Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Tv tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kartal

Meraklı
Yeni Üye
İyi akşamlar 2 tv arasında kaldım daewoo 50dm54ur ve onvo 50f950 oturma düzenimiz tv yi karşıdan 3 .5 4 metre mesafe den izliyoruz sadece dizi ve haber izliyoruz sizce hangi tv yi almalıyım

Bugün samsung müşteri hizmetleri tarafından arandım benim tv nin değişimi onaylandığını söylediler ve bana 43cu8500 tv yi göndereceklerini söylediler veya para iadesi yapabileceklerini söylediler bu tv nasıl iyimi yoksa para iadesini mi almalıyım

Bugün samsung müşteri hizmetleri tarafından arandım benim tv nin değişimi onaylandığını söylediler ve bana 43cu8500 tv yi göndereceklerini söylediler veya para iadesi yapabileceklerini söylediler bu tv nasıl iyimi yoksa para iadesini mi almalıyım
Samsung'un yeni çıkarmış olduğu televizyon CU serisi. Paneli hakkında benim bir bilgim yok @Adem Helvacı müsait olduğu zaman bakar tabii onda varsa panel kodları.

S.a 43 cu8500 tv min kullanım deneyimimi aktarmak istiyorum almayı düşünenlere bilgi olsun tv uydu kanallarında görüntü kalitesi iyi kanal geçiş hızı 2 veya 3 saniye ses olarak idare eder internet performansı gayet hızlı google den film açıp izleyebiliyosunuz donmadan kumanda üzerinde bas konuş var türkçe dil desteği gelmiş ama türkçe dil çalışmıyor ingilizce çalışıyor benim için önemli bişey olmadığı için servis çağırmadım benim tv de akşam ışığı kapatıp kanal değiştirken siyah ekranda hafif bir bulutlama var ama beni rahatsız etmediği için pek umursamadım forumda çok daha kötü olanları gördüğüm için benim tv de dikkatimi çeken şeyler bu kadar ben memnunum tv den almak isteyenlere bi fikir verir inşallah

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri