LG PanelMerhaba vestel 65q9900 tv panel öğrenebilir miyim
Kod: 65_VESQNTLZO1F
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
LG PanelMerhaba vestel 65q9900 tv panel öğrenebilir miyim
Kod: 65_VESQNTLZO1F
Detay öğrenmek istiyorsanız televizyonun arkasındaki seri numarasını paylaşın yarın sistemden bakıp söyleyeyim.Bir de detaylı bilgi verilebiliyorsa dosyaya foto ekledim
Hocam bu modelde ıps ile va var denmişti bu hangisi oluyorLG Panel
IPSHocam bu modelde ıps ile va var denmişti bu hangisi oluyor
Revizyon ürün. Bilgilerine ulaşamadık.Hocam merhaba. Yeni televizyon alacağız. Bu televizyonun paneli hakkında bilgi alabilir miyim?
HKC FSA (VA) PanelMerhabalar paneli öğrenebilir miyim ?
SERİ NO 8959036300338
HKC HIS (IPS) Panel
Teşekkürler. Son olarak aynı seri gözüküyor bunlar ama farklı değil diye düşünüyorum 3 ü ve paneli ne öğrenebilir miyim?HKC FSA (VA) Panel
12 COF
%2.4 AG Katman
Üç televizyonda aynı parti dolayısıyla aynı paneller.Teşekkürler. Son olarak aynı seri gözüküyor bunlar ama farklı değil diye düşünüyorum 3 ü ve paneli ne öğrenebilir miyim?
9023251300002
9023251300005
9023251300011
Teşekkür ederim.Üç televizyonda aynı parti dolayısıyla aynı paneller.
HKC FSA (VA) Panel
12 COF
%2.4 AG Katman
Çok teşekkür ederim. Bu panel iyi bir panel midir? IPS olmasi şaşırttı beni çünkü farklı açılardan baktığımda renk solmalari yaşıyorum.HKC HIS (IPS) Panel
12 COF
9035033 300493Merhaba, panel bilgisi öğrenebilir miyim?
HKC FSA (VA) PanelMerhaba, panel bilgisi öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim.HKC FSA (VA) Panel
12 COF
%2.4 AG Katman
LG PanelMerhaba SN: 8983392 300229 / 55QA9700.
Aslında 55 inçlerin LG panel olduğunu @Vesteloji abinin videosundan öğrenmiştim ama yeni üretimlerde değişebilir demişti. emin olmak istiyorum.
Çok teşekkürler şimdiden.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.