Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
Merhaba Sayın freeee, ben 55inch modelini aldım
Merhaba. Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın Tv nizi. Cihaz daha yeni çıkan bir model. Teşhir ürünü olacağını zannetmiyorum ama yinede kafanızda soru işareti kalmasın. Servis geldiğinde cihaz acılırken dikkat edin
. Ekranda şeffaf bir jelatin olması lazım. Birde test ederken gölgelenme var mı yokmu oma dikkat edin..

Dopodan gönderilen yeri neresiyse orayı aradım teşhir ürün olması halinde çok üzüleceğimi ve bunun olması halinde çok üzüleceğimi belirttim bana depodan sıfır kapalı kutu göndereceklerini güvenlik bandı vs her şeyin tam olduğunu söylediler bakalım gelince göreceğiz eğer vatan bilgisayar böyle bir şey yaparsa tüm forum sitelerinde banlanır.Bunu yazarım ticaret bakanlığına çektiğim fotoları elimdeki belgelerle başvururum.O yüzden kolay kolay bunu yapacaklarını düşünmek istemiyorum.Kendilerine yazık olur....Bu arada Horoz lojistik ile gelecekmiş umarım sağ salim gelir kapıdan göndermek istemem.Bakalım ne olacak.Eğer bu tv nasip olmazsa artık 75 inç cu8500 serisine döneceğim bu gidişle bir vestel maceram oldu sdp panel denk gelmiştim çok iyi kontrast ve antiglare %5 yakalmıştım fakat q def beyazda aşırı sararma yaptı para iadesi aldım.Vesteli bu müşteri hizmetlerini çok beğeniyorum.Bakalım Arçelik'in bize yaklaşımı nasıl olacak.Umarım üretimi düzgün bir tv denk gelir.

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. elektronik birazda şans işi. Bana gelen ilk cihaz problemli çıkmıştı. Servisi aradım geldiler iademi değiişimmi diye sordular. Değişim dedim yeni cihaz geldi sorunsuz.

Dopodan gönderilen yeri neresiyse orayı aradım teşhir ürün olması halinde çok üzüleceğimi ve bunun olması halinde çok üzüleceğimi belirttim bana depodan sıfır kapalı kutu göndereceklerini güvenlik bandı vs her şeyin tam olduğunu söylediler bakalım gelince göreceğiz eğer vatan bilgisayar böyle bir şey yaparsa tüm forum sitelerinde banlanır.Bunu yazarım ticaret bakanlığına çektiğim fotoları elimdeki belgelerle başvururum.O yüzden kolay kolay bunu yapacaklarını düşünmek istemiyorum.Kendilerine yazık olur....Bu arada Horoz lojistik ile gelecekmiş umarım sağ salim gelir kapıdan göndermek istemem.Bakalım ne olacak.Eğer bu tv nasip olmazsa artık 75 inç cu8500 serisine döneceğim bu gidişle bir vestel maceram oldu sdp panel denk gelmiştim çok iyi kontrast ve antiglare %5 yakalmıştım fakat q def beyazda aşırı sararma yaptı para iadesi aldım.Vesteli bu müşteri hizmetlerini çok beğeniyorum.Bakalım Arçelik'in bize yaklaşımı nasıl olacak.Umarım üretimi düzgün bir tv denk gelir.
Vatan bu yazıyı okuyorsan beni tanı ayağını denk al der gibi olmuş

Samsung 55cu8500 de indirime girmis seytan grundigi teslim almadan iade baslat samsung al gec diyor. Ama grundig kagit üzerinde daha üstün

Merhaba. Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın Tv nizi. Cihaz daha yeni çıkan bir model. Teşhir ürünü olacağını zannetmiyorum ama yinede kafanızda soru işareti kalmasın. Servis geldiğinde cihaz acılırken dikkat edin
. Ekranda şeffaf bir jelatin olması lazım. Birde test ederken gölgelenme var mı yokmu oma dikkat edin..
Teşekkürler, randevu saatini özellikle ayarladım, titiz bir şekilde kontrol edeceğim, bazı servis görevlileri ürün bedava verilmiş gibi davranıyorlar, dikkatli olacağım. Kutuyu etraflıca inceledim bantlar ve zımbalar tekrardan yapılmış veya açılıp kapatılmış gibi görünmüyor. Plastik bantlar sonradan geçirilebilir olduğu için hüsnüzan yapıp basit bir eksiklik olduğuna inanmak istiyorum. Ürün bana Adana aktarma merkezinden siparişin gündüzünde kargolandı. Daha önce bir başka mağazada görüştüğüm vatan satış personeli de her mağazada kalmadığını, kendilerinde de yalnızca teşhir ürün olduğunu söylemişti. Umuyorum vatan böyle bir şey yapmamıştır.

sağ taraftan ekrana vuran güneşi fotoğrafladım .

Ekli dosyalar

• IMG_2628.jpeg
    IMG_2628.jpeg
    48.5 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_2627.jpeg
    IMG_2627.jpeg
    44.7 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_2626.jpeg
    IMG_2626.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_2625.jpeg
    IMG_2625.jpeg
    47.3 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_2624.jpeg
    IMG_2624.jpeg
    37.9 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_2623.jpeg
    IMG_2623.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_2622.jpeg
    IMG_2622.jpeg
    39.1 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_2621.jpeg
    IMG_2621.jpeg
    45.9 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_2620.jpeg
    IMG_2620.jpeg
    52.8 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_2619.jpeg
    IMG_2619.jpeg
    52.7 KB · Görüntüleme: 129
55 inç qled elime hepsijet vasıtası ile ulaştı. Üzeri bantlı ve beyaz plastik şeritler yok kutusunun sağ alt kısmında ufak bir eziklik var tutanak tutturup öyle teslim aldım servis geldiğinde bakicaz duruma teşhir ya da hasarlı ise değişim talep edicem. Yarın servis montaj için gelicek

Ekli dosyalar

• 1707464550403561500773218780942.jpg
    1707464550403561500773218780942.jpg
    44.3 KB · Görüntüleme: 73
  • 17074645833725016422313450583431.jpg
    17074645833725016422313450583431.jpg
    52.4 KB · Görüntüleme: 75
Anakartın SOC bilgisini buldum. Mediatek MT9612. İyi gibi, Premium değil ama yüksek performans sınıfında. Datasheet pdf arıyorum henüz bulamadım. Datasheet ya da bire bir aynı seti kullanan tv modeli bulanlar haber versin. :)

Edit: Vestel M185 de aynı SoC kullanıyormuş sanırım. Teyit edebilir miyiz?

Son düzenleme:
55 inç qled elime hepsijet vasıtası ile ulaştı. Üzeri bantlı ve beyaz plastik şeritler yok kutusunun sağ alt kısmında ufak bir eziklik var tutanak tutturup öyle teslim aldım servis geldiğinde bakicaz duruma teşhir ya da hasarlı ise değişim talep edicem. Yarın servis montaj için gelicek
Tutanak tutarak teslim almak ne oluyor hocam sahsen ben o köşedeki yirtiktan dolayi tv yi teslim almaya cesaret edemezdim benim tv de yarin teslim edilecek

Anakartın SOC bilgisini buldum. Mediatek MT9612. İyi gibi, Premium değil ama yüksek performans sınıfında. Datasheet pdf arıyorum henüz bulamadım. Datasheet ya da bire bir aynı seti kullanan tv modeli bulanlar haber versin. :)

Edit: Vestel M185 de aynı SoC kullanıyormuş sanırım. Teyit edebilir miyiz?
Mt9612'de 120hz desteği yok, daha iyisi Soc Pentonic 700 olabilir, Dolby Vision İq, 120hz, game Mode vs buna işaret ediyor.
Almanya YouTube kanalı video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Ayrıca şu siteye göre Vrr ve Allm de var gözüküyor
Ifa fuarında Grundig Vision 8+ NanoQLED TV lansmanı olmuş ve sonrası 2023 sonu 2024 başı piyasaya çıkacak denilmiş, bu model mini-led olmayışının haricinde, güncel teknolojileri sahip dopdolu bir model.

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri