Bilgilendirme için teşekkürler.Bu panel nasıldır iyi midir?BOE ADS (IPS) Panel
6 COF
%1 AG Katman
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim6 yerine 12 COF ile üretilseydi çok daha iyi olabilirdi ama sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bilgilendirme için teşekkürler.Bu panel nasıldır iyi midir?BOE ADS (IPS) Panel
6 COF
%1 AG Katman
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim6 yerine 12 COF ile üretilseydi çok daha iyi olabilirdi ama sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
İlgi alakanız için çok teşekkür ederim.HKC FSA (VA) Panel
12 COF
%2.4 AG Katman
BOE ADS (IPS) PanelMerhaba 9003697300335 panel bilgisini öğrenebilir miyim?
Çok teşekkür ederim ?BOE ADS (IPS) Panel
12 COF
%1 AG Katman
HKC PT500GT04-1Panel bilgisi öğrenen miyim hocam çok sağolun şimdiden
HKC PT500GT04-1![]()
Teşekkürler hocam. Baya izledim sizin videolarını yazılarınızı da okudum ama HKC nin bu FSA tipi panellerinde beni üzecek birşey var mıdır çünkü inceleriz.com daki yazınız çok teorikti fazla anlayamadım genelde karşıdan izliyorum sanırım yine gelebilecek panellerden güzel bir panel gelmiş ama içimin rahatlaması ıcın sizin de yorumunuzu merak ediyorum. Vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederimHKC PT500GT04-1![]()
Genelde karşıdan izliyorsanız sorun yaşamazsınız. Yan açılarda renklerde solma olabilir.Teşekkürler hocam. Baya izledim sizin videolarını yazılarınızı da okudum ama HKC nin bu FSA tipi panellerinde beni üzecek birşey var mıdır çünkü inceleriz.com daki yazınız çok teorikti fazla anlayamadım genelde karşıdan izliyorum sanırım yine gelebilecek panellerden güzel bir panel gelmiş ama içimin rahatlaması ıcın sizin de yorumunuzu merak ediyorum. Vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim![]()
HKC PT550GT01-1Merhaba televizyon alıcam da panel bilgisi öğrenebilirmiyim
Ekli dosyayı görüntüle 6769
Rica ederizTeşekkür bilgi için
panel bilgisi öğrenebilirmiyiz ?
Ekli dosyayı görüntüle 6780
boe panel ads yapıda | cof 12 | 1200 : 1 kontrast | yansıma Önleyici 1 | Sert kaplama 3 | 8 gg ms |
teşekkürler hocam. nasıl çıkmış iyimi ? sizin deyiminize göre değişim yaptırıcam.
boe panel ads yapıda cof 12 1200 : 1 kontrast yansıma Önleyici 1 Sert kaplama 3 8 gg ms
Bence iş görecek bir panel. Boşa değişmeyin.teşekkürler hocam. nasıl çıkmış iyimi ? sizin deyiminize göre değişim yaptırıcam.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.