Karavan satılmış olabilir o nedenle İzmirli olmayabilir artık dedimİzmir limiş.

Geçen sene de Fethiye'ye gelmişlerdi. Kordonda park halindeydi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Karavan satılmış olabilir o nedenle İzmirli olmayabilir artık dedimİzmir limiş.
Kendi videosunda diyor ,İzmir Çamdibi nde miş iş yeri.Karavan satılmış olabilir o nedenle İzmirli olmayabilir artık dedimBen fuarda gördüm, içini gezdim, çok güzel tasarlamışlar içini. Eşi de elektrik sistemini vs. yapmış. 1.5 milyon TL'ye satıştaydı fuardayken.
Klima işleri çok yanlış olmuş. Böyle bir araca 15 yıllık klima takılmış. Birde montajlar içte dış ta ful hata. Alirıza Adatepe abimiz aşmış kendini bu konuda. Bu aracın iç mobilya aksamı bile estetik değil.
Usta o dış ünite hareketli raylı falan mı tasarlanmış? Eğer o kuytu çukur yerde sabitse amanınEkli dosyayı görüntüle 1288
Ekli dosyayı görüntüle 1289
Klima işleri çok yanlış olmuş. Böyle bir araca 15 yıllık klima takılmış. Birde montajlar içte dış ta ful hata. Alirıza Adatepe abimiz aşmış kendini bu konuda. Bu aracın iç mobilya aksamı bile estetik değil.
@mbirol usta şimdi bu araba karavan ya artık, bunu hangi ehliyet ile kullanabiliyor bu adam mesela ?Klima konusunda Ömer Bey'in karavanı şu an en iyisi sanırım.
@mbirol usta şimdi bu araba karavan ya artık, bunu hangi ehliyet ile kullanabiliyor bu adam mesela ?![]()
Şimdi burada bir tutarsızlık olmuyo rmu bu durumda?Motokaravan olarak işlettiği için B ehliyet kullanıyor![]()
Şimdi burada bir tutarsızlık olmuyo rmu bu durumda?
Ben hiç otobüs kullanmadım ama midibüs kullandım, Midibüs bile bir yere kadarken ''zaten B sınıfı ehliyetim vardı'' kafası ile ben YASAL olarak izin var diye bu otobüs ile trafiğe çıkarsam hiçbir bilgi birikimim ve tecrübem olmadığı için başkasının da malını canını riske atmış olurum.
Devletin buna olanak tanıması saçma bana göre.
Almasınlar ancak 5 yıld abir yeterlilik testine tabi tutsunlar herkesi.Ben B sınıfı ehliyeti aldığım günden beri 1 kere bile araba kullanmadım. Mantıklı olarak bakınca benim de ehliyetimi almalılar. Hatta SRC belgesi gibi sağlık ve bilgi yeterliliği konusunu belirli aralıklarla ehliyette de kontrol etmeliler.
Evet bunda kaset tipi kullandılar. Çok daha başarılı. Zaten bu araçta çok profesyonel yapılmış. Para var abimizde . Yanlış hatırlamıyorsam Benzinlik sahibi idi. Bu aracı İstanbul da Fuarda bahçeye batırdılar çimlik alana . Çıkarana kadar araç çok eziyet çekti. Seyrederken benim içim parçalandı.Klima konusunda Ömer Bey'in karavanı şu an en iyisi sanırım.
Yok bea sabit. Birde kapağa panjur yapmışlar. Sanki klima sadece hava üflüyor , nerden çekecek düşünen yokUsta o dış ünite hareketli raylı falan mı tasarlanmış? Eğer o kuytu çukur yerde sabitse amanın![]()
M1 oluyor araç tipi. B sınıfı ve SRC pisko vs yok.Motokaravan olarak işlettiği için B ehliyet kullanıyor
Ruhsatta otobüs kategorisinde bırakılmış motokaravanlar da oluyor, sanırım özel amaçlı üretilmiş otobüs tarzı bir şey yazıyorlardı. O zaman B sınıfı kullanamıyor onları. Ancak onlarda da SRC belgesi istemiyorlar. Ruhsata toplantı amaçlı özel üretilmiş bir şeyler yazınca SRC belgesi de gerekiyor![]()
Almasınlar ancak 5 yıld abir yeterlilik testine tabi tutsunlar herkesi.
Benim kayınpeder 75 i devirdi halen yollarda.
Tamam en doğal hakkıdır ancak en son kim denetledi? Kim sorguladı bu adama biz 1965 yılında bir ehliyet vermiştik, o zaman 2 gözü vardı ama şu an acaba halen var mı diye kimseyi merak etmez mi yahu Devlet?
Şöyle düşün , sen şimdi gidip E sınıfı ehliyet alsan benim aldığım araç ile , O ehliyeti alınca mı otobüs kullanma becerisine sahip olacaksın. Ben hep derim ehliyet kağıt parçası ,aracı ehliyet kullanmaz ,ŞÖFÖR kullanır. Sürücü dedeğin sadece sürer amaŞimdi burada bir tutarsızlık olmuyo rmu bu durumda?
Ben hiç otobüs kullanmadım ama midibüs kullandım, Midibüs bile bir yere kadarken ''zaten B sınıfı ehliyetim vardı'' kafası ile ben YASAL olarak izin var diye bu otobüs ile trafiğe çıkarsam hiçbir bilgi birikimim ve tecrübem olmadığı için başkasının da malını canını riske atmış olurum.
Devletin buna olanak tanıması saçma bana göre.
Ticari olan her şeyde işin rengi değişir tabi .Ben O403 alıp bir kısmını ev, bir kısmını ofis yapacaktım. Emniyette bir polise danıştım. Projeye ofis yazdırırsan ticari olduğu için SRC mutlaka gerekir, ticari olan her şeyde SRC şart ama ticari olmadıktan sonra tır da kullansan SRC gerekmiyor demişti. Anladığım kadarıyla SRC için tek baktıkları şey ticari olup olmaması.
Vay arkadaş bu kadar ciddi yatırım ve mühendislik var işin içinde, bir soğutmacıya danışmamışlar mı çok şaşırdım gerçekten.Yok bea sabit. Birde kapağa panjur yapmışlar. Sanki klima sadece hava üflüyor , nerden çekecek düşünen yok
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.