Cof sayısına bakılırsa pek iç açıcı değil sanırım abiLG LC550EQQ-SMA4
6 COF
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cof sayısına bakılırsa pek iç açıcı değil sanırım abiLG LC550EQQ-SMA4
6 COF
E tabi 12 COF olsa ömür açısından daha iyi olur.Cof sayısına bakılırsa pek iç açıcı değil sanırım abi
HKC FSA (VA) PanelMerhabalar,
Vestel 65QA9700 TV alarak ben de Vestelciler kervanına katılmış bulunmaktayım.
Faturamda şu bilgiler mevcut.
VESTEL 65QA9700 65" 164 EKRAN 4K UHD QLED ANDROID TV
Seri No : 9035033 300121
Panel, Anakart, COF ve AG bilgileri hakkında detay alabilir miyim?
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Hızlı desteğiniz için çok teşekkür ederim.HKC FSA (VA) Panel
12 COF
%2.4 AG Katman
1. fotoğraftaki 55FX630UA;Merhabalar cihaz seri noya göre hangi panel -ekran-anakart öğrenmek istiyorum .
teşekkür ederim
HKC FSA (VA) PanelMerhabalar.
Seri No.
9037840 300053
Teşekkür ederim.HKC FSA (VA) Panel
12 COF
%2.4 AG Katman
HKC FSA (VA) PanelMerhabalar ben de vestel 65QA9700 model televizyon aldım panel vs. Bilgilerini öğrenebilirmiyim.
İyi çalışmalar.
Teşekkürler...tahmin etmiştim, galiba son zamanlarda üretilenler HKC panel, bazı yorumlar açıkçası çekince oluşturdu ancak ben genellikle elektronikte vestel tercih ederim...şimdiye kadar aldığım ürünlerin hepsi fiyat/performans ürünleriydi...hiç birinden şimdiye kadar pişmanlık yaşamadım. yarın kurulacak bakalım umarım bundan da memnun kalırız. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar.HKC FSA (VA) Panel
12 COF
%2.4 AG Katman
SDP (Sharp) UV2A (VA) PanelPanel bilgisi ogrenebilirmiyim
BOE ADS (IPS) PanelMerhaba, Vestel 55U9631 model televizyonun panel bilgisini öğrenebilir miyim rica etsem? SN: 9035009300713
1. Televizyon;65qa9700 iki tane açılmamış kutu var bayide panel bilgilerini öğrenebilir miyim rica etsem.
1-Sn: 9003697300542
2-Sn: 9023253300471
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.