Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Uydu Bağlantısı Olmadan TV İzlemek İstiyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Forumda onaylamadığımız zira her ne kadar bazı bilinen platformlar yasal satışını yapıyor olsa da içeriğinde lisanslı olmayan yayınların da barındırıldığı şu ip atlayan tv platformları var biliyorsun. Turkcell galiba satışını yapıyormuş bunların. @Fikoloji daha iyi bilir.

Mutfağımızda uydu kablosu yok. Android TV alıp uygulama ile kullanmak mantıklı mı başka alternatifim var mı?

@Adem Helvacı
Şuan çanak+alıcı+kablo 1.000-1.250 TL gibi bir fiyata temin edilebiliyor. En kötü Andorid box 1.500 den başlıyor. Akıllı TV ise 4-5 bin arası.

onun yerine mutfağa, bir tane eski tip LCD 32 veya daha küçük TV alıp (akıllı olmayan) anten çekmek sizi 3-4 bin kâr ettirir.

Android veya webOS veya Tizen. Hepsinde olan ücretli ama en stabili Turkcell Tv+. Bende şu an kullanıyorum memnunum. En güzel yanı, kumanda da ki kanal tuşları ile kanal geçişi, 24 saat geriye alabilme ve görüntü kalitesi.

Android için apk felan gibi kaçak, yada iptv seçeneği var ama çok günlük kullanımlık değil bence.

Şuan çanak+alıcı+kablo 1.000-1.250 TL gibi bir fiyatsa temin edilebiliyor. En kötü Andorid box 1.500 den başlıyor.

onun yerine mutfağa, bir tane eski tip 32 veya daha küçük TV alıp (akıllı olmayan) anten çekmek sizi 3-4 bin kâr ettirir.
canağa box a gerek yok şu ürünü alacak hdm dan tv ye bağlayacak kumandadan free tv ye baıp izleyecek evde internwt olması şartı ile
https://www.hepsiburada.com/sun-plu...sinema-paketili-uydu-alicisi-pm-HBC00001B26UQ

Turkcell TV+, TOD TV (Digiturk) gibi servislerden yararlanabilirsiniz. Tabii sağlam bir internet iyi olur sorun yaşamamak için.

Forumda onaylamadığımız zira her ne kadar bazı bilinen platformlar yasal satışını yapıyor olsa da içeriğinde lisanslı olmayan yayınların da barındırıldığı şu ip atlayan tv platformları var biliyorsun. Turkcell galiba satışını yapıyormuş bunların. @Fikoloji daha iyi bilir.
ip atlayan tv.

Adem abi. Alemsin.😂

TV+, Dsmart abonesi olursanız yasal olarak izlenir. Dsmart biraz daha ucuz sanırım.

Yasal bir platform kullanacaksaniz blutv de degerlendirilebilir. Popüler kanallarin cogu var fiyatida hepsiburada premiumla baya ucuza geliyor. Platformdaki dizi ve filmlerde cabası olur. En son 2 yil kadar once uydusu olmayan bir evde oturdugum icin kullanmistim o zamanlar goruntu kalitesi pek iyi degildi ama beni idare etti. Simdi kaliteyi arttirmislardir belki.

Şuan çanak+alıcı+kablo 1.000-1.250 TL gibi bir fiyata temin edilebiliyor. En kötü Andorid box 1.500 den başlıyor. Akıllı TV ise 4-5 bin arası.

onun yerine mutfağa, bir tane eski tip LCD 32 veya daha küçük TV alıp (akıllı olmayan) anten çekmek sizi 3-4 bin kâr ettirir.
Merkezi uydu var, sadece mutfağa gelmiyor kablo. Duvarın üstünden kablo çekmek istemiyorum estetk durmuyor :)

Bunlar ilerde çalışmayabilir diyorlar. Cihazdan destek çekildiğinde yani
bu ülkede ilerde hiçbir şey çalışmayabilir d smart ilk cıktığın bir sefer alıyordun ömür boyu kullanıyordun sonra aylık olarak ödemeye başlattılarilk abonelerden o cihazları almak için çok illegal iş yaptılar

Android de birton yöntem var. Kodi var kodi de eklenti var bitti herşey önünüzde. Uygulama apk işi var tonla içerik var. E keza birde yani zaten büyük kanallar youtube'dan da yayın yapıyor. Bunları çeken basit tv apklarda var gene yasal bir hack vs yok. Bunlardan birini kurar derdinizi böyle çözersiniz. Ama işte bu işler çözümler android box vs pahallı şeyler. Dandik birtane hdmi uydu alıcı alıp merkezi sistem varsa oradan kablo çekmek daha mantıklı.

