Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi beni arasınlar ben çözerim ya işleriniNizip bayisini ara ve benim selamımı ilet
Merkezdeki yukarıda ismi geçen işletmeden uzak dur lütfen.
MerhabaMerhaba Bursa'da hangi servis montaj yaptı?
Filtre temizliği için mi yoksa uyarı için mi yardım lazım hocamFiltre temizliğinin zamanı gelmiş sanırım uygulamadan uyarı verdi bir videosu olanlar nasıl yapacağıma dair fikri olanlar bana yardımcı olabilir mi
kendim için söyleyeyim aep var 27 derece sabit fan en yüksekte çalışıyor.Merhabalar,
Bugün Midea Xtreme Save 12000 BTU'luk klimanın montajı Alaska İklimlendirme tarafından gerçekleştirildi. Çok temiz bir kurulum oldu yıllar sonra farklı bir klima kullanmanın özlemini giderdim ilk 10-15 dakikada salonu buz gibi yaptı kapatmak zorunda kaldık.Turbo modunda kullandım 2 dakika dış üniteden rahatsız edici bir ses duymadım şuanlık bir problem yok.
Xtreme save kullanan arkadaşlara sorum var. Eco gear modu açık mı kullanıyorsunuz, klima derecesi kaçta olmalı, gece uyurken sleep modu kullanıyor musunuz. Hepsi bu kadar.
Midea klimayı tanımama vesile olan @Adem Helvacı hocama teşekkürler.
Klima sektöründeki markalara baktığımızda mitsubihi elektrik hariç hiçbir marka bakım şartına bağlı olmayan bir garanti sunmuyor sadece ME sunuyor bunu. Ama oda bakım ücretini klimanın üstüne ekleyerek satıyor cihazlarıMidea'nın 6 yıllık garantinin bakım şartına bağlı olması üzücü olmuş. Her sene standart temizliği kendimiz yapsak 3 yılda bir servise bakım yaptırsak olmaz mıydı? Beni memnun etmedi bu detay açıkcası...
Uyarı geldiğine göre filtre temizliği yapmak lazım sanırım hocam..onun için yardım istiyorum klimayı alalı 3 haftadan fazla olmadı bazen de koku yapıyor sanki bu neden olur acabaFiltre temizliği için mi yoksa uyarı için mi yardım lazım hocam
Bende bunu yazmak için gelmiştim.#SONDAKİKA | Elektriğe %38 zam geldi.
Soyguncular vatandaşın cebine göz dikmeye devam ediyor…
O uyarı 350 saat olması lazım 14 gün falan uyarıya tıkladığın zaman altta reset yazar resetleyip bir 14 gün daha vermiş olur o günde filtresini temizlerseniz tamamdır.Uyarı geldiğine göre filtre temizliği yapmak lazım sanırım hocam..onun için yardım istiyorum klimayı alalı 3 haftadan fazla olmadı bazen de koku yapıyor sanki bu neden olur acaba
Temmuzda bekliyordum erken gelmiş#SONDAKİKA | Elektriğe %38 zam geldi.
Soyguncular vatandaşın cebine göz dikmeye devam ediyor…
Hocam sizin konuya baktımda klima ile hava temizleme işi olmaz ek olarak hava temizleme cihazına ihtiyaç varMerhaba 65 M2 evim var. 12 M2 salon ev güneş görmüyor ama altında fırın var biraz sıcak oluyor. Sadece soğutma için kullanılacak. Klima öneriniz neler olur dostlar.?
kullandığınız m2 ne kadar. klima büyük geliyor olabilir. eğer iç sıcaklık 26 derece civarlarıysa termostata girer normaldir.@Adem Helvacı abi bir sorum olacakti. Klimalar soğutma modunda termostata girer mi. Arcelik 12 btu klima rasgele baktigimda dış unite duruyordu ic unitede de tüketim 0 gosteriyordu. 27 derece ayarlı.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.