Mutfağımızda uydu kablosu yok. Android TV alıp uygulama ile kullanmak mantıklı mı başka alternatifim var mı?
@Adem Helvacı
@Adem Helvacı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şuan çanak+alıcı+kablo 1.000-1.250 TL gibi bir fiyata temin edilebiliyor. En kötü Andorid box 1.500 den başlıyor. Akıllı TV ise 4-5 bin arası.Mutfağımızda uydu kablosu yok. Android TV alıp uygulama ile kullanmak mantıklı mı başka alternatifim var mı?
@Adem Helvacı
canağa box a gerek yok şu ürünü alacak hdm dan tv ye bağlayacak kumandadan free tv ye baıp izleyecek evde internwt olması şartı ileŞuan çanak+alıcı+kablo 1.000-1.250 TL gibi bir fiyatsa temin edilebiliyor. En kötü Andorid box 1.500 den başlıyor.
onun yerine mutfağa, bir tane eski tip 32 veya daha küçük TV alıp (akıllı olmayan) anten çekmek sizi 3-4 bin kâr ettirir.
ip atlayan tv.Forumda onaylamadığımız zira her ne kadar bazı bilinen platformlar yasal satışını yapıyor olsa da içeriğinde lisanslı olmayan yayınların da barındırıldığı şu ip atlayan tv platformları var biliyorsun. Turkcell galiba satışını yapıyormuş bunların. @Fikoloji daha iyi bilir.
Bunlar ilerde çalışmayabilir diyorlar. Cihazdan destek çekildiğinde yanicanağa box a gerek yok şu ürünü alacak hdm dan tv ye bağlayacak kumandadan free tv ye baıp izleyecek evde internwt olması şartı ile
https://www.hepsiburada.com/sun-plu...sinema-paketili-uydu-alicisi-pm-HBC00001B26UQ
Merkezi uydu var, sadece mutfağa gelmiyor kablo. Duvarın üstünden kablo çekmek istemiyorum estetk durmuyorŞuan çanak+alıcı+kablo 1.000-1.250 TL gibi bir fiyata temin edilebiliyor. En kötü Andorid box 1.500 den başlıyor. Akıllı TV ise 4-5 bin arası.
onun yerine mutfağa, bir tane eski tip LCD 32 veya daha küçük TV alıp (akıllı olmayan) anten çekmek sizi 3-4 bin kâr ettirir.
bu ülkede ilerde hiçbir şey çalışmayabilir d smart ilk cıktığın bir sefer alıyordun ömür boyu kullanıyordun sonra aylık olarak ödemeye başlattılarilk abonelerden o cihazları almak için çok illegal iş yaptılarBunlar ilerde çalışmayabilir diyorlar. Cihazdan destek çekildiğinde yani
Yok abi IPTV Turkcell satmıyor. Ama kendileri tvplus satıyor.Forumda onaylamadığımız zira her ne kadar bazı bilinen platformlar yasal satışını yapıyor olsa da içeriğinde lisanslı olmayan yayınların da barındırıldığı şu ip atlayan tv platformları var biliyorsun. Turkcell galiba satışını yapıyormuş bunların. @Fikoloji daha iyi bilir.
Bence android bir tv alıp ulusal kanalları ve diğer portalları uygulama vasıtası ile izlemeniz daha mantıklı olur.Mutfağımızda uydu kablosu yok. Android TV alıp uygulama ile kullanmak mantıklı mı başka alternatifim var mı?
@Adem Helvacı
bu ülkede ilerde hiçbir şey çalışmayabilir d smart ilk cıktığın bir sefer alıyordun ömür boyu kullanıyordun sonra aylık olarak ödemeye başlattılarilk abonelerden o cihazları almak için çok illegal iş yaptılar
Duvarın üstünden çekme tabandaki süpürgelik,lerin içinden geçir çek hem gizlemiş hemde görüntü kirliliği ortadan kalkar bilgine ek masraf,da yapmamış olursun ama ben illa android tv veya box alıcam dersen birde bunların istediğin gibi çıkmaz sorun yaşarsan gerisini düşünmek istemiyorum en makulu bence dediğim gibi duvardaki çıkıştan süpürgeliğe kabloyu ver içinden geçir tabii süpürgelikleri söküp yeniden çakmalısın yada sökmüşken yeni ve geniş olandan kullanırsan iki kablo birden geçirebilirsin en çıkardığın yerden tv,ye kadar kabloyu uzatıp kanal gizleyici ile kablonun duvarda gözükmesini,de engellemiş olursun bilgine.Merkezi uydu var, sadece mutfağa gelmiyor kablo. Duvarın üstünden kablo çekmek istemiyorum estetk durmuyor![]()
Kesinlikle katılıyorum. Hiçbir internet yayını uydu kalitesini vermiyor...Hemen sıcağı sıcağına deneyimimi anlatayım;
65 inç 4k qled bir Samsung tv sahibiyim. Gittik internet üzerinden tv+ pro ya başvurduk ertesi gün servis gelip kurdu. Ufak mi box tarzında ethernet girişli bir kutu kurdu. Aynı tvde kablotv var, ikisi arasında geçiş yaptığım sırada fark ettim ki tv+ görüntü kalitesi kablotv ye göre rezalet derecede kötü. İnsanların yüzleri flu, ekrandaki yazılar okunmuyor, en boy oranı uygunsuz, akıcılık yok. Daha sonra cihaz ve kablo değişimi yapıldı sonuç aynı.
Şimdi 1 hafta olmadan 800 küsür lira cayma bedeli ödemem gerektiği söyleniyor. İade ve iptal birimi geri dönüş yapacaklarmış umarım kendileri ile THH durumuna girmeyiz, haklı olan benim çünkü.
Sonuç olarak tv+ ip yayını dedikleri yayının bitratesi düşük. Günümüzde büyük ekranlı tv lerin fiyatları düştükçe insanların alabilme imkanları arttı ve tv+ gibi yayınların görüntü kalitesi ne yazık ki bu ekranlarda tv izleme deneyimini kaliteli olarak sunmuyor. buradan tv+ ev paketini evinde düşünmek isteyenleri tekrar düşünmeye davet ediyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.