Yok abi IPTV Turkcell satmıyor. Ama kendileri tvplus satıyor.

bu ülkede ilerde hiçbir şey çalışmayabilir d smart ilk cıktığın bir sefer alıyordun ömür boyu kullanıyordun sonra aylık olarak ödemeye başlattılarilk abonelerden o cihazları almak için çok illegal iş yaptılar

Evet D-Smart'ın zamanın uydu alıcılarının kat kat fiyatına sattığı cihazlar elimizde çöp oldu. Israrla her hafta hatta her gün arayıp yalvararak paketli ya da hd'ye geçiş için uğraştılar. Olmayınca da SD yayınlara son veriyoruz dediler.

Hemen sıcağı sıcağına deneyimimi anlatayım;

65 inç 4k qled bir Samsung tv sahibiyim. Gittik internet üzerinden tv+ pro ya başvurduk ertesi gün servis gelip kurdu. Ufak mi box tarzında ethernet girişli bir kutu kurdu. Aynı tvde kablotv var, ikisi arasında geçiş yaptığım sırada fark ettim ki tv+ görüntü kalitesi kablotv ye göre rezalet derecede kötü. İnsanların yüzleri flu, ekrandaki yazılar okunmuyor, en boy oranı uygunsuz, akıcılık yok. Daha sonra cihaz ve kablo değişimi yapıldı sonuç aynı.

Şimdi 1 hafta olmadan 800 küsür lira cayma bedeli ödemem gerektiği söyleniyor. İade ve iptal birimi geri dönüş yapacaklarmış umarım kendileri ile THH durumuna girmeyiz, haklı olan benim çünkü.

Sonuç olarak tv+ ip yayını dedikleri yayının bitratesi düşük. Günümüzde büyük ekranlı tv lerin fiyatları düştükçe insanların alabilme imkanları arttı ve tv+ gibi yayınların görüntü kalitesi ne yazık ki bu ekranlarda tv izleme deneyimini kaliteli olarak sunmuyor. buradan tv+ ev paketini evinde düşünmek isteyenleri tekrar düşünmeye davet ediyorum.

Merkezi uydu var, sadece mutfağa gelmiyor kablo. Duvarın üstünden kablo çekmek istemiyorum estetk durmuyor :)
Duvarın üstünden çekme tabandaki süpürgelik,lerin içinden geçir çek hem gizlemiş hemde görüntü kirliliği ortadan kalkar bilgine ek masraf,da yapmamış olursun ama ben illa android tv veya box alıcam dersen birde bunların istediğin gibi çıkmaz sorun yaşarsan gerisini düşünmek istemiyorum en makulu bence dediğim gibi duvardaki çıkıştan süpürgeliğe kabloyu ver içinden geçir tabii süpürgelikleri söküp yeniden çakmalısın yada sökmüşken yeni ve geniş olandan kullanırsan iki kablo birden geçirebilirsin en çıkardığın yerden tv,ye kadar kabloyu uzatıp kanal gizleyici ile kablonun duvarda gözükmesini,de engellemiş olursun bilgine.

Hemen sıcağı sıcağına deneyimimi anlatayım;

65 inç 4k qled bir Samsung tv sahibiyim. Gittik internet üzerinden tv+ pro ya başvurduk ertesi gün servis gelip kurdu. Ufak mi box tarzında ethernet girişli bir kutu kurdu. Aynı tvde kablotv var, ikisi arasında geçiş yaptığım sırada fark ettim ki tv+ görüntü kalitesi kablotv ye göre rezalet derecede kötü. İnsanların yüzleri flu, ekrandaki yazılar okunmuyor, en boy oranı uygunsuz, akıcılık yok. Daha sonra cihaz ve kablo değişimi yapıldı sonuç aynı.

Şimdi 1 hafta olmadan 800 küsür lira cayma bedeli ödemem gerektiği söyleniyor. İade ve iptal birimi geri dönüş yapacaklarmış umarım kendileri ile THH durumuna girmeyiz, haklı olan benim çünkü.

Sonuç olarak tv+ ip yayını dedikleri yayının bitratesi düşük. Günümüzde büyük ekranlı tv lerin fiyatları düştükçe insanların alabilme imkanları arttı ve tv+ gibi yayınların görüntü kalitesi ne yazık ki bu ekranlarda tv izleme deneyimini kaliteli olarak sunmuyor. buradan tv+ ev paketini evinde düşünmek isteyenleri tekrar düşünmeye davet ediyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Hiçbir internet yayını uydu kalitesini vermiyor...

Mutfakta ulusal kanalları izleyecekseniz stick alın geçin derim. Lazım olursa salonda da kullanırsınız. stick Full hd kalite veriyor box s 4k. fiyat farkı da pek yok. şuan mi'nin sitesinde 200 tl indirimle 2150 tl civarına geliyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri