modellerin taksit süresi uzun tek farkı bu fiyat konusunda
Uzun süreli kullanabileceği telefon araştırıyorum.Telefonculara gitmekten biktim...

65 yaş üstü için pek bir şey fark etmiyor. Biz bir tane TCL L7 aldık bir tane de Alcatel 1 aldık. İkisi de aynı aslında Arçelik montajlı ürünler ama TCL çok daha iyi. Whatsapp falan kullanmazlar sadece alo demelik, wifi de yok evde, bazen bize geldiklerinde wifiye bağlanıp haber okur o kadar.

Samsung A14 A15 ya da M24, Redmi 12, 12C, 10A tarzı Note serisi olmayan uygun fiyatlı ürünler de bakılabilir.

Çok teşekkür ederim
A35 de aynı fiyati farkı nedir
üstte belirttim fiyatları çok yakın eski modellerin taksit süresi uzun tek farkı bu fiyat konusunda
Uzun süreli kullanabileceği telefon araştırıyorum.Telefonculara gitmekten biktim...
Uzun süreli kullanacaksanız uygun fiyatlı giriş segment telefonlar erken ağırlaşır. Donanımı kuvvetli telefon 4 yıl rahat götürür ki ben giriş seviyesi telefonu 4-4.5 yıl kullandım zulüm oldu zayıf donanımda olduğu için. A35 ile A54 aynı telefon temelde. Aynı işlemci kullanılmakta ama kamera açısından A54 daha iyidir. En mantıklı telefon A55 görünüyor Samsung'da. Alın geçin düşünmeyin fazla. S23 FE gereksiz olur arada 5-6 bin TL fiyat farkı var.

Şimdi daha netleşti.Fiyatlarla çok oynamişlar ve kalite ile
uzun zamandir telefon teknolojisini takip etmiyordum.
teşekkürler

Fe serilerinden uzak durun kamera ve işlemci performansı iyi olsa da şarj süreleri sıkıntılı.A55 şuan en dengeli cihaz gerek şarj yönünden gerek malzeme kalitesi yönünden gerekse kamera yönünden.A35'te tercih edilebilir bir cihaz A54'te bulunan exynos 1380 kullanıyor ve daha optimize edilmiş bir şekilde çalışıyor A54'e göre biraz daha iyi performans gösteriyor.A25 ise alınmaması gereken bir cihaz E1280 sıkıntılı bir işlemci hem ısınıyor hemde şarjı sömürüyor 1 ay boyunca kullandım bir önceki model olan A24'e göre kesinlikle stabilitesi daha düşük.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri