20.000 civarına Tcl Philips Vestel grubundan önereceğiniz 65 inç cihaz varmıdıriyi veya kötü panel yok
İhtiyaca uygun panel var.
O nedenle kullanıcı profili belirlemeden tv satın almamanız gerekiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
20.000 civarına Tcl Philips Vestel grubundan önereceğiniz 65 inç cihaz varmıdıriyi veya kötü panel yok
İhtiyaca uygun panel var.
O nedenle kullanıcı profili belirlemeden tv satın almamanız gerekiyor.
HKC FSA (VA) PanelPanel özellikli nelerdir öğrenebilir miyim. Teşekkür ederim şimdiden.Ekli dosyayı görüntüle 6653Ekli dosyayı görüntüle 6653
BOE ADS (IPS) PanelPazar günü cok almayı isteyip tereddütte kalıp almadığım tv yi fiyat iyi olunca aldım.. Acaba şansımıza nee çıktı.
BOE ADS (IPS) PanelMerhaba panel özelliklerini öğrenebilir miyim?Ekli dosyayı görüntüle 6657
HKC FSA (VA) PanelMerhabalar herkese, ilgili paylaşım ve bilgilendirmeleriniz için de teşekkürler.
İnternet üzerinden sipariş verdim geçen gün; Vestel 65Q9900 modelini. Faturası geldi, ürünün seri numarası : 9023250300010 panel bilgisi öğrenme şansım var mıdır?
Teşekkürler şimdiden.
HKC FSA (VA) PanelMerhabalar resim attım ama cevap alamadım panel bilgisi ve anakart bilgisi verirmisiniz rica etsem.
6 yerine 12 COF ile üretilseydi çok daha iyi olabilirdi ama sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.Bilgilendirme için teşekkürler.Panel nasıldır iyi midir?
SDP (Sharp) UV2A (VA) PanelMerhaba
65QA9700 cihaz almak için buradan bir seri numarası paylaşmıştım. Maalesef o cihaz ödemesini yapmış olmama rağmen satılmış.
Başka bir cihaz var şuan bununla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
SN: 9064396 300107
Bu cihazın panel markası ve özellikleri ayrıca anakartı ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Cihaz satılmaması adına durum biraz acil ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
@Vesteloji @Murat ALA @Adem Helvacı @slowfood
Üstad peki kontrast değeri ag katman ve anakart bilgisi verebilecek misin rica etsemSDP (Sharp) UV2A (VA) Panel
12 COF
Bir önceki televizyonla aynı parti üretim oldukları için aynı panel. 4000:1 kontrast 17MB185 anakart.Üstad peki kontrast değeri ag katman ve anakart bilgisi verebilecek misin rica etsem
Hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederimBir önceki televizyonla aynı parti üretim oldukları için aynı panel. 4000:1 kontrast 17MB185 anakart.
Bu arada Sakai panel ile SDP panel aynı mıBir önceki televizyonla aynı parti üretim oldukları için aynı panel. 4000:1 kontrast 17MB185 anakart.
Evet. Sakai Display Products Corporation=SDPBu arada Sakai panel ile SDP panel aynı mı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.