Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kombi Tavsiyeleri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Acil kombi tavsiyesi istiyorum lutfen . Kesinlikle arce..,bek... isimlerini aninca bile argo sozcukler kullanmak istemiyorum. Bunlarin disinda bunlarla ayni sokakta dahi uretilmemis mumkunse ayni sehirde bile uretilmemis kombi tavsiyesi istiyorum. Var garantisi devam ediyor ama bir anlami yok tamir ettiremiyorum musteri hizmetleri anlamiyor yani sikayeti sormayin sadece bunlarin disinda bursa osmangazide oturuyorum servis onemli bana bu kardesinize bir kombi tavsiyesi verin
Konunun uzmanları arkadaşlar daha net cevaplar verecektir ancak en çok adı anılan ürünler Demirdöküm sanırım nitro ile geçen bir modeli var, ayrıca Viessmann Vaillant grubu da iyidir ve hatta olası bir sorun yaşama durumunuzda müdahale edebilecek sağlam yönetici arkadaşlarımız var.

Acil kombi tavsiyesi istiyorum lutfen . Kesinlikle arce..,bek... isimlerini aninca bile argo sozcukler kullanmak istemiyorum. Bunlarin disinda bunlarla ayni sokakta dahi uretilmemis mumkunse ayni sehirde bile uretilmemis kombi tavsiyesi istiyorum. Var garantisi devam ediyor ama bir anlami yok tamir ettiremiyorum musteri hizmetleri anlamiyor yani sikayeti sormayin sadece bunlarin disinda bursa osmangazide oturuyorum servis onemli bana bu kardesinize bir kombi tavsiyesi verin
Arçelik-Beko'nun kombileri kendi üretimleri değil başka birilerine ürettiriyorlar.

DemirDöküm Nitromix
Baymak Duotec
Baymak Duotec Compact
Buderus GB022İ, GB062İ, GB122İ
Bosch 2200İ, 2300İ, 2500W

Kombi yine arizalandi . Yazi gorsun diyordum ancak 2 ay , coluk cocuk bayram misafirleri yine sogukta kaldik 5 defa ayni arizadan dolayi tamir gormeden degisim olmuyormus aradan 1 yil gecmis genlesme tanki yine patlak 1 yil once degismisti , ayipli urun tanimi nedir yani teknik servis 5 defa ayni ariza diyor bu konuda fikri olan var mi? Bu kombi ile alakali tuketici hakem heyetine basvursam sonuc alirmiyim? Yani nefret etmis durumdayim BEKO ve turevlerinden bana bir akil verin lutfen . Parcada yok ellerinden bursa da yedek parca yok bu kadar caresizler , ne yapacagim bilmiyorum . Gelen teknik servis personeli ne diyecegimi bilmiyorum diyor haklisin diyor servis merkezi degosom yok diyor parca yok diyor siparis vericez Bursa ya nasil yedek parca olmaz birisi akil versin bana . Gecmis bayraminiz mubarek olsun ,simdiden tesekkur ederim

Kombi yine arizalandi . Yazi gorsun diyordum ancak 2 ay , coluk cocuk bayram misafirleri yine sogukta kaldik 5 defa ayni arizadan dolayi tamir gormeden degisim olmuyormus aradan 1 yil gecmis genlesme tanki yine patlak 1 yil once degismisti , ayipli urun tanimi nedir yani teknik servis 5 defa ayni ariza diyor bu konuda fikri olan var mi? Bu kombi ile alakali tuketici hakem heyetine basvursam sonuc alirmiyim? Yani nefret etmis durumdayim BEKO ve turevlerinden bana bir akil verin lutfen . Parcada yok ellerinden bursa da yedek parca yok bu kadar caresizler , ne yapacagim bilmiyorum . Gelen teknik servis personeli ne diyecegimi bilmiyorum diyor haklisin diyor servis merkezi degosom yok diyor parca yok diyor siparis vericez Bursa ya nasil yedek parca olmaz birisi akil versin bana . Gecmis bayraminiz mubarek olsun ,simdiden tesekkur ederim
Hocam Arçelik-Beko kombileri Baymak üretir. Parçasının her türlü bulunması gerekiyor. Cihazın garantisi var madem gidin THH'ye başvurun servis raporlarıyla.

