Hiç sorma abim

Durduk yere başıma dert aldım sinirlerim bozuldu. Ucuz bulunca kaçırmama huyum beni bitiriyor

Kurulduğu günden beridir yatak odasında dinlenicektim sözde klimayı açıp yalan oldu.Sesten görüntüsünden tiksindim.
Olay şöyle ki eleman kurulumda takozların pullarını takmadı , diğer eleman uzattı oysaki gerek yok dedi.Yer de çok ters kaldı sağ arkayı 2 oldu geliyorlar bir türlü sıkamadılar.
üzerine ayak saçının biri titreşimden olsa gerek duvardan ayrıldı.
7 sene önce niçin vestel yerine baymak almışım şimdi daha iyi anladım. Akşam salonda tv izledik hanım diyor bu ne kadar sessizmiş. Alet 7 senedir maşallah tık demedi. Kar yağışlı havalar dışında defrostta girdiğini bile hatırlamıyorum.
Yaptığım enerji ölçümlerimde baymak 350 watt lara düşerken , vestel hüsran 700 wattların altına inemiyor , yüksek frekans tan dolayı ses yapıyor zaten.
Vestel klima da bir arpa boyu yol alamamış ne yazık ki.
Müşteri hizmetlerini aradım , servisten de üründen de memnun kalmadığımı iade edeceğimi belirttim bana naralar okudu milli gururumuz olan bu ürün milli servetle üretildi .Çöpe hurdaya gidecek vs.vs.
Abi bu ürünü iade edebilir miyim? Bugün servis gelecek bir umut yan duvara koyunda bari vidalarını sıkın diyeceğim, ama sanmıyorum taşısınlar.