Bir de kombinin tam sıkıntısı ne anlaşılır bir şekilde söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Kombinin tam modelini de söyleyin lütfen.

Baymak Idee Premix​

Heee bak nitromix miş model.
Sizden aklımda kalmış demek ki :ok

Demirdöküm Ademix

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Kullanımı en basit kombi olmuş

Bir de kombinin tam sıkıntısı ne anlaşılır bir şekilde söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Kombinin tam modelini de söyleyin lütfen.
Gecen sene genlesme tanki delikti degisti (3defa teknik servis geldi 3. Defa gelen arkadas tespit edebildi) mart ayinda anakart degisti, bugun de yine genlesme tanki degisecek dendi. Degisim talep ettim ayni arizayi 5 defa vermedigi icin degistirmiyorlarmis. BK YP 25

Gecen sene genlesme tanki delikti degisti (3defa teknik servis geldi 3. Defa gelen arkadas tespit edebildi) mart ayinda anakart degisti, bugun de yine genlesme tanki degisecek dendi. Degisim talep ettim ayni arizayi 5 defa vermedigi icin degistirmiyorlarmis. BK YP 25
Genleşme tankını bulamamaları aptallık afedersiniz. Modele has genleşme tankı satılmaz. Bir tank bir çok markanın modeline uyar. Keza devirdaim pompa motorları da aynı şekilde. Eğer sorun genleşme tankındaysa çok rahat temin edebilmeleri gerekir o tankı. Kombiden şikayetiniz nedir yüksek ayarda yanınca su bar göstergesi mi yükseliyor da genleşme tankının değişmesi gerekli dediler?

Genleşme tankını bulamamaları aptallık afedersiniz. Modele has genleşme tankı satılmaz. Bir tank bir çok markanın modeline uyar. Keza devirdaim pompa motorları da aynı şekilde. Eğer sorun genleşme tankındaysa çok rahat temin edebilmeleri gerekir o tankı. Kombiden şikayetiniz nedir yüksek ayarda yanınca su bar göstergesi mi yükseliyor da genleşme tankının değişmesi gerekli dediler?
Genlesme tanki degismeli denildi surekli su eksiltiyordu kombi 2 gundur

Genlesme tanki degismeli denildi surekli su eksiltiyordu kombi 2 gundur
Dediğim gibi servisin 1 tane genleşme tankını bulamaması şirketin iş bilmezliği. Sen Arçeliksin senin işin beyaz eşya klima televizyon kombiyle işin olmaz. Servis parça bulamazsa THH'ye şikayet edin direk Arçeliği servisi değil. @Adem Helvacı süreç hakkında yardımcı olur.

Bu arada kalorifer gidiş dönüş vanalarını kontrol edin oralarda da kaçak varsa bar düşer. Ama sizin yerden ısıtmalıydı galiba. Umarım yerden ısıtmada sorun yoktur yoksa işiniz uzun kaçağı bulmak için.

Bu arada kalorifer gidiş dönüş vanalarını kontrol edin oralarda da kaçak varsa bar düşer. Ama sizin yerden ısıtmalıydı galiba. Umarım yerden ısıtmada sorun yoktur yoksa işiniz uzun kaçağı bulmak için.
Sorunu servis buldu genlesme tanki sorun belli . Kombi sorynlu bir kombi 150 dairelik sitedeki tum kombiler ayni marka ayni model herkeste en az 2 defa servis gormuslugu var

bir rehber gibi bilgi dolu bır konu daha detaylandırarak herkesın aklındakı sorular alınarak rehbere donusturulebılır. En kucuk detayına kadar eklemeler yaparaktan

Arçelik-Beko'nun kombileri kendi üretimleri değil başka birilerine ürettiriyorlar.

DemirDöküm Nitromix
Baymak Duotec
Baymak Duotec Compact
Buderus GB022İ, GB062İ, GB122İ
Bosch 2200İ, 2300İ, 2500W
Ispanak Namık hocam 12-13k bandında hangi yoğuşmalı kombi tavsiye edersiniz?ev 3+1 125 metrekare

DH forum’da bu konuya çok ciddi hakim bir arkadaş var. Kendisinden F/P bir ürün tavsiyesi istedim, bunun sonucunda Lambert LPY aldım. İçi full pirinç malzeme. Plastik aksam yok. 10 bin liraya almıştım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri